Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Eşimin babası hasta diye herhaftasonu yanlarına gitmezdim. Oglu gitsin, niye ben her hafta gidiyorum ne alaka?
Temizlik yemek bekliyorlarmış yok daha neler, haftalık birini tutsunlar madem. Kayinvalidem bayram günü eşime temizliğe yetişemiyorum deyince eşimde birini bul temizlet dedi. Normali bu değil mi? Ogretmen gelin alıyorlar diye nasıl mutlu olmuşlardır, şimdi bide kendilerine hizmetçi etseler zevkten dört köşe olacaklar.
Eşinizde ailesi gibi düşünüyorsa sıkıntı, her hafta gitmeyeceğim isim var diyerek başlayın artık mesafe koymaya

Kayınpederinize geçmiş olsun Allah şifa versin Kayınvalidenize yardım edebilirsiniz ama evin gelinisin her işi sen yapacaksın diye bir şey yok, eşiniz pekala anne babasının işlerini yapabilir, ortalığı süpürüp silebilir çay demleyip kahvaltı hazırlayabilir ama eşiniz
ev işi yapmicam kadın işi yapmam

diyen biri, ailesiyle aynı kafa yapısında olduğu için ya her hafta gitmeyeceksiniz veya eşinize kusura bakma baban hasta olduğu için giderim ama ev işleri için birini tutun diyeceksiniz.

Erkekler kadınları köle gibi görmekten ne zaman vazgeçecekler acaba

Bu kaçıncı öğretmen konusu ya Allahım hep aynı dertler mi olur . Hem eve bakar hem çalışır diye diye eziyorlar sizi .

Halbuki tatlı dille "güzel kızım bayram günü kahvaltı hazırlarken bana yardım eder misin" diye ricada bulunsa siz zaten yardım edeceksiniz sanırım..
Erkek ailelerinde bu neden eksik ve erkekler neden hiç eşlerinin penceresinden bakmayıp hep ailelerini haklı buluyorlar?

Tabii ki yapmayın oğlu yapsın erkek ya güçlüdür de yorulmadan 3 saatte halleder evin temizliğini.Evi dağıtıp sizin çok iyi yetiştirdiğiniz oğlunuz yapsın hadi deyip evden çıkıp gitmek lazım aslında.
Bana denk gelmez ki şöyleleri.

Yardim ediyorum onlar benim erken kalıp hazıriamami istiyorlar

Bana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Donunu yerden toplayamayan bir oğlu var, hani en basit yaşam becerisidir bunlar, olduğun yeri temizle karnını doyur falan, bunun için evlenen heriflerin anaları cak cak konuşmayacak.

Bana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Ya bide şuan hala tribini mi çekiyorsunuz, ben hayatta gitmezdim benle bu şekilde konuşanın yanına, hastaysa hasta, bulsunlar bir bakıcı o zaman

Bende geçen yıl yeni evliyim kayınpeder gel yazlığı temizlemeye dedi bende dedim ki ben neden temizliyorum tut bir temizliklikci temizlesin o gün bugündür bir daha bana birşey soyleyemiyorlar lafımı esirgemem söylerim. İnsanlara iyilik yapınca daha fazlasını isterler o yüzden baştan tepkini koy .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…