- 22 Aralık 2014
- 285
- 99
- 303
Kizlar 3 yildir kaynanamgille oturuyorum gecen gun tartisma yasadik ve evden ayrilmayi dusunduk acilen emlakci ile gorusup eve baktik aslinda biz uzaktan tutacaktik ama tartisma ciktigi icin daha fazla burda kalamazdik zamanimiz yoktu ve fazla bi paramizda yoktu tesadufen orayi tuttuk. Ev o kadar guzeldi ki hayran kaldim resmen sanki icimi okuyup yapmislar.. o kadar begendim ve kirasi ise cok ucuz semte gore ve butcemize gore ama malesef ki kaynanama, kaynanamın eltisine, esimin babaannesine, ve esimin halasına cok yakin tam ortasinda ama benim evim onlara bakmiyor baska tarafta hemde kaynanam haric kimseyle muhattap degilim onlarda benle yani kaynanam haric kimse gelip gitmez evime zaten esimin babannesigilde en fazla 6 7 sonra evleri yapiliyor onlar tasincaklar kaynanamda ev aldi evi bitmek uzere onlarda tahminen bu sene cikacaklar ama yinede icim hic rahat degil ben biyere cikarim iste laf ederlerse kavgamizi duyup laf cikartirlarsa yada bi yere ciktigimda geziyo tozuyo vs vs iste kaynanam cok sık gelip giderse diye cunku belli etmez ama bana cok duskundur :/ evim cok guzel cok uygun ama bu yuzden hic sevinemiyorum bile