Eşimin ailesine yakın oturmak :\

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Kizlar 3 yildir kaynanamgille oturuyorum gecen gun tartisma yasadik ve evden ayrilmayi dusunduk acilen emlakci ile gorusup eve baktik aslinda biz uzaktan tutacaktik ama tartisma ciktigi icin daha fazla burda kalamazdik zamanimiz yoktu ve fazla bi paramizda yoktu tesadufen orayi tuttuk. Ev o kadar guzeldi ki hayran kaldim resmen sanki icimi okuyup yapmislar.. o kadar begendim ve kirasi ise cok ucuz semte gore ve butcemize gore ama malesef ki kaynanama, kaynanamın eltisine, esimin babaannesine, ve esimin halasına cok yakin tam ortasinda ama benim evim onlara bakmiyor baska tarafta hemde kaynanam haric kimseyle muhattap degilim onlarda benle yani kaynanam haric kimse gelip gitmez evime zaten esimin babannesigilde en fazla 6 7 sonra evleri yapiliyor onlar tasincaklar kaynanamda ev aldi evi bitmek uzere onlarda tahminen bu sene cikacaklar ama yinede icim hic rahat degil ben biyere cikarim iste laf ederlerse kavgamizi duyup laf cikartirlarsa yada bi yere ciktigimda geziyo tozuyo vs vs iste kaynanam cok sık gelip giderse diye cunku belli etmez ama bana cok duskundur :/ evim cok guzel cok uygun ama bu yuzden hic sevinemiyorum bile

Mesafeni baştan koyarsan bence sorun olmaz. İnsanın kendi evi gibisi yok tadını çıkarın

Ayy

Önce olsun sonra dert edin

Ya öyle derlerse diye neden Can'ınızı sıkıyorsunuz

Olsun sonra dert edin

Kv mi size düşkün?
O yüzden mi laf ediyorlar arkanızdan?
Kv ile kavga edip çıkıyorsunuz o da zırt pırt size niye geliyor??
Anlamadım bişey.
Ay ben de anlamadım valla.. Hem sorun çıktı evden ayrıldık diyor hem kayınvalide bana düşkün.. Değişikmiş cidden..

Fırsat bu fırsat kacabildigin kadar kacsaydin keşke.. 3 yılın acısı çıkardı misler gibi tedirgin olmazdın. ..

Kv ile kavga etmedim kaynim ile kavga ettik olay cok farkli neyse duskun derken cok seviyo degil yani bende cikarsam yanliz kalicak 3 kizyla onlarda kucuk daha surekli gelir gider ne yapiyoruz ne ediyoruz diye

Komşularınız bu saydığınız akrabalarınız olduğu için mi ucuzmuş acaba ev

Tutmuşsunuz artık deneyip göreceksiniz neler olacak diye..

Canım bende seninle aynı tedirginlikleri yaşıyordum. Bende 1 ay sonra taşınıyorum. Şuan ki evim kv me 10 dk bir otobüs mesafesinde. Taşınacağım evse 3 sokak ötesinde. Ama evi çok beğendim. Çok tereddütlerim vardı önce. Biz anlaşamayız pek kv mle. Çok gelip gider mi rahat vermez mi gibi kaygılarım çok vardı. Ama sonra düşündüm, burada da geliyor zaten. Yani haftada iki geliyor mesela. Bazen haftada bir. Otobüs.durağı zaten hemen kapısının önünde ve ücretsiz. Yani her türlü değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca kv nle muhabbetinin nasıl olduğuna da bağlı. Mesela ben hep mesafeliyimdir kendisine. Hiçbir hareketinden düşüncesinden hoşlanmıyorum. Çoğu zaman boşboğazlık eder düşünmeden konuşur kalbimi kırar. O yüzden ben koyduğum tavır mesafe neyse buna devam edicem. Oda burada olduğu gibi, yanımda rahat edebildiği kadar gelip gitsin. Bu şekilde düşünürsen bu fikre alışmak daha kolay.

Zaten bu zamana kadar beraber oturmuşsunız. Kapınızın ayrı olması her türlü daha iyi. Yakınında otur fark etmez yeter ki kapın ayrı olsun madem evin içine sindi..

20 yaşında olup 3 yıldır evli ve kayınvalidenizle yaşıyorsanız yani 17sinde evlendiyseniz cidden sasırdım.
30 küsür yaşındayım evliyim, şu muhabbetlere hala şaşırıyorum.

Hayatınızın en güzel yıllarını nE diye böyle sacma ailelere harcayıp evcilik oynarsınız anlayamıyorum.

+9999999999999

Cahillik donemi bi ben degilim boyle olan cok var ben pisman miyim degilim tabikide esimi seviyorum cok ta iyi anlasiyoruz ama biraz gec evlenseydik hayatimizi yasasaydik olmazmiydi olurdu tabi ama kader iste kaderin onune kim gecebilmis ki biz gecelim oldu bi kere geri donusude yok

Kavga etmişsiniz eşiniz de arkanızda durmuş evden ayrılmışsınız. Fazla muhatap olmazsınız artık hazır bahaneniz de olmuş. Ev güzelse güle güle yaşayın.

3 yıl kvdeyle ayni evde oturmayı dert etmedinde yakın olan ayrı evımı dert ettın:)

Bu bahsettiğiniz sekilde Kadere inanan biri değilim. Kendi seçimlerimizin olduğuna inanıyorum. Bu yüzden anlayamıyorum. Allah kolaylık versin size.

Cok uzuluyorum tek derdi esinin ailesi onlarla olan dertleri olan kizlara. Hele de yaslari bu kadar kucukse.. o kadar kucuksunuzki ne diyecegimi bilmiyrum yasitlariniz universte 2.sinifta konser gezi etkinlik kurs seminer takilirken siz hayati resmen zindan etmissiniz kendinize. Sizi kucuk bulmslar itip kakmislar sanirim. Biraz takmasanjz umursamasaniz kendjnize bir mesgale bulup onla enerjinizi harcasaniz eminim kaynanalar eltiler pesinizi birakicak kizlar.. Egitim sart diyorum baska da birsey demiyorum. Calismasanz bile yetistirdiginiz cocuklarin daha kaliteli yetismesi icin once sizin egitimli olmaniz gerek. Bana gore 20 yas ergenlik yasidir bu yuklendiginiz misyon cok cok fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…