- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
- Konu Sahibi mormenekse135
-
Bankadan kredi cekseydiniz daha az faizli oderdiniz. Parayi verirken boyle şart koşmuşlar miydiEvet 50 bin borç verdi şimdi karşılığında 100 bin liralık araba istiyor bizden
Evet baya yakın oturuyoruz bende dün öyle dedim sen git ablanla yaşa ben tek yaşarım evde dedimAblasiyla yakin mi otruyorsnz? Eşiniz gitsin gelsin madem ikinz de degerlsnz onun icin ..iki kiymetlisi boyle daha mutlu olck goremiyor mu ?
Hayır asla böyle bir şartı yoktuBankadan kredi cekseydiniz daha az faizli oderdiniz. Parayi verirken boyle şart koşmuşlar miydi
Kusura bakmayında alemin enayisi siz misiniz?? 100 bin ne demek? Çok mu akıllı sanıyormuş görümce olacaj kendini.Vermeyin taviz falan bu hep böyle gider yoksaEvet 50 bin borç verdi şimdi karşılığında 100 bin liralık araba istiyor bizden
O zaman 1 kurus fazla istemeye hakkı yok kimse kusura bakmasın esinizde saflık yapmasın ablasi sizi dolandiriyor acik açıkHayır asla böyle bir şartı yoktu
Arabanın modelini yılını rengini falan da seçmiş resmen ısmarlıyor eşimde tamam bakıcam falan diyor allahım ben nereye düştümKusura bakmayında alemin enayisi siz misiniz?? 100 bin ne demek? Çok mu akıllı sanıyormuş görümce olacaj kendini.Vermeyin taviz falan bu hep böyle gider yoksa
Senin rızan olmadan böyle bişey yapamaz.Unutturmaya çalış bu meseleyiArabanın modelini yılını rengini falan da seçmiş resmen ısmarlıyor eşimde tamam bakıcam falan diyor allahım ben nereye düştüm
Eger gdersenz cevp verin..icinizde kalmasin. Cunku iyilikle olck gbi gozkmuyor. Sert olunca insanlar sinirlarini biliyor gerckten alttan almk çözüm degil..cok gordumEvet baya yakın oturuyoruz bende dün öyle dedim sen git ablanla yaşa ben tek yaşarım evde dedim
Kendi basima gelmis gibi sinirlerim bozuldu suanArabanın modelini yılını rengini falan da seçmiş resmen ısmarlıyor eşimde tamam bakıcam falan diyor allahım ben nereye düştüm
Eşim ablama ölürüm o benim ablam kafasında ama bende eşiyim bana danışmadan direk herşeyi kabul etmemi bekliyorKendi basima gelmis gibi sinirlerim bozuldu suanben yerinizde olsam asla sessiz sakin kalamazdim simdiye komşular yetisin adam soyuyorlar diye bağırmaya baslamistim eşinizi sarsın kendine gelsin biraz koyun gibi tamam demesin her seye
Sanmiyorum ama insallah güzellikle halledersinizEşim ablama ölürüm o benim ablam kafasında ama bende eşiyim bana danışmadan direk herşeyi kabul etmemi bekliyor
Bu adam daha buyuyememis ki. Valla bu israr bosanmaya goturur insani. Herkesin ablasi var abisi var annesi,babasi var. Ama denge cok onem ve ozen ister. Sizi yok sayarsa olay cirkinlesir. Evlenmeseydi o zaman ablasiyla yasaydilar.Eşim ablama ölürüm o benim ablam kafasında ama bende eşiyim bana danışmadan direk herşeyi kabul etmemi bekliyor
Benle evlenmeden önce ablasıyla yaşıyordu ona göre ablası bir ilah bugünlere ablası sayesınde geldiğini düşünüyor ona göre ablası olmasa tüm aile yerle bir olurdu falan da filan mesela ablası bana laf etse bile bunu bilinçli yapmaz eşime göre ablası çok iyi niyetlidir ama benim içimde kin varmış ablasına karşı öyle diyor evet var hemde fazlasıylaBu adam daha buyuyememis ki. Valla bu israr bosanmaya goturur insani. Herkesin ablasi var abisi var annesi,babasi var. Ama denge cok onem ve ozen ister. Sizi yok sayarsa olay cirkinlesir. Evlenmeseydi o zaman ablasiyla yasaydilar.
Isiniz cok zor. Bu boyle gitmez ama bunu bilin. Ya siz sinir hastasi olursunuz ya da hep kavga gurultu mutsuz bir evliliginiz olur.Benle evlenmeden önce ablasıyla yaşıyordu ona göre ablası bir ilah bugünlere ablası sayesınde geldiğini düşünüyor ona göre ablası olmasa tüm aile yerle bir olurdu falan da filan mesela ablası bana laf etse bile bunu bilinçli yapmaz eşime göre ablası çok iyi niyetlidir ama benim içimde kin varmış ablasına karşı öyle diyor evet var hemde fazlasıyla
Mesela geçenlerde yine konu açmıştım yurtdışı tatil planı yaptık eşimle ablasına da dedim ki ucuz bilet kampanyası var öyle aldık falan dedim direk ablasını da plana dahil etti sonra ben eşime bana sormadan böyle bişey yapamazsın dedim o da senin ablamla zorun ne falan dedi yılda 1 haftalık tatilim var onda da başbaşa olmak istiyorum dedim tatil planımızı iptal etti ablasını istemedim diyeIsiniz cok zor. Bu boyle gitmez ama bunu bilin. Ya siz sinir hastasi olursunuz ya da hep kavga gurultu mutsuz bir evliliginiz olur.
Alin karsiniza mantikli sinirlenmeden konusun. Gerekirse baska yollar deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?