• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesine karşı mesafeli davranmak için ne yapmalıyım ?

ne terbiyesizliği ya,altı üstü bi söz yazmış,ki konusahibine bakarsak kız böyle yazmakta haksız da değil...
farkındamısınız bilmem ama bu kız maksimum 16-17 yaşındadır,konu sahibinin bu kadar kafaya takması baya bir boş vaktinin olduğunu gösterir valla...

Bence gayet de terbiyesizlik, altı üstü bir söz dediğiniz resmen yengesine sataşma :19: Maksimum 16-17 yaşında diyorsunuz ama dili pabuç kadar maşallah :37: Ayrıca 17 yaş çok da küçümsenecek bir yaş değil, eminim yazdığı sözün nereye gittiğini, ne anlama geldiğini iyice biliyordur. Masum görülecek bir davranış değil, bildiğin ortalığı karıştırmak...

Ayrıca konu sahibine neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum, herkes görümcesiyle aynı evde yaşamayı kabul etmek zorunda mı? Abisi gönderiyorsa göndersin dersaneye de, 1 hafta değil, 2 hafta değil, koskoca 1 yıl, ki bence 1 yılla da kalmaz zaten, üniversiteyi de orda okumak isteyecektir, vs. vs. Bu kadar uzun hesap yapmayın diyorsunuz da, bence tam tersi ileriyi düşüerek hareket etmek, olabilecekleri gözönüne almak lazım. Diğer türlü yarın birgün bu arkadaş buraya konu açtığında "görümcem bir dersane diye geldi, bana yerleşti, yıllardır gitmiyor, vs." diye dert yandığında, o zaman da "zamanında niye kabul ettin, etmeseydin" diyeceğiz...

Bir de görümceniz konusunda eşinizin ne kadar yanında olursanız bence eşiniz size o kadar saygı duyacaktr.
Görümceniz ilerde mutsuz olursa eşiniz sizden bilirse '' bize gelseydi calışssaydı üni kazansaydı böyle olmazdı'' diye....

Benim kardesimde sınava hazırlanıyor ve bize 2 saatlik mesafede.Ben gözümün önünde hhazırlanmasını istiyorum.Eşim bana destek olmasaydı düşünürdüm bi kere.sorunu yaşını basını almış insan olan eşimde arardım.çünkü diğer muhattap daha ergen bir genç.

dediğim gbi eşinizin saygısını istiyorsanız görümcenize bir abla gibi yaklaşmalısınız.

öncelikle sunu söyleyim diğer ablaları yurt dışında
ve hepsi evli kaynanam onlara yollamaz.
yada yurt dışında evlenecek kazanmazssa
eşim buna razı değil bana söylemedi ama kazanmazsssa alıp bizim yanımızda dersaneye gönderme taraftarı

Ablaları yurtdışında evliymiş.Evli ablaya,genç kızkardeş gönderilmez.Evde enişte olacağı için uygun bulunmaz genellikle.
Kızın durumuna üzüldüm.Üniversiteyi kazanamazsa,evlendirecekler mi ?

ayrıca ailem gelir gider evimiz küçük nerde kalacak
bizim evimi kendi evi gibi görürü bazen
eşim göreve gidince bende annmelerde falan kalıyorum korkuğumdan değil
bu sefer eve haps olcam yanlız kalmasın

Bunlar biraz bencilce düşünceler.Ev küçük,kız kalırsa,senin ailen gelemeyecek.
Kalırsa,eşin görevdeyken sen annene kaçamayacaksın.
Annene gitme amacın yalnız kalmamak değil mi ?
Ben şahsen evimde olmayı tercih ettiğim için bunu anlayamıyorum.Yani her fırsatta anneye kaçmayı :)

Bir de,eski konularını okuyunca,ben de görümcen büyük ve evli sanmıştım.Çıka çıka lise öğrencisi çıktı.Bu da face olaylarını açıklıyor zaten.

Sana birşey diyeyim mi ? Ben olsam ne yapar eder görümcemin okumasına destek olurdum.
Okumazsa yarın öbürgün daha çok başınıza kalacak.Bu "başına kalma" noktasını,senin için önemli olduğu için söylüyorum.
Çoğu insan tanımadığı öğrencileri okutuyor,burs veriyor,derneklere bağış yapıyor filan...Sizin kendi akrabanız,destek olun elbette.
Evine gelir mi gelmez mi,orasını eşinle halledersin.Gelirse de sizin evin kurallarına uygun davranmasını sağlarsın.

