- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
ev işi yapmicam kadın işi yapmam
Aynı senin annenin seni büyüttüğü gibi diyemediniz mi?Şimdi yine laf sokuyor ben de cevap verdim yapacağımı yapıyorum diye. Yapıyorsan sorun yok dedi uzatıyor annen seni el bebek büyütmüş diye.
Canlı yayınmı yapiyorsunuzBana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Erkekler kadınları köle gibi görmekten ne zaman vazgeçecekler acabaÖnceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Bu kaçıncı öğretmen konusu ya Allahım hep aynı dertler mi olur . Hem eve bakar hem çalışır diye diye eziyorlar sizi .Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Kendi anası nasıl büyütmüş?Şimdi yine laf sokuyor ben de cevap verdim yapacağımı yapıyorum diye. Yapıyorsan sorun yok dedi uzatıyor annen seni el bebek büyütmüş diye.
Halbuki tatlı dille "güzel kızım bayram günü kahvaltı hazırlarken bana yardım eder misin" diye ricada bulunsa siz zaten yardım edeceksiniz sanırım..Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Tabi canım işlerine nasıl gelirseGelin parası yerken anında güncelleme heliyor bunlara, sonra geri gidiyor
Yardim ediyorum onlar benim erken kalıp hazıriamami istiyorlarHalbuki tatlı dille "güzel kızım bayram günü kahvaltı hazırlarken bana yardım eder misin" diye ricada bulunsa siz zaten yardım edeceksiniz sanırım..
Erkek ailelerinde bu neden eksik ve erkekler neden hiç eşlerinin penceresinden bakmayıp hep ailelerini haklı buluyorlar?
Donunu yerden toplayamayan bir oğlu var, hani en basit yaşam becerisidir bunlar, olduğun yeri temizle karnını doyur falan, bunun için evlenen heriflerin anaları cak cak konuşmayacak.Bana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Ya bide şuan hala tribini mi çekiyorsunuz, ben hayatta gitmezdim benle bu şekilde konuşanın yanına, hastaysa hasta, bulsunlar bir bakıcı o zamanBana şimdi annen sana bir şey ogretmemis diyor eşimde hiç cevap vermiyor ben de sen de oğluna ogretmemissin dedim eşim sadece susuyor
Kadınlar kendini öyle görmekten hadi onu geçtim kadınlar kendi annesini veya kayınvalidesini vs öyle görmekten vazgeçtiği zaman vazgeçerler.Erkekler kadınları köle gibi görmekten ne zaman vazgeçecekler acaba
Bende geçen yıl yeni evliyim kayınpeder gel yazlığı temizlemeye dedi bende dedim ki ben neden temizliyorum tut bir temizliklikci temizlesin o gün bugündür bir daha bana birşey soyleyemiyorlar lafımı esirgemem söylerim. İnsanlara iyilik yapınca daha fazlasını isterler o yüzden baştan tepkini koy .Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?