- 27 Kasım 2020
- 163
- 215
- 23
- 31
- Konu Sahibi mormenekse135
-
O araba bi alınsın tüm verdiğim altınları ger isteyip çekip gidecegimSiz kendiniz sınır koyacaksınız onlar ne derse desin cizginizden çikmayacaksınız. Durmaları gereken noktayı bilmiyorlarsa da siz onları gormezden geleceksiniz malesef ki.
Borc konusunda da eger odemenin nasıl yapılması gerektigini konusmadiysanız tabiki aldiginiz kadarını aynı cinsten vermelisiniz.
Bir yorumda zaman gectikce tl deger kaybediyor altin cinsimden hesaplayabilirsiniz gibi birsey okudum. Ben olsam bunu yapmam size altın vermemiş ki onun artiş oranina gore hesaplayasanız. Evet tl degersiz ama verirken bunu dile getirip soyleseydi boyle yaomaniz gerekirdi. En kisa surede borcu kapatın da onun da cenesi kapansın. Asla araba olarak falan da karsıligını vermezdim.
Insallah bu dediğinize gerek kalmadan esiniz ailesiyle arasindaki durumu farkeder.O araba bi alınsın tüm verdiğim altınları ger isteyip çekip gidecegim
50bin TL verdi 100 bin TL lik araba istiyor karşılığındaGörümceniz 40 yaşında. Yani illa evlenmek zorunda olmadığını biliyor ya, belki sizde cocuk istemiyorsunuz? Insanlar ne hakla sorarlar. Bence cevap vermeyin böyle saçma sorulara. Ya da bir kez söyleyin birdaha sorulmayacağını anlasin.
50 bin mevzusunda ise, altin mi dolar mi ne olarak verdiğine bağlı. 50 bin tl lik altın verdiysem para olarak kabul etmem aynı miktarda altın isterim.
Bu kadar sık görüşmeyin araya biraz mesafe koyun. Sizin görümceniz yine gidip alıyormuş. Benim görümcem direk benden istiyor kullandigin parfumden banada al diye. Kayinvalide evimde gördüğü bi eşyayı banada al diyor mesela :) evlilikte herseyi takacak olursak ohoooo. Araya mesafe koymak, sık görüşmemek, herseyini anlatmamak gerek
Niye bazı erkekler cidden böyle kafasiz buna benzeri benim basimdada varBenle evlenmeden önce ablasıyla yaşıyordu ona göre ablası bir ilah bugünlere ablası sayesınde geldiğini düşünüyor ona göre ablası olmasa tüm aile yerle bir olurdu falan da filan mesela ablası bana laf etse bile bunu bilinçli yapmaz eşime göre ablası çok iyi niyetlidir ama benim içimde kin varmış ablasına karşı öyle diyor evet var hemde fazlasıyla
Gitsin analarıyla ablalarıyla yaşasınlar valla biz anamızı babamızı bırakıp evleniyoruz onlar bi aile kurduklarının farkına varamıyorlarNiye bazı erkekler cidden böyle kafasiz buna benzeri benim basimdada var
Anasina öyle diyor benimkide
O olmazsa o evleri dağılirmis
Annesi sayesinde varolmuslar
Yaptığı hersey iyiniyetinden
O zaman iş eşinizde bitiyor. Sanırım herseyi ailesine yetiştiriyor. Eşinizle konuşup bu durumdan rahatsiz olduğunuzu anlatmalısınız. Ayrica ailenize gittiğinizde ne hakla suratlarını asarlar ne kadar ayip50bin TL verdi 100 bin TL lik araba istiyor karşılığında
Çok sık görüşmüyoruz ama Yinede herşeyden haberleri var mesela bir haftasonu annemlere gidersek eşimle o hafta suratları değişiyor görüntülü görüşüyor eşim sürekli ailesiyle ve çok belli oluyor bozuldukları nefret ettim resmen
Eşim hemen yollıyım paranı dedi yoook istemem diyor biz ev aldık o para ile üstüne altınları falan koyup sizi ev sahıbı yaptım falan diyor nerden aldık o borcu bin pişmanım bana arada şey diyor mesela ay ne kadar sanslısın kardeşimi aldın evi aldın işi buldun Falan böyle cehalet akıyor konuşmalardan cıldırıyorummmmO zaman iş eşinizde bitiyor. Sanırım herseyi ailesine yetiştiriyor. Eşinizle konuşup bu durumdan rahatsiz olduğunuzu anlatmalısınız. Ayrica ailenize gittiğinizde ne hakla suratlarını asarlar ne kadar ayip
Türk lirası verdiyse neden 2 katını istiyor. Istedi diye vermek zorunda değilsiniz ki. Eşiniz ne diyor bu duruma? Bence biran önce verin 50 binini sussun ilerde verirseniz ben onu değerlendirirdim fln diyebilir
Tabi misafir gibi gelecek, ne olacaktı ya. Üç göz eve gelip sülalecek çadır mı kuracaklardı? Allah kimseye ağız eğdirmesin, kendinden başkasına muhtaç etmesin, bi çöp verseler baş köşeye talipler hemen.50 binlik borcu en kısa zamanda 65 70 bin neyse biraz fazla koyup üzerine ödeyin kapansın ağzı.