Bana kalırsa, sınırlenmekte haklısınız 17 yas kucuk bır yas degıl.
herseyı soylemeyı bılıyorlar o yastada olsalar.
evet dısarıdan bakınca küçük aklı ermez gorumce oluyor. facete soz paylasması, resım atması sorun olmayabılır.
hanı facete bır resım attıysa altına yakısıklı kocam benım vs. yazıp gecıstırırım ben olsam takılmam.
Abısını sureklı arayıp sız yokmussunuz gıbı davranmasının sebebi şu olabılır, sız ona nasıl davranıyorsanız o da sıze oyle davranıyordur yanı sızın ona sınır oldugunuzu hıssedıyorsa o da sıze sınır oldugundan karsılıklı oluyordur.
bu konuda esınıze sozunuzun gecmesı lazım, yanı orası ıkınızın evı esınızın gelsın demesıyle,sızın gelmesın demenızle olmaz.
ıkınızın evı oldugu ıcın ıkınızde kafanıza gore karar vermemelısınız bana gore.
ama gorumcenıze sınır olmanızı anlıyorum. cunku boylarından buyuk ıslere karısıp saymayı bılmıyorlar cogu zaman.

Canım benim bence böyle düşünmek çok bencilce oluyo.Yarın ne olaacağını biliyor musun?Allah esirgesin ama ya 2-3 aylık evliyken birinin bakımına muhtaç kalacaksın ozamanda dermisiniz ki 5-6 senelik evli olsamda öyle gelseler bana bakmaya.Dünya hali kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok,o yüzden hoşgörülü ve tevazu sahibi olmak lazım...

bu bir mecburiyet değil.kendi evleri varmış.kendi anası babası sahip çıksın konu sahibi ergen bir kızla yaşamak zorundamı??insan eti ağırdır.kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz ama ortada muhtaçlık bir durum yok.zamanı geliyor insana kendi anası babası ağır geliyor kocasının kardeşiyle kardeşi dershaneye gitsin diye yaşayıp bidaha geri gelmeyecek zamanını heba etmesine gerek yok konu sahibinin.

bir de 17 yaşı niye küçümsüyorsunuz?o yaşlarda insanlar evlenip çocuk bile doğuruyor.işe gelince küçük ergen işe gelmeyince evleneck yaş...herşeyi söylemeyi yapmayı biliyorlar...

bir dereyi görmeden paça sıvama hikayesi daha:1:

mesaj tekrarı..............

Son düzenleme:
eski konularından da biliyorum seni eşinin ailesi seni pek sevmiyor ve mesafeli davranıyor sana

zaten mesafe var arada neyin mesafesi bu?

durduk yerde eşinin de huzurunu kaçırma
a
yrıca çok acımasız buldum madem yaşadığı yerde dersane yok sende kalıversin ne olacak?

hiç ygs ye hazırlanmadın sanırım sen?

sen bu aileye neden bu kadar öcü gibi bakıyorsun?

ne demek zaten yolunu yapıyor temelim yok diyor?

bir insan temeli de olsa dersaneye gitmeli

senin asıl sorunun ne biliyor musun?

eşinin ailesi seni el bebek gül bebek nazlasın yeni gelin olduğunu anlayasın
se
ni arayıp sorsunlar vs...

tamam haklısın ama ben aramıyorum sen aramıyorsun nasıl olacak muhabbet?

sen ağa ben ağa bu davarı kim sağa demişler?

onları ömür boyu göreceksin bu kadar kin beslme

ayrıca bazı gelinler bu mesafe kurma işini dğün nişan alışverişinde de yapıyor mu?

yoksa baştan sona evini düzdürüp sonra e ben mesafe koyayım mı diyor?

