Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Eşin olacak dallama maaşını alıyor mu?
Sorgulayınca babam şaka yaptı oluyor.

Hasta ama böyle malesef .

Kurban bayramında kurbanlığın başında durmamışım ona sinirlenmişler.Ben zaten evde işleri yapıp, kurbanlığın yanına gidip getirilecek şeyleri getirdim , yardım ettim. Kayın babam hasta diye kaynanam sen biraz yanında dur bir şey olursa bak dedi.Ben orda 10 dakika oturdum diye eşim bana herkes çalışsın sen orda otur ahlaksız dedi şuan arkadaşımın evinde kalacağım. Evden kovdum gitmiyor

ahlaksız mı dedi konuşulacak kelime değil

Herhafta sonu neden kvde evine gidiliyor??Hastaymıs gecmıs olsun da siz gidince iyilesiyor mu?

Konunun calismanizla ilgisi yok. Calismasaydiniz da elinizi bir seye surmek zorunda degilsiniz. Siz o aileye hizmetci gelmediniz gelinseniz gelinsiniz. Siz kocanizin esisiniz. Hastalikta manevi destek verilir ama bu size gorev olarak yuklenmis dur deme zamaniniz gelmis. Calismayi filan da hic one surmeyin yarin bir gun baska sebeple calisamazsaniz hemen bak simdi calismiyorsun hadi yap olur onun adı. Esinizin de fikrini almayin niye onaylanma ihtiyaci duyuyorsunuz ki hayat sizin karar sizin. Esiniz begenmiyorsa girsin kendi yapsin.

Gelinsin diye benim yapmamı istiyorlar. Bu arada öğretmenim.
Ayda 1 alsınlar temizlikçi o zaman,siz çalışıyorsunuz,her haftasonu gidiyorsunuz kahvaltıdır,caydır ,yemektir neyse de(evde hasta biri olduğu için o da ,gelinleri olduğunuzdan değil)temizlik vs sizi ilgilendirmez ki. Siz kendi evinize anca yetişiyorsunuzdur zaten.
Eşiniz istiyorsa gitsin temizlesin evlerini ama size dayatamaz ki? Kadın olduğunuz için mi siz yapmak zorundasınız ben anlamadım?
Gayet haklısınız,geri adım atmayın,eşinizin eli ayağı tutuyor sizinle kavga etmeye harcayacağı enerjiyi temizliğe yöneltsin bence çok önemsiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…