- 1 Temmuz 2013
- 112
- 29
- 48
- Konu Sahibi selmayusuf
-
eşin sana destekse boşver kvdeyi fazlası daha çok zarar
okuyunca ne güzel dedim,
herkes ilgiden dert yanar sende tam tersi
annene gideceğini tahmin etmiştir yada belki eşin söylemiştir
mesafe iyidir hiç söylenme bence , uyandırma sonra eşin demesin ilgi istiyodun al sana ilgi diye
dışlıyorsa dışlıyordur yani bu kadınla doğup büyümediniz ya. başka zaman niye hep arıyor dersin ? yani hamile kalmak istiyorsun ondan kafana takıyorsun herhalde. arasa nolur aramasa nolur. benim annem de hep beni arar kocamı aramaz.
aramasa ne kaybedersiniz?
Eşim hafta sonu şehir dışına çıktı Cuma sabahında Pazar gecesine kadar tabiî ki bende Annemlerde kaldım . Pazar günüde sabahtan evime geldim. Bu süre zarfında kayınvalidemler beni hiç aramadı kızım nere gittin ne yaptın diye . Demekki beni çocuğu olarak görmüyor umursamıyor ne yaparsa yapsın dedi. Çok zoruma gitti Bi problemimiz de yok. Mesela cumartesi düğüne gitmişler sende gel die hiç aramadılar . Aslında hiç çağırmazlar beni gittikleri yerlere görümcemle ikisi takılır. Aslında böle anlatınca hiç bi sorun yok gibi ama beni dışlıyolar. İnsan merak etmezmi bu gelin naptı die .Eşime söyledim bekledim ama hiç aramadılar die hemen annem hastaymış (Madem hasta oğluyla nasıl konuşuyor) . Bide adetim 6 gün geçmişti umutlanmıştım hamilemiyim die cumartesi adetim geldi hepten psikolojim bozuldu( 8 aydır istiyrz daha olmadı  )
hayallerimdeki kv resmen ya. kıymetini bil. darısı başımıza inşş. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?