Mesafeli davranmak benden çekinsin istiyorum ikidebir abisini arayıp isteklerde bulunmasın istiyorum çünküğ benimde kardeşim var arayıp hiçbis istekte bulunmuyor hala bekar sanıyor..

sizden neden çekinsinki sonuçta abi kardeş sizinle bi alakası yok haa eşinize söylersiniz maddi isteklerini kabul etmez olur biter sizden neden çekinsin saygısızlık yapmadığı sürece

yazdığın mesajı aynen anneme okudum... şuan balkonda oturuyoruz annem 50 yaşında onun ağzından yazıyorum:))

"kızım, kocanla geçinmek istiyorsan bazı şeylere katlanman zorundasın...ne olur görümcen 8 ay dursa yanında...sen ilelebet karısı kalıcan kocanın yanında o kardeşi kalcak ve dersanesi bitince gitcek..."

tekrar söylüyorum benim yorumum değil annemin yorumu :))

kızlar başından geçmeyen anlamaz lütfen biraz empati yapalım....aksini iddia eden ve konu sahibine kızan arkadaşlara söylüyorum, kızlar gerçekçi olalım kim bu devirde görümcesini kaynını kaynanasını vs yanında kalmasını ister ki... bi kaç gün değil bir yıl kolay değil....eve gelen bi misafir bütün düzeni değiştirir...ona göre davranmak zorunda kalınır....yemek olsun uyku olsun ne olursa olsun gelen giden olsun hep üçüncü kişi dşünülerek hareket ediliyor....insanın kendi öz anası babası bile olsa belirli bir misafirlik döneminden sonra rahatsızlık vermeye başlar çünkü evdeki rahat tavırlar o kişinin bulunmasıyla değişir ve biz kadınlar olarak kendi evimizdeki prensiplerimizin değişmesinden pek hoşnut olmayız..yanlışmıyım.... konu sahibine çok hak veriyorum....kaldı ki bu bayan görümcesiyle daha önce ufak tefek bişeyler yaşamış...bunun üzerine birde aynı evde bir sene yaşamak kolay değil.... ben hak veriyorum çünkü benimde kaynım bi süre yanımızda kaldı...bizim hiç sorunumuz olmadı severim hatta kaynımı o da yenge yenge diye ölür çok sever bizi yeğenini abisini....esprili saygılı efendidir....ama haliyle bi süre sonra insan rahatsız olmaya başlıyor... evdeki bütün düzeni ona göre ayarlamaya çalışıyorsun...normal şartlarda belki tv izlerken uzanıp izleyeceksin veya rahat eşofman giyip dinleneceksin, bacaklarını uzatıp keyif çatacaksın belki...bunlar basit görünsede dışardan bakınca, bizzat yaşamadan kimse anlayamaz...konu sahibine tavsiyem bence mesafe koymaya çalışmak yerine açıkça söyle derim ben.... eşine anlat izah et...tartışma çıkarmadan işi kavgaya götürmeden sakince anlat...bak rahat edemeyiz herşeyin düzeni değişecek iki kelam bi özel hayatımız kalmaz... yani bunun gibi örnekler işte....çok haklısın ve düşündüğün yazdığın herşeye hak veriyorum canım kolay gelsin...

kızlar başından geçmeyen anlamaz lütfen biraz empati yapalım....aksini iddia eden ve konu sahibine kızan arkadaşlara söylüyorum, kızlar gerçekçi olalım kim bu devirde görümcesini kaynını kaynanasını vs yanında kalmasını ister ki... bi kaç gün değil bir yıl kolay değil....eve gelen bi misafir bütün düzeni değiştirir...ona göre davranmak zorunda kalınır....yemek olsun uyku olsun ne olursa olsun gelen giden olsun hep üçüncü kişi dşünülerek hareket ediliyor....insanın kendi öz anası babası bile olsa belirli bir misafirlik döneminden sonra rahatsızlık vermeye başlar çünkü evdeki rahat tavırlar o kişinin bulunmasıyla değişir ve biz kadınlar olarak kendi evimizdeki prensiplerimizin değişmesinden pek hoşnut olmayız..yanlışmıyım.... konu sahibine çok hak veriyorum....kaldı ki bu bayan görümcesiyle daha önce ufak tefek bişeyler yaşamış...bunun üzerine birde aynı evde bir sene yaşamak kolay değil.... ben hak veriyorum çünkü benimde kaynım bi süre yanımızda kaldı...bizim hiç sorunumuz olmadı severim hatta kaynımı o da yenge yenge diye ölür çok sever bizi yeğenini abisini....esprili saygılı efendidir....ama haliyle bi süre sonra insan rahatsız olmaya başlıyor... evdeki bütün düzeni ona göre ayarlamaya çalışıyorsun...normal şartlarda belki tv izlerken uzanıp izleyeceksin veya rahat eşofman giyip dinleneceksin, bacaklarını uzatıp keyif çatacaksın belki...bunlar basit görünsede dışardan bakınca, bizzat yaşamadan kimse anlayamaz...konu sahibine tavsiyem bence mesafe koymaya çalışmak yerine açıkça söyle derim ben.... eşine anlat izah et...tartışma çıkarmadan işi kavgaya götürmeden sakince anlat...bak rahat edemeyiz herşeyin düzeni değişecek iki kelam bi özel hayatımız kalmaz... yani bunun gibi örnekler işte....çok haklısın ve düşündüğün yazdığın herşeye hak veriyorum canım kolay gelsin...

