Eşimin Ailesine Kırıldım.......

selmayusuf

En büyük teslimiyetin adıdır, Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
112
29
48
Eşim hafta sonu şehir dışına çıktı Cuma sabahında Pazar gecesine kadar tabiî ki bende Annemlerde kaldım . Pazar günüde sabahtan evime geldim. Bu süre zarfında kayınvalidemler beni hiç aramadı kızım nere gittin ne yaptın diye . Demekki beni çocuğu olarak görmüyor umursamıyor ne yaparsa yapsın dedi. Çok zoruma gitti Bi problemimiz de yok. Mesela cumartesi düğüne gitmişler sende gel die hiç aramadılar . Aslında hiç çağırmazlar beni gittikleri yerlere görümcemle ikisi takılır. Aslında böle anlatınca hiç bi sorun yok gibi ama beni dışlıyolar. İnsan merak etmezmi bu gelin naptı die .Eşime söyledim bekledim ama hiç aramadılar die hemen annem hastaymış (Madem hasta oğluyla nasıl konuşuyor) . Bide adetim 6 gün geçmişti umutlanmıştım hamilemiyim die cumartesi adetim geldi hepten psikolojim bozuldu( 8 aydır istiyrz daha olmadı  )

ama münasip olan onların beni aramasıydı yalnız kalan bendim nereye gittin demeleri lazımdı . o evde yanlız olsaydı gel anne diye arardım . ÇArşamba oldu daha çağırmadılar eşime dedim çağırmdıkça gitmicem demekki beni istemiyolar rahat edemiyolar dedim. Gidersem aramnızı bekledim arasaydınız gelecektim dicem.

Kimisi cok ilgiden dert yanar, kimiside ilgisizlikten..
Beklenti icinde olmadan sadece kendi hayatina odaklan ötesi cok önemli degil.

Çok haklısın böle konuşunca saçma bi sorun ama içim içimi yiyor. niye beni aramadı sadece 1 dk napıon iyimisin bu kadar . Bide çocuk olmayınca daha duygusallaşıyorum. evleneli 1 yıl oldu kaynanam beni hiç bi yere oturmaya götürmedi çalışıyorum ben ama cumartesi pazarım boş. Görümcem okuldan (ünv.) gelidğinde giderler biyerlere banada demezler .

eşin sana destekse boşver kvdeyi fazlası daha çok zarar

evet fazlası zarar kendi çekmiş eşimede tembihlemiş evlenmeden karın istemedikçe zorla getirme diye düşünceli ama bunlarda fazla ilgisiz normalde çokta takmam zaten çalışıyorum ama doldum hafta sonu bende ailem olark görüyodum ama biraz soğudum onun acısı var bende şuan.

okuyunca ne güzel dedim,

herkes ilgiden dert yanar sende tam tersi

annene gideceğini tahmin etmiştir yada belki eşin söylemiştir

mesafe iyidir hiç söylenme bence , uyandırma sonra eşin demesin ilgi istiyodun al sana ilgi diye

Ben zaten zorla ilgiyi istemem. Bana kendi ailem yetiyor allaha şükür 3 kız kardeşiz kardeşim 24 ben 27 ablamda 29 yaşında en yakın dostlarım onlar ilgiye şevkate ihityacım yok şükür. anlattım yaa 8 aydır çocuk bekliyoz olmuyo bu ay umutlanmıştım baya onun hüsranını yaşadım aslında görümcemlede görüştüğümüzde iyiyiz dedim ona sende kardeşimsin bi sorunun old. bana anlatabilirsin istediğin zaman gelebilirsin burası sizinde eviniz abinin evi çekinme die ben böle yaklaşırken onların ilgisizliğine üzüldüm. Doğruymuş istesende kendi ailen gibi olmuyor bende yeni öğrendim

dışlıyorsa dışlıyordur yani bu kadınla doğup büyümediniz ya. başka zaman niye hep arıyor dersin ? yani hamile kalmak istiyorsun ondan kafana takıyorsun herhalde. arasa nolur aramasa nolur. benim annem de hep beni arar kocamı aramaz.
aramasa ne kaybedersiniz?

Yok bişey kaybetmem ne bileyim bekledim işte sonra hayal kırıklığı olcek bunlar hayat

Bence gereksiz bir kırgınlık sizde ki !!

Mutlaka eşiniz söylemiştir ailenize gideceğnizi. . onlarda o yüzden sizi davet etmemiştir. Genellikle çalışan bayanlar haftasonunu evine ve eşine ayıracağı için gittiği davetlere sizi götürmezler. Bence bu gayet güzel bir davranış sizi sıkmıyorlar kendi ortamlarıyla. .

Sizin çocuk probleminiz yüzünden canınız sıkkın olduğu için böyle ufak birşeyi problem ediyorsunuz. .Eşinizle aranızda bir problem yoksa gerisini koyverin gitsin

Dilerim yakın zamanda miniğinize kavuşursunuz

peki siz kayınvalidenizi arayp anne ben annemlere gidiyorum haberiniz olsun dedin mi yada nebiliyim sizden mi bekliyorlar acaba aramanızı haber vermenizi ki ayıp ediyolar sizi dışlayarak

Teşekkür ederim cevaplarınız için. İçim biraz rahatladı haliyle herkese anlatılmıyor. Çekinmem canım öle ararım ama yalnızdım biraz moralimde bozuldu ilgi bekledim galiba. geçen hafta temizlik yapıyolardı hem kaynanama hem görümceme dedim beni çağırın yardım edeyim mutfak tek başına yapılmaz beraber yaparız dedim onlarda çalıştığım için çağırmıyolar tamam çok düşünceliler sağolsunlar. Ama ben arıcam yada gidicem aramıyolar sormuyolar belki istemiyolar belki temizliğimi sevmiyolar rahat edemiyolar hepsi aklıma geliyor Yoksa işten kaçan birisi değilim bilirler. Ararımda Gurur işte ben bekledim . Ama bundan sonra beklemicem düşüncelerini anladım az çok bu kadar kafaya takmam inşallah.

yani insanlar kendine dert arıyor resmen
başka biride 2 gün anneme gittim rahat bırakmadılar sürekli aradılar diye konu açardı
allah başka dert vermesin

hayallerimdeki kv resmen ya. kıymetini bil. darısı başımıza inşş. :))

hayallerimdeki kv resmen ya. kıymetini bil. darısı başımıza inşş. :))

Güldürdünüz beni :) evet okuyunca öle geliyor ne var öp başına koy. Ben böyle hayal etmemiştim eşimin ailesiyle iyi olayım seveyim sevileyim öle işte saçma öle olmuyor. Yeni yeni anlamaya başladım . Evet çalıştığım halde çok istekleri olsaydı bu seferde kaldıramazdım onu şikayet ederdim ama 1 yıl oldu ilgilenmiyolar neyse darısı sizin başınıza :))

bende bu durumlarda anneme giderim.benide şimdiye kadar kimse aramadı.bende aramalarını hiç beklemedim açıkçası.

amaaannn kafanıza göre takılın işte. ne güzel sıkmıyorlar sizi.bunada üzülünmez yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…