Eşimin ailesini sevemedim

O araba bi alınsın tüm verdiğim altınları ger isteyip çekip gidecegim

Görümceniz 40 yaşında. Yani illa evlenmek zorunda olmadığını biliyor ya, belki sizde cocuk istemiyorsunuz? Insanlar ne hakla sorarlar. Bence cevap vermeyin böyle saçma sorulara. Ya da bir kez söyleyin birdaha sorulmayacağını anlasin.

50 bin mevzusunda ise, altin mi dolar mi ne olarak verdiğine bağlı. 50 bin tl lik altın verdiysem para olarak kabul etmem aynı miktarda altın isterim.

Bu kadar sık görüşmeyin araya biraz mesafe koyun. Sizin görümceniz yine gidip alıyormuş. Benim görümcem direk benden istiyor kullandigin parfumden banada al diye. Kayinvalide evimde gördüğü bi eşyayı banada al diyor mesela :) evlilikte herseyi takacak olursak ohoooo. Araya mesafe koymak, sık görüşmemek, herseyini anlatmamak gerek

50bin TL verdi 100 bin TL lik araba istiyor karşılığında
Çok sık görüşmüyoruz ama Yinede herşeyden haberleri var mesela bir haftasonu annemlere gidersek eşimle o hafta suratları değişiyor görüntülü görüşüyor eşim sürekli ailesiyle ve çok belli oluyor bozuldukları nefret ettim resmen

Niye bazı erkekler cidden böyle kafasiz buna benzeri benim basimdada var
Anasina öyle diyor benimkide
O olmazsa o evleri dağılirmis
Annesi sayesinde varolmuslar
Yaptığı hersey iyiniyetinden

Niye bazı erkekler cidden böyle kafasiz buna benzeri benim basimdada var
Anasina öyle diyor benimkide
O olmazsa o evleri dağılirmis
Annesi sayesinde varolmuslar
Yaptığı hersey iyiniyetinden
Gitsin analarıyla ablalarıyla yaşasınlar valla biz anamızı babamızı bırakıp evleniyoruz onlar bi aile kurduklarının farkına varamıyorlar

50 binlik borcu en kısa zamanda 65 70 bin neyse biraz fazla koyup üzerine ödeyin kapansın ağzı.

Eşimin ailesi bile olsa kendi ailem bile olsa kimseye minnet etmek istemem sonra her seye karışma hakkı bulurlar aynen böyle.

Ben kendi evimi kendim aldım iki aileyede 1 kuruş verin demedik onlarda teklif etmedi zaten çok iyi oldu kimse karısamadı evin nereden nasil alacağıma.

Bir arkadasım ev alırken kendi ağzıyla eşinin ailesinden para istedi. esi istemek istemiyordu ben de ona bak isteme dedim dinlemedi erkek ailesi değil mı tabiki verecekler bana değil oğullarına veriyorlar dedi. esinin ailesi parayi verdo hemde evin tamamına yakın bir para. arkadasim gitti beğendi ev aldı kendine. şimdi kayınvalidesini evinden çıkmıyor. Sız mi aldınız biz size aldık tabiki gelip oturacağım diyor arkadasım deliriyor. şimdi esine yalvariyor ödeyelim borçlarınıda ev onlarınmış gibi davranmasınlar diye.

Benim kayınvalidem de eşime demiş bizi karıştırmadınız kendiniz aldınız kendi istediğiniz semtte aldınız simdi sadece misafir gibi gelebiliyoruz ağzımızı açıp bir sey diyemiyoruz diye.

Bu dünya böyle parayı verenin düdüğü ötüyor. Ne yapın edin bir an once ödeyin görümcenizin borcunu sonra da mesafe koyun. yoksa cok karışır işinize.

O zaman iş eşinizde bitiyor. Sanırım herseyi ailesine yetiştiriyor. Eşinizle konuşup bu durumdan rahatsiz olduğunuzu anlatmalısınız. Ayrica ailenize gittiğinizde ne hakla suratlarını asarlar ne kadar ayip
Türk lirası verdiyse neden 2 katını istiyor. Istedi diye vermek zorunda değilsiniz ki. Eşiniz ne diyor bu duruma? Bence biran önce verin 50 binini sussun ilerde verirseniz ben onu değerlendirirdim fln diyebilir

Ben kimseye boşan veya ayrıl diye akıl vermek istemem ama bu şekilde evlilik yürümez. Kimse ablasıni kardeşini atamaz. Esinde kardeslerini sevsin elbette ama eşiyle kardesleri arasındaki dengeyi kuramiyorsa o evlilikte tek mutsuz sen olursun. Eğer hamile değilsen ,eşin değişmeden sakın çocuk yapma. bana sen ne yapardın diye sorarsan .asla bu şekildeki bir evliliği yürütmez çeker giderdim. Esim eğer bir şeyleri düzeltir ve KOCA olacağınin garantisini verirse ancak dönerdim.