Arkadaşa katılıyorum !

Foto muhabbetini hatırlıyorum, söyle deyim bende istedigimi resmi koyar, istedigimi koymam..
Genelde fotograf karesi icinde bende varsam koyarım o resmi, sırf abim ve yengem veya kız kardesim ve esi diye gösteremem kimseye!
İkincisi bu kız daha kim ne derse desin ergen! Ayrıca bir yardım söz konusu ise abisidir elbet yardımlarda bulunacaktır, konu sahibi alınmayın lütfen ama, biraz empati yapın sizin kardesiniz sizden birseyler istese? Terbiyesiz, yüzsüz mü diyeceksiniz? Ablacım, ablacım dese sürekli, esiniz kızacak mı yani? Ve esinizin ailesinden maddi destek bekleyen siz olsaydınız? Ve aynı sizin gibi tavır sergileseler ki, kk' da bunu da gördük, maddi destegi göremedikleri zaman, biz burda nasıl zorlanıyoruz, bu durumu yasayan ogulları degil mi, kendi evlatlarını hic düsünmüyorlar mı? oldu. Her zaman objektif olmakta fayda var diye düsünüyorum.

Abidir, dershaneye' de gönderebilir, kendisi calıssa yapar diyorsunuz da temeli olmayan biri malesef kendi basına basarılı olamayabilir, aynı evin icinde yasama zorlugu konusunda size katılıyorum, ama belki baska bir hal caresi bulunur? Baska bir evleri varmıs sonucta, aile cocuklarının istikbalini hic mi düsünmüyor yani? Bu önce onların görevidir, ama imkanları yoktur o zaman birsey diyemem tabii,

Birde bir digeri, görümceniz size gıcık ya, sizi kıskanıyor ya hani, ben bu gibi durumlarda o kisi bana bir geliyorsa, ben bin adım giderim, sevgisini kazanmaya ve anlasmaya calısırım, sonucta daha 18-19 yasında genc bir kız, gönlünü kazanmak zor degil diye düsünüyorum, su dünya' da sevmek ve sevilmekten güzel ne var ki baska?

Gecen gün bir arkadas konu acmıstı ailesinin borcunu ödüyordu kendi bekarken yapılan bir borc ve esi birsey acık acık söylemese bile tavır takınıyordu, bazı bayanlar siz kazanıyorsunuz, istediginize parar verir, isterseniz sonuna kadar da harcarsınız, kime ne falan gibi seyler söylemisti. Hatta esinden gizli gizli mutfak harcamalarından kısarak yardım da bulunmasını dile getirmisti, yani insanın kendi ailesi olunca her zaman bir caresi bulunuyor, engeller ve yasaklar tanınmıyor..

Ama konu es ve ailesi olunca durum cok farklı degerlendiriliyor..
Lütfen objektif olalım ve empati yapalım..

liseye giden bir kıza karşı bile oyun yapmayı düşünüyosun ya,ne diyim sana sadece yaşın büyümüş...
"abim,abim" diyomuş,demekki ona varlığını hissettirip seni sevmesini sağlayamamışsın,seni sevmiyor diye de bir insanı yargılayamazsın,sevmek zorunda değil...
"nasıl mesafeli davranabilirim"in türkçesi kadınlar kulübünde,"ailesini başıma bela gelmeden kocamın hayatından nasıl çıkarabilirim"
yazık yazık bin kere yazık...
kayınvalideni çok seviyodun 1 ay önce ne oldu?o da mı senin kişisel çıkarlarına ters düştü...

