Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Şu foruma üye olduğumdan bu yana biz çocuklarımızı nasıl pasif öğretmenlere emanet edeceğiz diyorum. Kız çocuğumu daha kendi hakkını savunamayan kadın öğretmenler yetiştirecek. Kimse kırılmasın ama bugün ilkokul mezunu kadınların çoğu evlilikte ogretmene göre daha dişli. Herkes değil tabi. Ama bu kadar eziyet cekeceksen niye çalışıyorsun.
Size gelince eski konunuzda da dedim. Bosanin. İlk gece beraber olamadınız diye sizi azarlayan, size geber git diyen, ev işi yapmayıp oyun oynayan. Oğlu ne ki kp ne olsun?

ataerkil aile yapılarında yetişmiş erkeklerle evlenirseniz maalesef sonu bu olur. Toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili burada çok yazmak isterdim ama eşinizin ailesi ortada. Gelin evi çekip çevirir lafındaki adamlara ne anlatsanız boş. Ya boşanıp ataerkil bir ailede yetişmemiş birisini bulacaksınız ya da onlara uyacaksınız. Başka çıkar yol görmüyorum

ya gerçekten yazdığınıza +100. Bu foruma girdiğimden beri öğretmenler gözümde o kadar soğudu ki. Hepsi aşırı pasif, abuk subuk mağara adamlarıyla evlilik yapıyor, ne istediğini söyleyemiyor. Bu insanlar çocukları nasıl eğiticekler?

Ben de öğretmenim valla bu kişinin öğretmen olduğuna pek inanmadım ,daha kendini ifade edemiyor ağzından kerpetenle laf aldık, ama genel olarak evet öğretmen bayanlarda bir tuhaflık var sinir eden bir tuhaflık içinde benim gibi bikaçtane eyvallahı olmayan da var tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…