Eşimin ailesine ne zaman alışırım

yorgunsidd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
1
1
1
25
Merhabalar, uzun süredir kayıt olmadan yazılan blogları okuyarak gizliden takip ettim ama artık içimi dökmek adına kayıt oldum. Daha yeni 2 aylık evliyim ve eşimin ailesi baya kalabalık bir aile ve bir sokak içerisinde herkes burada yaşıyor. Bende buraya gelin geldim benim evimde bu sokakta yani. Eşime alıştım onu çok seviyorum evime de alıştım ama bir türlü onlara alışamadım. Her akşam dışarıda oturup muhabbet ediyorlar beni de çağırıyorlar ama gitmek istemiyorum. Ben evimde tek başıma eşim gelene kadar mutlu ve huzurluyum. Bunu onlara anlatamıyorum. Kayınvalidem ise sürekli çekinme dışarı çık baskısı yapıyor seslerini duyduğum an huzursuz oluyorum bilmiyorum ben bu aileye ne zaman alışacağım? Sahiplenemedim sanırım evlilik cidden zormuş bu hep böyle mi gidecek sürekli onlarla görüşmek zorunda mıyım? Daha iki aydan keşke bu evde oturmayı kabul etmeseydim diyorum

Böyle gidecek yani sizin için degisecek halleri yok, ya tasinirsin, ya istemiyorum der sınır koyar kimseyle ugrasmazsin, başka yolu yok.

Daha iki ayda böyle diyorsan vay senin haline alışamazsın böyle

Evet sürekli böyle gidecek.
Ya taşınır görüşürsünüz, ya oturur görüşürsünüz karar sizin :)

Bende senin gibi sürekli evimde eşimi bekleyip onunla oturmakisterdim şimdi tam tersi oldum. 5.5 yıllık evliyim evde durasım gelmiyor kaynanamlarla muhabbet etmeye gidiyorum. Anlayacağın kötü insanlar değillerse arana mesafe koyup kendini zora sokma Şuanlık canın istemediği için mesafe koyarsın sonra evde sıkıldıgın için aralarına girmek istersin

Her akşam muhtemelen aynı kişilere aynı muhabbetlerle sokakta oturmak gibi bir aktivite yapmak istemeyebilirsiniz.

Aile ziyareti bayram seyran değil ki bir mecburiyet olsun, açıklama yapmayın çıkmak istediğimde çıkarım, çekinmiyorum rahat olun deyin.

Kötü insanlar değilse mesafe koyarak arada bir görüşebilirsiniz. Zaten evliliğe alıştıkça eskidikçe, çocuk olunca falan siz kendiniz görüşmek isteyebilirsiniz.

Hani aile apartmanı var ya,aile sokağı olmuş orası.Ben olsam bir hafta dayanamazdım.Öyle kalabalığa,sürekli dip dibe olmaya siz de bir yerden sonra tolerans gösteremezsiniz bence.Oradan taşınmalısınız.

Ben istediğim zaman gelirim deyin. Siz kararlı oldukça onlarda vahzevr umarim

iç içe aileker sevgiliyken minnoş geliyor evlenince dayanılmıyor. daha2 aylık evlisin evi düzeltşyorum hurç açıyorum vs vs her gğn bir iş uydur yavaş yavaş vazgeçerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…