- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.703
- 63
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Oyy oyy. evet aslında bunun karşılığı tam olarak bu dediğindir.maşallah kadın parası yerken kimse ataerkil değil, ama bu işlere geldi mi herkes taş devrine kadar gitmeye dünden hazır.Ben gitmezdim. Sizin babanız hasta olsa eşiniz gelip kahvaltı hazırlar temizlik yapar mi? Bence yapmaz. Siz de yapmayın hatta bence her hafta her hafta gitmeyin.
Biz kadınız canım işte.maşllah çalıştırmaya gelince herkes çok modern, temizliğe, yemeğe gelince ortaçağa dönüyoruz.Neden esiniz damat diye size gittiginde temizlik ve yemek mi yapacakmis. Bu tipleri nereden buluyorsunuz ya.
Gelin parası yerken anında güncelleme heliyor bunlara, sonra geri gidiyorHangi devirde yaşıyor bu insanlar
Artık güncellemeyi öğrensin şu üst nesil kendini
Eşiniz ne iş yapiyor siz bunları yaparkenÖnceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Biz kadınız canım işte.maşllah çalıştırmaya gelince herkes çok modern, temizliğe, yemeğe gelince ortaçağa dönüyoruz.
Yüz buluyorlar ki üsteliyorlar valla, yüz verirsen hepsi böyle.Her erkek boyle degil Ferhans. Bunlar numunelik tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?