Eşimin ailesine ne demeliyiz?

Görümcem para istediğinde bende hamileydim ve eşime "böyle yaptıkları için, doğumum yaklaşmasına rağmen bizim halimizi diğer ablasıyla birlikte sormadıkları için çok kırıldım ama yinede verelim avukatlık olmuşlar" dedim. Üzüldüm durumuna, eşim de bana danışmadan para vermedi. Ama ablasını bizden para aldığını babasına söylememesi için uyarmıştı. Ablası söylemiş biraz süre geçtikten sonra kardeşi istedi. Yoksa eşim tabiki bizi masraflarımızı düşünüyor. Kenarda paramız varken sürekli böyle isteyecekler ve bizde eşimle öyle durup düşüncek miyiz onu anlayamıyorum işin içinden de çıkamıyoruz.

nerde öyle abi yaaa valla etrafımda öyle kimse yok bırak 4 bini millet birbirine kahve ısmarlamaktan acizz

Siz daha cok ağlanın onlara.krediyle ev alın borçlanın. Borcumuz cok nasıl ödeyip geçineceğiz diyin.

Borç olarak değil maalesef daha öncede bir ara durumları böyle kötüyken yardım etmiştik. Dediğim gibi bu yardımlar bu kadar sık olunca bizimde canımız sıkılmaya başladı. Eşimde ister istemez sert konuşsa aralarının bozulacağının farkında ve bi küslük ikimizide daha fazla yıpratır. Kırmamaya çalışıyoruz ama böyle nereye kadar gidecek bilemiyoruz.

Maalesef bize yardım edebilcek kimse yok bundan 2 yıl önce 5 kuruş paramız olmadığı bir dönem oldu kenarda sadece birkaç bilezik vardı onu bozdurup geçinmeye çalıştık o zamanda "o bilezikleri tekrardan geri al ayıp olur" dendi eşime. Sanki benim gözüm öyle bir durumda bilezik görürmüş gibi. Eşimin düştüğü durum beni üzüyor. O da kırmamaya çalıştıkça kendi içinde daha çok huzursuz oluyormuş gibi. Oysaki böyle tüm sorunlarını birbirlerine anlatan bir aile ilk başta çok hoşuma gitmişti fakat nereden bilebilirdim ki hepsi çözümlerini bize bağlayacaklar... Ve bir sorunumuzda yine biz ikimiz tek olacağız. Çok üzgün hissediyorum bu yüzden.

Siz daha cok ağlanın onlara.krediyle ev alın borçlanın. Borcumuz cok nasıl ödeyip geçineceğiz diyin.

Zaten borcumuz var aslında biraz daha birikim yapıp ev öyle almayı düşünüyoruz. Hali hazırda olan borçlar da olmasa o zaman nasıl bir beklenti içinde olunacaktı hiç bilemiyorum...

Zaten borcumuz var aslında biraz daha birikim yapıp ev öyle almayı düşünüyoruz. Hali hazırda olan borçlar da olmasa o zaman nasıl bir beklenti içinde olunacaktı hiç bilemiyorum...

Anliyorum.bu cikarcilar hepimizin basında malesef.onlar durumu düzeltsin.siz
İsteyin bakım verirler mi?siz konuşmalarınız 'al yüz ifadenizle istemediğinizi belli edin.siz sürekli borçlar bir ödenseydi diye siz laf vurun.

canım işin zor. eşinin durumunun iyi olması onların her ihtiyacını yerine getirmesi gerektiği anlamına gelmiyor. sonuçta sen de doğum yapmışsın. kendi çocuğunuzun da ihtiyaçları olacak. onlar da hiç çekinmemişler herşeylerini de istemişler. kredi kartı nedir yahu ? düşünerek yapsaymış borcunu eşine mi güvenmiş ? böylelerine de acayip sinir oluyorum. eşinizle konuşun normal değil bunlar. durum böyle devam ederse eşiniz resti çeksin

Eşinizi alıştırın size yönlendirsin para durumlarını gereken cevabı siz verin bizde böyledır ben para ne kadar var bilmem karımı sorun der gereken cevabı ben veririm ki bilirler zaten para vermeyi sevmediğimi çok müşkül ysa aileden birisi tabiki veririz sağlık vs ama görümce 4 krediyle 3 çocuğu yaparken size mi güvenmiş acaba para istiyor

onlara fırsat bırakmadan siz onlardan isteyin, eşiniz sık sık işlerinin kötü olduğundan dem vurup 3-5 bişeyler istesin bakın bakalım bidaha szinle para mevzusu yapabiliyorlar mı

BİZDE DE YOK KUSURA BAKMAYIN ARTIK HERKES EKMEĞİNE diyeceksin canım. bu kadar arsızlıklarına karşılık nazik olmak zorunda da değilsin :)
eşinle konuş. zaten senin adın GELİN sen baştan yeniksin o kötü olamıyorsa sen zaten kötü biliniyorsundur illa ki. sen yok çek. eşin de sana uysun. herkes mutlu olur ekmeğine bakar.
nefret ediyorum böyle asalak yaşayan milletin rızkını oğlum/kardeşim diye sömüren canlılardan!

Görümcenizin 2 çocuğu varmış beşiği arabası yokmuymuş? O kadar borcu varsa bebek arabası olmasın, kırsın kıçını evde otursun, borcunu ödesin ya da kucağında taşısın. Yüzsüzlüğe bağlamışlar artık. Borcun varsa bebek araban da olmayıversin deyin. olmak zorunda mı herşey. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın deyin.

İyide eşin görümcene 4 kardeşine 3 verene kadar kredisini kapatsın. Demekki elinde para var ki verebiliyor.elindeki parayla borcunu ödesin elindede kimseye verecek parası kalmasın.

İhtiyaç değil ki bunlar

Sıkıştım Bebek arabası dese ayrı ama x model derse tek kuruş işlemez

Benden 3. Çocuğuna Bebek arabası isteyene yok derim valla arabasız dursun kucağında taşısın

Gerekli ise yardım edilir ama sizinkinde ihtiyaç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…