o onun abisi dersaneye de gönderir,eşofman da alır,çanta da alır,ayakkabı da alır,gözlerini kısıp kendi kendini yiyeceğine birazcık iyi niyet göster...
benim kardeşim niye istemiyor diyosun...senden çekiniyodur belki...senin gibi ablam olsa ben de bişey istemezdim...helal olsun abisine "bak kocana değil abisine diyorum" senin kocan ama onun "abisi,abisi"

:46::46::46::46::46::46:

Foto muhabbetini hatırlıyorum, söyle deyim bende istedigimi resmi koyar, istedigimi koymam..
Genelde fotograf karesi icinde bende varsam koyarım o resmi, sırf abim ve yengem veya kız kardesim ve esi diye gösteremem kimseye!
İkincisi bu kız daha kim ne derse desin ergen! Ayrıca bir yardım söz konusu ise abisidir elbet yardımlarda bulunacaktır, konu sahibi alınmayın lütfen ama, biraz empati yapın sizin kardesiniz sizden birseyler istese? Terbiyesiz, yüzsüz mü diyeceksiniz? Ablacım, ablacım dese sürekli, esiniz kızacak mı yani? Ve esinizin ailesinden maddi destek bekleyen siz olsaydınız? Ve aynı sizin gibi tavır sergileseler ki, kk' da bunu da gördük, maddi destegi göremedikleri zaman, biz burda nasıl zorlanıyoruz, bu durumu yasayan ogulları degil mi, kendi evlatlarını hic düsünmüyorlar mı? oldu. Her zaman objektif olmakta fayda var diye düsünüyorum.

Abidir, dershaneye' de gönderebilir, kendisi calıssa yapar diyorsunuz da temeli olmayan biri malesef kendi basına basarılı olamayabilir, aynı evin icinde yasama zorlugu konusunda size katılıyorum, ama belki baska bir hal caresi bulunur? Baska bir evleri varmıs sonucta, aile cocuklarının istikbalini hic mi düsünmüyor yani? Bu önce onların görevidir, ama imkanları yoktur o zaman birsey diyemem tabii,

Birde bir digeri, görümceniz size gıcık ya, sizi kıskanıyor ya hani, ben bu gibi durumlarda o kisi bana bir geliyorsa, ben bin adım giderim, sevgisini kazanmaya ve anlasmaya calısırım, sonucta daha 18-19 yasında genc bir kız, gönlünü kazanmak zor degil diye düsünüyorum, su dünya' da sevmek ve sevilmekten güzel ne var ki baska?

Ben dediklerinize pek katılmıyorum. 18-19 yaşında evlenenler var. Ben o yaşlarımı hatırlıyorum da hiç de çocuk değildim. Ya bir de niye bu kadar zorluyorsunuz ki ilişkileri. Karşılıklı birbirlerini sevmemiş de olabilirler. Biraz fazla panik yapıyor konu sahibi, konu kolayca çözülebilirken belki altından kalkamıyor o durumlar başka...

Ben dediklerinize pek katılmıyorum. 18-19 yaşında evlenenler var. Ben o yaşlarımı hatırlıyorum da hiç de çocuk değildim. Ya bir de niye bu kadar zorluyorsunuz ki ilişkileri. Karşılıklı birbirlerini sevmemiş de olabilirler. Biraz fazla panik yapıyor konu sahibi, konu kolayca çözülebilirken belki altından kalkamıyor o durumlar başka...

Öncelikle ben cocuk demedim zaten, ergen dedim ve o 18-19 yaslarında evleniyorlar diye bahsettiginiz insanların yaptıgı veya yapacagı evlilikler ne kadar saglıklı olur? Önce buna bi bakmak lazım, burda aile ve evlilikler bölümünde iki arkadas biri 18-19, biri 20 yaslarında konu acmıslar evlenmek istiyoruz diye, hic kimse de evlen dememis aksine, yasının kücük oldugu, daha cocuk sayılabilecek yasta olduklarını söylemisler, evliligi kaldırabilecek yasta olsalardı kimse bunları söylemezdi takdir edersiniz ki.

