- 1 Eylül 2014
- 26.181
- 30.511
- 798
- 36
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Ben Anlıyorum canım seni nefes almak istiyorsun.Tanımıyosun çünkü. Sürekli enrivakiler evime girip çıkmalar ben yokken. Belkide seninkiler daha farklıdır ben ısınamıyorum onlara bi türlü
merhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
nedense yengeçlerde böyle şeylere çok rastlıyorum.insanlara karşı alerjileri var gibi. aslında niyetleri kötü değil fakat durumları çok farklı yere sürükleniyor. ve duygusal olarak kitlenip yada odaklanıp kalıyorlar.
pekı kendısıneMesela sürekli emraviki yapıyo. Yazlığı var tek gidemiyo benimde 1 hafta iznim bar eşime diyo ki sen de izin al x yere gidelim. Ben istiyomuyum sormuyo bilee. Pazar günü saat 9 bucukta arar kahvaltı yaptınız mı diye normal günlerde kendi 11 e kadar uyur. Evime girip çıkar haber bile vermez. Ya ben geceliğimi yatağımın üstünde bırakıp işe gidemiyorum ya evime biri girerse diye. İnsanlık hali tezgahta bulaşık olabilir dimi? Ben 1 senedir mutfağımı toparlamadan yattığımı gçrmedim. Bunlar belki büyük şeyler değil ama birikince aşırı batıyo
merhaba kızlar.
Gerçekten sebebini çözemiyorum ama kv ve görümcemi takıntı haline getirdima artık. Altlı üstlü oturuyoruz ve kadının evde ayağını sürte sürte yürümesi bile batıyo.
Bu noktaya gelmemin tabiki sebepleri var. En basit örneği daha önce götürdüğümüz halde önümüzdeki hafta bebek kontrolüne kv min ısrarla bende gelicem demesi. İstemediğimi anladığı halde ısrarla bunu defalarca dile getiriyo. Bundan bi önceki konumda anlattım eşimlede sorun yaşadık bu konular hakkın. Benim sinirlerimi bozdu iyice.
Emrivakilerinden saçma sapan hareketlerinden o kadar sıkıldım ki düşük tehlikesi var diye 1 ay onlarde yedik. Ve ben 1 ayın sonunda resmen tükendim.
Kendi evimde yiyip içiyorum artık. Kadına hiç bi şekilde hatammül edemiyorum. Hamile kalmadan önce cok mesafeliydim. Ama bişekilde yine içli dışlı olundu.
Kv ile sürekli yüz yüze bakıcaz. Ben saygısızlık yapmıyorum ama varlıkları bile beni huzursuz ediyo. Her ctesi pazar ara kahvaltı yaptınız mı diye. Abi bi bırak belki 1 e kadar uyuycaz sanane. Şimdi bi sürü aman sende ne nankörsün diyenler cıkıcaktır ama beni yalnızc altlı üstlü oturanlar anlar
Na yapıcam kızlar bi akıl verin
En iyisi atmak , dr çıkın diyecek , bebeğin anne babasından başkasını uzak tutacakAblam kadın doğum uzmanı. Ona bir sorun bir aileler tarafından neler gördüklerini. Aklınız durur. Bazılarını sonunda dışarı atmak zorunda kalıyorlar o derecede.
Cidden sinir bozucu ?Altı-üstlü oturuyorum ve çok çok iyi anlıyorum..
Nankörlükle bir ilgisi yok, haddinden fazla beraber olunca illa birşeyler batıyor.Ben de bu aralar tahammülsüzüm soru sorması birşeyleri merak etmesi çok rahatsız eder oldu..Örnek vermek gerekirse bugün gelip:”dün geç geldin pazara mı uğradın?” dedi. Böyle bakınca çok sıradan bir soru gibi görünebilir ama markaja alınma hissi rahatsız ediyor.Üstelik geç falan da değil her zamanki saatti.Ya da “falan kahvaltı etmeden mi gitti, hala uyuyor musunuz gibi gereksiz sorular..Böyle ufak tefek şeyler bile beni sinirlendirmeye yetiyor hassaslaştım sanırım...
Bunuda alcam :) bende takıntılı yım bazendepresif polyanna başlığınıza ve daha önceki konularınıza istinaden size bu kitabı okumanızı ve kendinize bir meşgale bulmanızı tavsiye ederim.
Ruh sağlığınız iyi görünmüyor.
Bende böyleyim. Ruhsal olarak kötüye gidiyor insan bazi seyleri kafasina takınca ya da sinir olunca. Kinci olmak cok kotu birsey kafasi rahat insan olmak en guzeli. Nerde o gunlerBu kadar takıntılı olmak yormuyor mu? İstemediğiniz şeyleri yüzüne söyleyin (çok takılacak bir konuysa). Ufak tefek şeyleri görmemezlikten gelin.
Kadın yaşını başını almıştır. Sizden de kötü bir şey istemiyor. Telefonla aradığında o an açmazsınız, akşamına uyuyorduk dersiniz. Bir kaç kez olursa anlar o da.
Bu kadar tahammülsüz olmayın. Eşinizin annesi o. Herkesin kayınvalidesine sinir olduğu yönleri vardır ama bu kadar tahammülsüzlük stresten ve kötü düşünceden başka bir şey yapmaz.
Cidden sinir bozucu ?
Neden merak ediyorsun diyeceksin ...
Bende böyleyim. Ruhsal olarak kötüye gidiyor insan bazi seyleri kafasina takınca ya da sinir olunca. Kinci olmak cok kotu birsey kafasi rahat insan olmak en guzeli. Nerde o gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?