http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/537760-eskiden-kaynalar-fenaydi-simdi-gelinler.html
Bu kadar terbiyesiz bir kızı da masum yaptınız ya, ne diyeyimBen olsam böyle görümceyi yanımda ben de istemem.
Kız neden paylaşmış onu acaba?
Konu sahibi takmış görümcesine ki abi abi demesi bile batıyor.
Ayrıca bir abinin kardeşine nebileyim bir canta, bir ayakkabı alması bile batıyor.
Konu sahibi melekte bizmi göremiyoruz.
Neden paylaşmış bilemem orasını, ama sizce de ayıp değil mi bu? Yani görümce facebookta bunu paylaşarak cümle aleme "aa acaba bu gelin kaynanasına nasıl fena davranıyor" diye düşündürtmez mi? Resmen aleme maskara etmek bu yengesini. Kardeşine çanta almak, ayakkabı almak, vs. vs. Bunlar önemli değil, insan kardeşine elbette alacak. Konu sahibi de melek mi değil mi bilemem ama, neticede kızın yengesi, büyüğü, sevmek zorunda değil, ama madem o kadar kıymetli abisi, hiç olmazsa saygılı olması gerekirdi yengesine. Ama bu kız daha uzaktan facebooktan ortalık karıştırmaya çalışıyor, içlerinde olsa mazallah mahkemede alıverirler soluğu
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/537760-eskiden-kaynalar-fenaydi-simdi-gelinler.html
Bu kadar terbiyesiz bir kızı da masum yaptınız ya, ne diyeyimBen olsam böyle görümceyi yanımda ben de istemem.
sevgili konu sahibi eski konularına da göz attım.aranızdaki ilişkiyi bilemem ama konularında okuduğum kadarıyla siz o ergen kızdan daha ergensiniz bana göre.
bir konunuzda kızın abisiyle cekindiği fotoları paylaştıgındn yakınmışsınız. ne var bunda ters olan anlayamadım.illa sizinkileri de mi koyması gerekiyordu.öyle bir şart mı var.aa ama doğru ya artık abisi evli yalnız foto konulamaz evlendiyse karısıyla fotosunun konulması şart.mazallah elinizden filan alırlar.
diğer konunuzda da yine kızın face de gelin kaynana ile alakalı bir paylaşımda bulunmasından hemen de nem kapmış üstünüze alınmışsınız.yani hoşuna gitmiş olamaz mı paylaşması için illa bir sebep mi olması gerekiyordu.
bu konunuza gelince tamam sizin şartlarınız da zordur illaki borç harc kolay değil ama o da kardeş.elinden geldiği kadar illaki bişeyler yapacak.mesela ben, babam var ama herhangi bişey olduğunda ilk danışacağım yada isteyeceğim kişidir kardeşim kocamdan sonra.onun için hoş karşılamanızı öneririm.
size gelip kalma meselesine gelince evet yeni evliyken daha eşler birbirlerine zor alışıyorken dışardan bir kişinin dahil olması illaki zordur ama o kızın da geleceği söz konusuysa başka çareleri yoksa biraz sabırlı yaklaşmak gereli sanırım tabi o size ait bir karar.genel olarak herseyi cok fazla kafaya takıyorsunuz ,bu kadar yormayın kendinizi
ne terbiyesizliği ya,altı üstü bi söz yazmış,ki konusahibine bakarsak kız böyle yazmakta haksız da değil...
farkındamısınız bilmem ama bu kız maksimum 16-17 yaşındadır,konu sahibinin bu kadar kafaya takması baya bir boş vaktinin olduğunu gösterir valla...
öncelikle sunu söyleyim diğer ablaları yurt dışında
ve hepsi evli kaynanam onlara yollamaz.