Ayrıca ben iliskileri zorlamıyorum, benim icimden gelen bu, benden yasca kücük, daha ergenlik cagında olan bir insanı nefret edecek kadar sorun etmezdim kendime, ondan bu sekilde bahsetmezdim, yasının verdigi cahillige, ergenligine baglardım ve aradaki sorunu halletmeye calısırdım, en azından denerdim. Bu forumda kayınvalidesiyle sorunlar yasayıp, ki kac yasında, görmüs gecirmis insanlar hepsi, konusan, sorunlarını halletmeye calısan kisiler var, konusmanın, iletisim kurabilmenin iliskileri zorladıgını, kisiye birsey kaybettirecegine deinanmıyorum. İnsanlar konusa konusa anlasır demisler, tabii bu da benim sahsi fikrim.

Son düzenleme:
Öncelikle ben cocuk demedim zaten, ergen dedim ve o 18-19 yaslarında evleniyorlar diye bahsettiginiz insanların yaptıgı veya yapacagı evlilikler ne kadar saglıklı olur? Önce buna bi bakmak lazım, burda aile ve evlilikler bölümünde iki arkadas biri 18-19, biri 20 yaslarında konu acmıslar evlenmek istiyoruz diye, hic kimse de evlen dememis aksine, yasının kücük oldugu, daha cocuk sayılabilecek yasta olduklarını söylemisler, evliligi kaldırabilecek yasta olsalardı kimse bunları söylemezdi takdir edersiniz ki.

Ayrıca ben iliskileri zorlamıyorum, benim icimden gelen bu, benden yasca kücük, daha ergenlik cagında olan bir insanı nefret edecek kadar sorun etmezdim kendime, ondan bu sekilde bahsetmezdim, yasının verdigi cahillige, ergenligine baglardım ve aradaki sorunu halletmeye calısırdım, en azından denerdim. Bu forumda kayınvalidesiyle sorunlar yasayıp, ki kac yasında, görmüs gecirmis insanlar hepsi, konusan, sorunlarını halletmeye calısan kisiler var, konusmanın, iletisim kurabilmenin iliskileri zorladıgını, kisiye birsey kaybettirecegine deinanmıyorum. İnsanlar konusa konusa anlasır demisler, tabii bu da benim sahsi fikrim.

Bence de meseleyi hani kafasında büyütüp bu yaşta birini takmasın ama belki de ben de tecrübelerime dayanarak, gördüklerimden bu şekilde bir tepki verdim.
Yani sizin anlatmak istediğiniz onunla mı başa çıkamıyorsunuz , sonuçta sizden yaş olarak oldukça küçük vs. ama işte bazen gerçekten evliliği çok fazla etkileyecek durumlar olabiliyor. Bu yaşta evlenilebilir derken o olgunluğa sahip olunabilir demek istedim. Ben de erken yaşta evliliği savunduğum felan yok o kültürde biri değilim zaten ama sonuçta o yaşlarda ciddi hayaller iş hayatına, mesleğine dair geleceğe dair şeyler düşünülebilir çok da küçük bir yaş değil demek istedim.
Ha o gencin aklı havadadır bütün bunlardan haberi bile yoktur o da ayrı konu.
Şimdi demişsiniz ya bana 1 gelene ben bin giderim vs. Bu türlü şeyleri ben de yaptım ama bazen de yaşam standardınızı da etkiliyor bu türlü şeyler. Konu sabihi zaten yeni evli, evliliği bile yeni oturuyor. Birkaç sene sonra çocuk olunca böyle başbaşa kalma imkanları zaten olamayacak, bence yeni evlilerin evinde bu şekilde kalınmasını ben hiç doğru bulmuyorum. O yüzden ilişkiler zorlanmamalı dedim.
Ha ileri yaşlarda olurlar çoluklu çocuklu, kimse sahip çıkmaz abisi yine sahip çıkar evine alır o durumda olur değişir işler. Ama bence durumlar kişilerin içinde bulduğu şartlara göre ve kişilerin kendisine göre değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Sizin dedikleriniz genel geçer şeyler. Uygulamaya alındığında öyle olmuyor...

bu bir mecburiyet değil.kendi evleri varmış.kendi anası babası sahip çıksın konu sahibi ergen bir kızla yaşamak zorundamı??insan eti ağırdır.kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz ama ortada muhtaçlık bir durum yok.zamanı geliyor insana kendi anası babası ağır geliyor kocasının kardeşiyle kardeşi dershaneye gitsin diye yaşayıp bidaha geri gelmeyecek zamanını heba etmesine gerek yok konu sahibinin.

Arkadaşlar üzülüyorum halinize...

Back
X