Eşim hemen yollıyım paranı dedi yoook istemem diyor biz ev aldık o para ile üstüne altınları falan koyup sizi ev sahıbı yaptım falan diyor nerden aldık o borcu bin pişmanım bana arada şey diyor mesela ay ne kadar sanslısın kardeşimi aldın evi aldın işi buldun Falan böyle cehalet akıyor konuşmalardan cıldırıyorummmm

Tabi misafir gibi gelecek, ne olacaktı ya. Üç göz eve gelip sülalecek çadır mı kuracaklardı? Allah kimseye ağız eğdirmesin, kendinden başkasına muhtaç etmesin, bi çöp verseler baş köşeye talipler hemen.

Sen de de ki o daha şanslı benim gibi bir kadın buldu evlendi, millette ne kadınlar var. Evet ne kadınlar var. Mesela ben en son bayramda aradım kaynanamı. Bu tavırlarına rağmen hala görüşüyorsanız şükür okusunlar valla.

Az kaldı coook az kaldı bu hafta bi patlama yaşanacak hissediyorum zaten hiç bişey olmasa bile ablasının istediği araba alındığı an ben yokum gitsin ablasıyla mutlu Mesut yaşasın

Az kaldı coook az kaldı bu hafta bi patlama yaşanacak hissediyorum zaten hiç bişey olmasa bile ablasının istediği araba alındığı an ben yokum gitsin ablasıyla mutlu Mesut yaşasın
Patla gitsin. İçinde dursa antidepresan alacaksın, onların içi bile sıkılmayacak ama. Canını sıkma, can sık. Neyse parası ver de, kessin sesini. Beklentisizlik zor ama güzel. Ucu ucuna geçiniyoruz ama hesap verecek kimse yok.

Ben baya bir sustum önceki konularımı okursanız anlarsınız neler çektiğimi ama bu böyle olmayacak ...

Öncelikle boş yere canını sıkıyorsun. İnsanlar değişmez. Sadece sen onlara göre tavır alabilirsin.
Evliliğine bu durumu yansıtma boşver.
Bazı insanlara politik davranmak lazım.
Böyle tiplere surat asmayacaksın, sinir olduğunu göstermeyeceksin. Sinir olmana değmez kendi canını sıkarsın.
Gülümseyerek kahkahalarınla lafını söyleyeceksin. Umursamadığını gördüklerinde sen değil onlar gıcık olacak.
50 bin verip 100 istemek nedir banka mıymış kendisi.
Asla vermeyin dalga geçin gitsin. Faizli ödeme yapılacaksa bankadan çekilirdi değil mi?
Ne saçma.
Ablanın yeri ayrı eşin yeri ayrıdır ayırt edemeyen adamlar evlenmesin, ablalarıyla yaşasın o zaman ne aptalca.
Regl gününüz konuşulduğunda sertçe tepkinizi koyun. Hakaret vs değil had bildirin.
Aboo ben olsam yaktıydım

Başta gülüp geçiyordum ama eşim ciddi ciddi araba bakıyor ablasına onu da geçtim bi sabah ablası beli agrıyarak uyanmış bunda bile arayıp sormam gerekirmiş iyi mi bişeye ihtiyacı var mı diye bu kafada bi eşe sahibim napıcam bilemiyorum ablam istesin 150 binlik araba alayım falan diyor ben yüklenince üstüne

İnsanin ar damarı çatlamışsa bir yardımları olmadan da "bizim evimiz, bizim malımız" diye dolaşıyorlar. Bakınız eş musvedddesi ve ailesi. Bir kuruş istemedik. Ama "oğlumun eşyası, oğlumun evi, biz sadece oglumuzun evinde rahat ederiz, evli bir çalışan kadın kendi ailesine yardım edemez" gibi zekadan yoksun cümleler kurup duruyorlar. Yatağımda yatmak istedi daha ne olsun

E durumunuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…