- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Eşin olacak dallama maaşını alıyor mu?
Sorgulayınca babam şaka yaptı oluyor.Ben fazla taviz verdiğinizi düşünüyorum.
Bu evin gelini sensin çekip cevir ne demek ?
Ne alaka ?
Kendi oğlunun da eli ayağı tutuyor değil mi?
Madem evde hasta biri var haftalık temizlikçi gelsin eve.
Yemek vs ona göre yapılır basit pratik geçiştirilir.
Bu kafaları geçsinler artık.
Sizde açık açık elimden bu kadarı geliyor.
Bende tüm kış calistim şimdi dinlenme zamanı deyin.
Ki hakkınız bu.
Kesinlikle öyle.Kafamı karıştırıyorlar .Manipüle edilmiş. Arada kalmış.
Kayınvalidesini diyorum.Dort dörtlük temizlik bekliyormuş.Başkasının evinde niye yapsın işte
Hasta ama böyle malesef .2 cümleden fazla yazmıyorsunuz cevap olarak.Söylenecek her şey söylendi zaten ama siz birçok soruyu yanıtsız bıraktınız.Bu kafayla giderseniz çok yıpranırsınız.Yaşınız küçük belli ki.Evde,okulda çalış ;haftasonu da kayınvalide evi temizle.Kayınpederiniz hasta ise niye hala sizin ev temizlemenize takılıyor.Hasta adam yatar yatağında ,dinlenir.Ne biçim adam bu
Direk bana söylemiyor ama eşime ya da kayınbabama diyor galiba .Arife günü akşama doğru gittiğim için canları sıkıldı.Kayınvalidesini diyorum.Dort dörtlük temizlik bekliyormuş.
Maaşımı kendim harcıyorum ,eve alışveriş yapıyorum bazen .Hem maaşınızı hem emeğinizi sömürüyorlar maşallah.
Bu evlilikten sizin kazancınız nedir?
Eşinizden başka çocukları var mı ?Direk bana söylemiyor ama eşime ya da kayınbabama diyor galiba .Arife günü akşama doğru gittiğim için canları sıkıldı.
1 tane daha var onuda eşim gibi yetiştirmişler.Eşinizden başka çocukları var mı ?
ahlaksız mı dediKurban bayramında kurbanlığın başında durmamışım ona sinirlenmişler.Ben zaten evde işleri yapıp, kurbanlığın yanına gidip getirilecek şeyleri getirdim , yardım ettim. Kayın babam hasta diye kaynanam sen biraz yanında dur bir şey olursa bak dedi.Ben orda 10 dakika oturdum diye eşim bana herkes çalışsın sen orda otur ahlaksız dedi şuan arkadaşımın evinde kalacağım. Evden kovdum gitmiyor
Herhafta sonu neden kvde evine gidiliyor??Hastaymıs gecmıs olsun da siz gidince iyilesiyor mu?Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
1 tane daha var onuda eşim gibi yetiştirmişlerEşinizden başka çocukları var mı ?
Akciğer hastasıH Hayallerdeyim kayınpederinizin hastalığı ya da hastalıkları tam olarak ne?
Ayda 1 alsınlar temizlikçi o zaman,siz çalışıyorsunuz,her haftasonu gidiyorsunuz kahvaltıdır,caydır ,yemektir neyse de(evde hasta biri olduğu için o da ,gelinleri olduğunuzdan değil)temizlik vs sizi ilgilendirmez ki. Siz kendi evinize anca yetişiyorsunuzdur zaten.Gelinsin diye benim yapmamı istiyorlar. Bu arada öğretmenim.
Ne güzel işte, bekleyen yoksa sıkıntı da yok.Eşim senden temizlik bekleyen yok diye kıvırıyor.Onları hiç hatalı bulmuyor.
Kıza ahlaksız demeyi biliyor ama rezil. Konu sahibi siz de şuna eşim deyip durmayın ya. Sinir oldum gece gece.Ne güzel işte, bekleyen yoksa sıkıntı da yok.
İş bekleyen yokmuş şu an sonuç olarak, mesele hallolmuş. Miss.Kıza ahlaksız demeyi biliyor ama rezil. Konu sahibi siz de şuna eşim deyip durmayın ya. Sinir oldum gece gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?