yada yurt dışında evlenecek kazanmazssa
eşim buna razı değil bana söylemedi ama kazanmazsssa alıp bizim yanımızda dersaneye gönderme taraftarı
göndersin dersane parasını da versin ama yanıma gelmesin
neden istemiyorum bir çok meraklevlilik hali biliyorsunuz
en ufak bir sorunu gider herkese söyler
benim kıyafetlerimi falan kıskanır aynısından isteriş ıcabı eşim göreve falan gidiyor onla yanlız kalmak istemem
ayrıca bunun unv yanımda okursa 4 sene bende kalmak ister
4 sene sonra bunun kpssssi falan var
biz yeni evliyiz
yakında çocuk olacak falan ben hangisine yetişeyim
ayrıca ailem gelir gider evimiz küçük nerde kalacak
bizim evimi kendi evi gibi görürü bazen
eşim göreve gidince bende annmelerde falan kalıyorum korkuğumdan değil
bu sefer eve haps olcam yanlız kalmasın
kız suan söyle düşünüyor eger kazanmazsam abimin yanına gider dersaneye giderim çünkü eşim bekarlen öyle demiş kızda çalışmıyor temelim yok ayağına yatıyor
ayrıca eşim biz çıkarken kız daha liseye gidiyordu demişti kız kardeşimi yanıma almak istiyorum yanımda okusun diye dedi evlenince bizle kalsın demişti
bende ben istemem demiştim oda kız kardeşline olmaz ben göreve gidiyorum sen evde yanlız yapamazsın falan demşiti hatta sonra eşim bana dediki kı kardeşim bana küstü dedi
kız amacı burda dersaneye gitmek ama ben yanımda onu 1 sene çekemem
eşim de teklif ondan gelirse hayır dememz ben teklifin onan gelmesini engellemem lazım
bende dersnae olmadan da bu iş olur
ankarada evleri var gitsin otursunlar kızlarını düşünüyorlarsa
ayrıca oraya g,itmiyorlar kız gitsin abisi okutsun diye düşünüyor kayın valide
ben çocuk avutamam bunu bilmiyor
birde diyorki siz bunu evlendirirsinizi maddi anlamda değil de birini bulun diyor bende dedim ki kendi bulsun ben hoşlanmam dedim siz olsanız kabul edermisin ?
herkes beni suçlıyor olyalar bundan ibaret o yüzden şimdiden sevi,yemi koymam lazım ilerisini düşünmek zorundayım annesi babası olmasa ya da annesi beya babası üvey olsa kabul etmeseler başım üstüme bu ne demek şimdi
allah seni ne yapmasın ya4 yıl sonra kpss si var diyosun:)sanırım 4 yıl dünyada kalmayı garantiledin bu kadar uzun vadeli hesaplar yaptığına göre...
kocan sana baştan söylemiş kızkardeşimi ben okutmak istiyorum diye...o zaman niye çok sert bir dille reddetmedin?acaba niye?
hem soru sormuştum 1 ay önce kayınvalideni çok çok seviyodun hani nooldu diye?bence sen kocanın ilgisinin senden başkasına yönelmesini istemiyosun bu kızkardeşi bile olsa...
gerçekten gnotiseavton'ın dediği gibi çekememezlik kıskançlık var bu kıza karşı...amanede'nin sedef'i...senin küçük görümcedünyayı dar ediyosun kendine...
o zman olmaz dedim kon u8 bir daha acılmadı ama açılır diye korkuyorum...çünkü sınav yaklaştı
eğer sizin maddi durumunuzu zor sokmayacaksa abisinin ona bişiler almasında bi sakınca yok ya da maddi durumları elvermiyorsa dershaneye de gönderebilir. burada bi çok arkadaş vay efendim abisi tabi yapacak istediğini deyip arkadaşı haksız konumuna düşürmek istiyor ama bence esas konu kızın 1 sene onlarda kalma ihtimali..bi kaç aylık evliyken şahsen bnd e istemem evimde böyle bir kızı.. ablaları da varmış bir tek ben niye yükleneyim yükünü.. 5-6 senelik evli olsam neyse belki bi ihtimal 1 sene çekebilirim ama o bile zor.ayrıca ankara da üniversite kazandı mı işte o zaman görün en az 4 sene sizin başınızda...eşinizle bu durumu açıkça konuşun dershaneye gönderebilirsin ama ben 1 sene boyunca evimde birinin sorumluluğunu üstlenmek istemiyorum.biz daha yeni evliyiz.ders çalışacak sesini çıkarma sessiz ol tartışma vs ikinizken belki yemek yapmadığın günler olacak ama kız kardeş sizde diye ona da hizmet etmek zorunda kalacaksın.dershane parası olayına hiç girme direkt 1 sene boyunca kimseyle bi arada yaşayamayacağını söyle yeterli olur diye düşünüyorum eşin anlayışlıysa şayet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?