- 23 Ağustos 2016
- 270
- 236
- 18
- 33
- Konu Sahibi Gunesinkalbi
-
Ne denir bilmiyorum ama bi an önce bişeyler demeye bakın.. çocuğunuzun rızkını savurmayın..
bizde de para yok deyin. yok yok kesin vardır mı diyolar.
Ben normalde aileye maddi olarak yardım edilmesinden her zaman yanayım ancak bu durum cok farklı. Resmen alışmışlar ihtiyaçtan değil zevkten istiyorlar para. 4 kredi borcu olan insan 3. çocuğu neden yapar diye düşünmedim değil. Yani çocuğu size güvenerek mi yapıyorlar nedir. Bence ev alın kredi taksitine girin. Istediklerinde de bizim de kredi borcumuz var dersiniz. Maddi yardım yapılmasına her zaman destek veririm ama bu öyle değil..
Eşiniz de işler iyi değil bu sıralar toparlanmaya çalışıyoruz desin . Yolunda gitmeyen şeylerden dolayı kredi çektik vs gibi şeyler söylesin. Herşeyi ailesinin bilmesine gerek yok size hak veriyorsa
biz dünya bankası değiliz diyebilirsiniz
Suyunu çıkartmayın,diyebilirsiniz.
Bence siz hiç bulaşmayın eşiniz söylesin. Hamile haliniz ile uğraşmayın derim. Çünkü ters tepki vereceklerdir üzülmeyin yani boşu boşuna.Zaten 2 yıllık evliyim babasına yaptığı yardımlara bişey demiyordum ilk başta ama bu ablalarının olayı çıkınca sinir bozucu olmaya başladı. Ben çocuk isterken 10 kez düşündüm onlar düşünmüyorlar ve bizimde bebeğimizin olacağını masrafların artacağını düşünmediler ona üzüldüm aileyse zor durumlarında bizlerden destek bekliyorlarsa bizimde bir durumumuzu sorun edin. Bunu eğer konu acılırsa söylemeyi planlıyorum onlara da umarım yanlış anlaşılmam.
Hayır diye bir kelime olduğunu kocanıza anlatın.
O kadar borcu varken iki çocuk üstüne üçüncüyü yapmasaymis madem. Borcumuz var diyin, kriz var diyin vermeyin para falan. Bu erkek ailelerinden biktim artık hepsi bencil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?