- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Yapacağımı yapıyorum zatenZaten çalışıyorsunuz ne yapabilirsiniz ki? Eşiniz anlayışlı davranmalı
Ben olsam oyle lafin ustune yapacagimi da yapmam.Yapacağımı yapıyorum zaten
Gelinsin diye her şeyi beklerler ama tabi ki yapmayacaksınız. İnsanın zamanı ve enerjisi varsa yapar ama emrivaki yapılarak veya memnuyetsizlik yaparak olmaz ki.Gelinsin diye benim yapmamı istiyorlar. Bu arada öğretmenim.
Kp hasta diye ben niye her haftasonu gidiyorum ya ? Hastalığı ne adamın ? Yardımcı olurum ama bana yıkamazlar. Hasta masta dinlemem hiç gitmem.
9 aylık evliyim çocuk yok eşimle tartıştığımız konular vardı ev işi vs .Eşinizle diyologunuz nasıl buradan baslayalim ilk olarak
Ailesi dışında problemlerinizi nasıl cozuyorsunuz ne kadar süredir evlisiniz çocuk varmi?nasıl tanıştınız aile ile aranız nasıl
Biraz detaylandirabilirmisiniz
Ben cevap vermiyorum hasta diye eşim şaka yapıyor üstüne alınma diyor sürekli böyle laf olursa gitmeyeceğim galibaGitmeyin.
Evin gelini is yapip, kahvalti hazirliyosa evin damadinin gorevi nedir? O zaman kocaniz da sizin ailenize maddi yardimda bulunsun, evlerinin tadilatını halletsin. Ben olsam her hafta gitmem. 3 gunluk dunyayi insana nasil dar ederiz diye dusunuyolar, hayret bisey
Oğlu gitsin gelsin. O hasta diye beni de hasta etmeye hakkı yok. Erkek aileleri zaten iş yapmamak için yer arıyor.Akciğer hastası
Ben cevap vermiyorum hasta diye eşim şaka yapıyor üstüne alınma diyor sürekli böyle laf olursa gitmeyeceğim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?