Eşimin ailesi bile olsa kendi ailem bile olsa kimseye minnet etmek istemem sonra her seye karışma hakkı bulurlar aynen böyle.
Ben kendi evimi kendim aldım iki aileyede 1 kuruş verin demedik onlarda teklif etmedi zaten çok iyi oldu kimse karısamadı evin nereden nasil alacağıma.
Bir arkadasım ev alırken kendi ağzıyla eşinin ailesinden para istedi. esi istemek istemiyordu ben de ona bak isteme dedim dinlemedi erkek ailesi değil mı tabiki verecekler bana değil oğullarına veriyorlar dedi. esinin ailesi parayi verdo hemde evin tamamına yakın bir para. arkadasim gitti beğendi ev aldı kendine. şimdi kayınvalidesini evinden çıkmıyor. Sız mi aldınız biz size aldık tabiki gelip oturacağım diyor arkadasım deliriyor. şimdi esine yalvariyor ödeyelim borçlarınıda ev onlarınmış gibi davranmasınlar diye.
Benim kayınvalidem de eşime demiş bizi karıştırmadınız kendiniz aldınız kendi istediğiniz semtte aldınız simdi sadece misafir gibi gelebiliyoruz ağzımızı açıp bir sey diyemiyoruz diye.
Bu dünya böyle parayı verenin düdüğü ötüyor. Ne yapın edin bir an once ödeyin görümcenizin borcunu sonra da mesafe koyun. yoksa cok karışır işinize.
Şaka yapıyorlar herhaldeEvet 50 bin borç verdi şimdi karşılığında 100 bin liralık araba istiyor bizden
Sen de de ki o daha şanslı benim gibi bir kadın buldu evlendi, millette ne kadınlar var. Evet ne kadınlar var. Mesela ben en son bayramda aradım kaynanamı. Bu tavırlarına rağmen hala görüşüyorsanız şükür okusunlar valla.Eşim hemen yollıyım paranı dedi yoook istemem diyor biz ev aldık o para ile üstüne altınları falan koyup sizi ev sahıbı yaptım falan diyor nerden aldık o borcu bin pişmanım bana arada şey diyor mesela ay ne kadar sanslısın kardeşimi aldın evi aldın işi buldun Falan böyle cehalet akıyor konuşmalardan cildi rıyorummmm
Az kaldı coook az kaldı bu hafta bi patlama yaşanacak hissediyorum zaten hiç bişey olmasa bile ablasının istediği araba alındığı an ben yokum gitsin ablasıyla mutlu Mesut yaşasınSen de de ki o daha şanslı benim gibi bir kadın buldu evlendi, millette ne kadınlar var. Evet ne kadınlar var. Mesela ben en son bayramda aradım kaynanamı. Bu tavırlarına rağmen hala görüşüyorsanız şükür okusunlar valla.
