Eşimin ailesini artık takıntı haline getirdim :(

Tanımıyosun çünkü. Sürekli enrivakiler evime girip çıkmalar ben yokken. Belkide seninkiler daha farklıdır ben ısınamıyorum onlara bi türlü
Ben Anlıyorum canım seni nefes almak istiyorsun.
Gayette hakkın.

Eşin konuşsun annesiyle.

Kendi annen olsaydı da Bayardı bi süre sonra bu durum.

Sanırım kv niz her şeye karışan, benim dediğim olsun diye ısrar eden, baskıcı bir tip. İyilik yapıyorum adı altında kendi istediklerini dayatıyor. Dolasıyla siz de bir türlü ısınamıyor, baskı altında hissediyorsunuz.

Siz anlıyorum çünkü benimki de aynı:)

Kafalarında senaryo yazıyorlar çünkü. Çok yakın arkadaşımla bu yüzden ilişkimi bitirdim. Yazıyor oynuyor sizi suçluyor ve sizin hiçbir şeyden haberiniz yok.

Valla kusura bakmayin ama sizinkide bulmusta bunamak hali.. Benim kaynanam hamileligimin 1 ayi bana hizmet edecek, yemek yaptirmayacak, pazar gunleri hazir kahvaltiya cagiracak hemde ayni binada hemen in ye ohh valla. Sizde farkindasiniz sorun size herseyin batmasi, kendi bakis acinizi degistirmelisiniz.
Ayrica minik bir tavsiye; Bebek dogduktan sonra disaridan gelen ufak buyuk her yardim annenin cok cok isine yariyor. Kaynananizi kusturup dogumdan sonra yardimindan mahrum etmeyin kendinizi.

Son düzenleme:
pekı kendısıne
ben senın evıne cat kapı gelıyor muyum sen yokken evıne gırıyor muyum ? yapmıyorum cunku bana yapılmasını ıstemedıgım seyı baskasına yapmam . bu hareketlerını hos karsılamıyorum ıstemıyorum dedınız mı
anahtarı ona nıye verdınız . esınız nıye verdı anahtarı ona ? ısteyın anahtarı gerekırse degıstırın kılıdı mesafe koyun . konusun kendısıyle . neden kendısıyle oturup konusarak cozmeye calısmıyorsunuz problemlerınızı

Tabiki herkesin sikintisi kendine goredir bende hamileligim boyunca hic ilgilenmedikleri icin sogudum ilk torunlari olucakti kac kere doktora cagirdim sizde gelin diye hep isleri vardi dogumumda bile ilgilenmediler onuda gectim oglum 4 aylik gormeye bile gelmiyolar en son 2 aylikken gorduler aramizdaki mesafede arabayla 10 dakika buarada aramizda hicbir problem yok onlarin sadece hep isi var musait degiller bende ozellikle cocukdan sonra boyle oldugu icin cok sogudum resmen istememisler beni oyle hissediyorum o yuzden ne guzel demekki sizi benimsemisler yaninizdalar bence olumlu dusunun

Haklisin bence seni bu raddeye getiren şeyler olduğuna eminim. Ben de daha önce okusam ne var bunda derdim. Ama artık seninki gibi gel başından aşağı altın dökücem dese batar.

Bir insanı sevmiyosan sevmiyosundur agzıyla kus tutsa bile yaranamaz
Ben sizi cok iyi anlıyorum herşeyi gözünüze batıyor ancak yapabileceginiz tek bişey var baska bi yere tasınmak
Zaten evinizden cıkmıyormus bide cocuk plunca birlikte yatar kalkar sizle

Ablam kadın doğum uzmanı. Ona bir sorun bir aileler tarafından neler gördüklerini. Aklınız durur. Bazılarını sonunda dışarı atmak zorunda kalıyorlar o derecede.
En iyisi atmak , dr çıkın diyecek , bebeğin anne babasından başkasını uzak tutacak
Ben kadın doğumcu olsam kesinlikle otoriterimi koyardım
Hatta Doğum yapan kadına gizlice sorardım yanına kimler girebilsin diye
Eşi ve bi kişi haricinde hastaneye Doğumda kimseyi almazdım, bebek görmeye vs eve çıkınca gidilsin ,
Bir kadının en mahrem olayı bence Doğum , zaten hastanede en fazla iki gece kalınıyor , ama genelde 1 gece , millet eve çıkınca görsün bebeği , hastaneye doluşup o en acılı en karışık en sakin olunması gereken anlarda ortalıkta her ağızdan birşey çıkması bana çok kaotik geliyor

Cidden sinir bozucu ?
Neden merak ediyorsun diyeceksin ...

depresif polyanna başlığınıza ve daha önceki konularınıza istinaden size bu kitabı okumanızı ve kendinize bir meşgale bulmanızı tavsiye ederim.
Ruh sağlığınız iyi görünmüyor.

Eklentiler

• IMG_0513.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 41
Bu kadar takıntılı olmak yormuyor mu? İstemediğiniz şeyleri yüzüne söyleyin (çok takılacak bir konuysa). Ufak tefek şeyleri görmemezlikten gelin.
Kadın yaşını başını almıştır. Sizden de kötü bir şey istemiyor. Telefonla aradığında o an açmazsınız, akşamına uyuyorduk dersiniz. Bir kaç kez olursa anlar o da.
Bu kadar tahammülsüz olmayın. Eşinizin annesi o. Herkesin kayınvalidesine sinir olduğu yönleri vardır ama bu kadar tahammülsüzlük stresten ve kötü düşünceden başka bir şey yapmaz.

Edit: diğer mesajlarınızı gördüm şimdi. Evet biraz sinir bozucu olabilir kadın takmamaya çalışın.

Bende böyleyim. Ruhsal olarak kötüye gidiyor insan bazi seyleri kafasina takınca ya da sinir olunca. Kinci olmak cok kotu birsey kafasi rahat insan olmak en guzeli. Nerde o gunler

Cidden sinir bozucu ?
Neden merak ediyorsun diyeceksin ...

Gerçekten geç gelsem merak etmesini yine anlayabilirim.Gereksiz bir aksiyon arama..
Aşırı işsizler , biraz da bu yüzden.Keşke daha dolu bir hayatları olsaydı da bize bu kadar odaklanmasalar çok isterdim..

Bende böyleyim. Ruhsal olarak kötüye gidiyor insan bazi seyleri kafasina takınca ya da sinir olunca. Kinci olmak cok kotu birsey kafasi rahat insan olmak en guzeli. Nerde o gunler

Bende kafası öyle rahat biri değilim aslında. Özellikle oğlum hasta olduğunda yapılan yorumlar beni benden alıyor Misal " x (eşim) hiç hasta olmazdı küçükken, annesi kurban olsun ben nasıl bakardım ona" Şair burada çocuğu hasta ettin demek istiyor ama bunun beni yenmesine izin vermiyorum. Bildiğinden değil işte, öyle konuşuyor diyorum. Hatta bazen şakayla karışık laf bile sokuyorum artık, komik oluyo
Bir de bence eş kişisinin tutumu da çok önemli. Benim eşim ben demeden çoğu şeyi söyler. Oyüzden takmıyorum belkide, içimde kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…