- 27 Kasım 2020
- 163
- 215
- 23
- 31
- Konu Sahibi mormenekse135
-
verdıgu 50bın ıcın 100bınmı ıstıyor orasını tam anlayamadımMerhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var
dügünüm de bile suratları beş karıştı büyük görümcem sürekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma geçti otururken dedim ki her mail bana da düşüyor müdürlükten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen çok önemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borç aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldım
Evet 50 bin borç verdi şimdi karşılığında 100 bin liralık araba istiyor bizdenverdıgu 50bın ıcın 100bınmı ıstıyor orasını tam anlayamadım
Ne kadar sıklıkla gorusuyorsnz? Eşiniz bunlari söyledikleri zamn duymuyor mu?Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var
dügünüm de bile suratları beş karıştı büyük görümcem sürekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma geçti otururken dedim ki her mail bana da düşüyor müdürlükten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen çok önemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borç aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldım
Ablasıyla sürekli ama anneleri ve diğer ablası uzakta neyseki ama 2 gün görüşmek bile yetiyorNe kadar sıklıkla gorusuyorsnz? Eşiniz bunlari söyledikleri zamn duymuyor mu?ne densizlermis
Eşime göre hiç bi sorun yok ablası için ölüürrr bende ablası kadar degerliymişim ikilemde kalıyormuş beyefendiEşin ne diyor peki ?
ilk baştan araya mesafe koyarsan öyle devam eder. Şakayla karışık söyle söyleyeceklerini
sinir oluyorum insanın özeline karışılmasına
inşallah uzak oturuyorsunuzdur
Evliliklerde problemlerin en büyük sebebi bu işteEşime göre hiç bi sorun yok ablası için ölüürrr bende ablası kadar degerliymişim ikilemde kalıyormuş beyefendi
Ablasiyla yakin mi otruyorsnz? Eşiniz gitsin gelsin madem ikinz de degerlsnz onun icin ..iki kiymetlisi boyle daha mutlu olck goremiyor mu ?Ablasıyla sürekli ama anneleri ve diğer ablası uzakta neyseki ama 2 gün görüşmek bile yetiyor
Haklısınız ama 50 bin verip üstüne 100 bin TL almakta biraz uyanıklık bana kalırsa 50 bin karşısında 60 istese hadi neysePara konusunda haklı 50000 verip bende 50000 almak istemem borç verdiysem paranın değeri düşüyor günden güne. Altına endeksli hesaplayın öyle verin. Az buz değil borç vermiş demek ki ödeyeceksiniz mecburen.
Onun haricinde az görüşün politik olun. Sevmediğinizi belli etmenin ya da söylenmenin size zararı olur. Sevmek zorunda değilsiniz ama eşinizin ailesi sonuçta kötü konuşursanız morali bozulur haklı olarak. Dediklerine de cevap verin hiç aldırmayın.
Kamu spotu olarak da arada kültür farkı varsa aşkınızdan ölmüyorsanız evlenmeyin sevgili kk sakinleri, sonuç ortada malesef
yuh nasıl bır anlayıs??tefecılık mı yapıyor %100 faız nedır ya??kredı ceksenız daha ıyıymıs yanı bıde kardes olacakEvet 50 bin borç verdi şimdi karşılığında 100 bin liralık araba istiyor bizden
Orası öyle tabi siz böyle yapıcaz deyin çıkarın koyun önüne parayı. 100bin isterim diye mahkemeye başvuracak hali yok herhalde.Haklısınız ama 50 bin verip üstüne 100 bin TL almakta biraz uyanıklık bana kalırsa 50 bin karşısında 60 istese hadi neyse
Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldımya
Okurken benim sinirim bozuldu ya. Gorumcelere katlanamiyorum gercekten ve ayni zamanda ozel hayata mudahaleye. Lutfen gereken cevabi verin ve hic cekinmeyin agizlarini oyle kolay acamasinlat cekinsinler bu nedir yaMerhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var
Eşim ciddi ciddi araba bakıyor hemde model renk yıl herşeyini söyledi eşime böyle olmazsa hiç alma dedi bohçada benim seçtiğim parfümü almışlar oradan biliyorlarEşiniz saf değildir 50 bin karşılığında 100 binlik araba alsın istediği kadar söylesin çocuk konusunda da henüz düşünmüyoruz deyip kapatın konuyu bu kadar ayrıca parfüm markanı ne biliyor da alıyor ki ayrıca alsın ne var alsa beğendiyse kendi kardeşiniz olsa abla parfümün ne beğendim dese alınmazsınız. Evinize müdahale eden çat kapı gelen tipler değilmiş hiç olmazsa. Biraz da siz onları kabul edemediğiniz için gözünüze daha çok batıyor o kadar yüzü asık oturup konuşmayacak bir durum yok insanlar neler yaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?