Patla gitsin. İçinde dursa antidepresan alacaksın, onların içi bile sıkılmayacak ama. Canını sıkma, can sık. Neyse parası ver de, kessin sesini. Beklentisizlik zor ama güzel. Ucu ucuna geçiniyoruz ama hesap verecek kimse yok.Az kaldı coook az kaldı bu hafta bi patlama yaşanacak hissediyorum zaten hiç bişey olmasa bile ablasının istediği araba alındığı an ben yokum gitsin ablasıyla mutlu Mesut yaşasın
Ben baya bir sustum önceki konularımı okursanız anlarsınız neler çektiğimi ama bu böyle olmayacak ...Patla gitsin. İçinde dursa antidepresan alacaksın, onların içi bile sıkılmayacak ama. Canını sıkma, can sık. Neyse parası ver de, kessin sesini. Beklentisizlik zor ama güzel. Ucu ucuna geçiniyoruz ama hesap verecek kimse yok.
Öncelikle boş yere canını sıkıyorsun. İnsanlar değişmez. Sadece sen onlara göre tavır alabilirsin.Merhaba herkese ne yapsam da eşimin ailesini sevemiyorum kültür farkı büyük etken bunda sabah kahvaltı da yediklerinden tut yaşayışları hiç bir şeylerine alışamadım iki görümcem var
dügünüm de bile suratları beş karıştı büyük görümcem sürekli laf sokma halinde yeni işe girdim bi konuşma geçti otururken dedim ki her mail bana da düşüyor müdürlükten dolayı vefat mailleri falan dedim tabi canım sen çok önemli bir insansın atmazlar mı falan diyor evlenirken eşim borç aldı bundan 50 bin TL şimdi o parayı geri vermeye çalışıyoruz kabul etmiyor 100 bin TL ilk araba alacakmışız kim kime 50 bin verip geri 50 bin alırmış
Daha 1 aylık evliydim bana regl oldun mu falan diye sormalar kayınvalidenin ama biz sizden çocuk bekliyorduk falan demeleri bi durun bismillah ya en sonunda söyledim sizin bişeyi istemeniz benim isteyeceğim anlamına gelmez diye çıldırıyorum tahammülüm yok onlara oturmaya gidince suratım düşüyor istemeden eşim de buna sinir oluyor napabilirim elimde değil bir parfüm alıyorum mesela aynısı görümce de oluyor 1 ay sonra daha ben hamile kalmadan çocuğa isim bulmalar hala olmak istiyorum diye beni darlamaları bıktım artık ya konuşma tarzları herşeyleri beni irrite ediyor evlenmeden kendilerini hiç böyle göstermediler hepsinin içi kaynıyor resmen coook sıkıldım
Başta gülüp geçiyordum ama eşim ciddi ciddi araba bakıyor ablasına onu da geçtim bi sabah ablası beli agrıyarak uyanmış bunda bile arayıp sormam gerekirmiş iyi mi bişeye ihtiyacı var mı diye bu kafada bi eşe sahibim napıcam bilemiyorum ablam istesin 150 binlik araba alayım falan diyor ben yüklenince üstüneÖncelikle boş yere canını sıkıyorsun. İnsanlar değişmez. Sadece sen onlara göre tavır alabilirsin.
Evliliğine bu durumu yansıtma boşver.
Bazı insanlara politik davranmak lazım.
Böyle tiplere surat asmayacaksın, sinir olduğunu göstermeyeceksin. Sinir olmana değmez kendi canını sıkarsın.
Gülümseyerek kahkahalarınla lafını söyleyeceksin. Umursamadığını gördüklerinde sen değil onlar gıcık olacak.
50 bin verip 100 istemek nedir banka mıymış kendisi.
Asla vermeyin dalga geçin gitsin. Faizli ödeme yapılacaksa bankadan çekilirdi değil mi?
Ne saçma.
Ablanın yeri ayrı eşin yeri ayrıdır ayırt edemeyen adamlar evlenmesin, ablalarıyla yaşasın o zaman ne aptalca.
Regl gününüz konuşulduğunda sertçe tepkinizi koyun. Hakaret vs değil had bildirin.
Aboo ben olsam yaktıydım
E durumunuz var mı?Başta gülüp geçiyordum ama eşim ciddi ciddi araba bakıyor ablasına onu da geçtim bi sabah ablası beli agrıyarak uyanmış bunda bile arayıp sormam gerekirmiş iyi mi bişeye ihtiyacı var mı diye bu kafada bi eşe sahibim napıcam bilemiyorum ablam istesin 150 binlik araba alayım falan diyor ben yüklenince üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?