Eşimin ailesine ne demeliyiz?

Konustuk cok sukur o da ayni seyleri dusunuyor. Rest cekmek degil de daha keskin cizgilerle konusacak.

4 tane kredi kartı borcu olan kalkıpta 3.çocuğu doğurmaya kalkmasın lütfen..

O da benim uzerime gelmemeleri icin boyle yapmadi. Yapmazda cunku bende bayir diyemem

O da benim uzerime gelmemeleri icin boyle yapmadi. Yapmazda cunku bende bayir diyemem

İyide eşin görümcene 4 kardeşine 3 verene kadar kredisini kapatsın. Demekki elinde para var ki verebiliyor.elindeki parayla borcunu ödesin elindede kimseye verecek parası kalmasın.

Demekki o kadar az parayla kapatilabilecek bir borc degil. Kenarda ev pesinati biriktirdigimiz icin paramiz oldugunu soyledim zaten. O krediyi de odemek bizi zorlamiyor.

Eşiniz arayıp "Çok sıkıştık, krediyi ödeyemiyoruz. Bize borç verir misiniz?" desin. Her aramalarında "Biz de sizden isteyecektik" desin. Sık sık para isterseniz borçlu çıkmamak için sizden kaçmaya başlarlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. :)

Eşinizin ailesi sizi yoluyor denir

Hmm gercekten zor bir durum sanki ailesi sizden birsey koparmaya calisiyormus gibi davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…