eşimin ailesinin bebek baskısından bıktım

ben olsam direk
"çocuk mocuk istemiyorum.. ömr boyunca yapmayı düşünmeyebilirim (Allah korusun tabi) boşu boşuna hayal kurmayın üzülmeyin sonra" derim şakayla karışık
böyle oturtmazsanız daha çok dinleyeceksiniz

ha tabi olur mu bilmemne ısrarları başlayacak
"bu benim kararım doğuracak olan bakacak olan benim" diyiverin
bir daha çıkmaz sesleri

beni sakın yanlış anlamayın bu arada bir üstteki yorumumdan dolayı diyorum
benim 2 kızım var bin şükür iyiki varlar.. gerçekten çok güzel şey evlat sahibi olmak :)
böyle burunlarını soktuklarından kızdım ben

Benimde böylesine pilanlarım varsa,bende ertelerim...
Onlara vazife değil anlayışlı olmalılar.
Konuşup konuşup susarlar.
Çok istiyorlarsa kendileri yapsınlar.

Çocuğunu onların keyfi için doğurma zaten kendin ne zaman istersen ozaman hem kv fazla karıştırma , zamanında kendi çocuğuna o nasıl baktıysa büyüttüyse büyütmüş onun sorunu senin doğurduğuna karışma hakkını verme bakmasında burnunu herşeye sokmasınlar vs ... yeterli.

aynı durumdaydım.
sonra bir gün çok istiyorsanız siz yapın bi tane daha dedim.
sustular

Deniyoruz olmuyor diyin şimdilik oyalamak için. O zaman da kullandığın ilaçlar yüzünden die söylenir mi sana. Öyle derse de hemen olmuyormus dersiniz.ama o zaman da yine her ay sorarlar dimi daha çok başınızın etini yerler.zor bi durum.
Sınır oluyorum söyle insanlara. Birde kayınpeder de söylemiş ya ne ayıp.

İyice densizliği ele almışlar yuh!! Arkadaşlar da demiş eşiniz sertçe versin tepkisini siz muhattap olmayın. En sinir olduğum şey çocuk baskısı. Hayır belki ben kısırım olmuyor çocuğum, bu kadar dile dolamaya gerek var mı ?

siz istemiyorsanız onlara ne oluyor anlamadım ben?Hayat sizin, çocuk sizin olacak, bakacak olan sizlersiniz. Bırakın ne derlerse desinler. Onlara mı çocuk doğuracakmışsınız. Cahil cahil konuşuyorlar yaa. Kendinizde o sorumluluğu hissetmiyorsanız zaten asla düşünmeyin. Görümceniz izin alırsınız diyor. Pardon da ona ne? Yanı sen çocuk doğur otur evinde demeye getiriyor sanırım

Hayır canım neden kiziyim ki. Keske bu şekilde konuşup susturabilsem. ne zaman cocuk yapacagimdan kime ne. Istiyorlar ki bütün hayatimi kv yonetsin. Ne zaman ev alacagimiza esyalarimizi ne zaman yenileyecegimize ne zaman tatile cikacagimiza ve aklina gelebilecek herseye karismaya çalışıyor. Lüzumsuz insanlar. Çocukları çok severim ama korkuyorum. Isteyecegim varsa da onlara inat olsun diye istemem ki. Anlayamiyorlar.

Oyle birseu dersem asla kurtulamam elinden. Nasil korundugunuzu bilmiyor. Kendi tahmini ilaç kullandigimiz.
Hergün yeni yeni karisimlarla gelir artık. Çeşit çeşit doktor bulur. Başıma sarmis olurum.

Gorumcem 22 yaşında anne oldu ve hiç istemiyordu. Sirf çocuk yuzunden yillarca evde oturdu bunalima girdi. Kendisinin bana yol gostermesi gerekirken kalkmis sacmaliyor. Annem soyletiyor diyor Bir de utanmadan. Anne kiz telefonda bunları konuşuyorlar utanmadan sonra da gorumcem beni arayip annem aratti diyor.

kesinlikle katılıyorum size eğer yardım alabileceğin biri varsa 2 tane doğursun hatta ))

Yahu size ne size sinir oluyorum ya sanane benim cinsellik hayatimdan sanane benim cocugumdan yok yani çok meraklıysan sen doğur de kaynana na ve gorumcene

Ne kadar sabırlısınız
Ve ne kadar tahammülü zorlayan insanlara düşmüşsünüz

Biraz baskın olun bence
Çok sinir bozucular

biz istemiyoruz deyip kapatacaksınız konuyu. Rest çekmeden olmaz yani

ben kv deme cocugumuzun olmadıgını
3 senedır hıc korunmadıgımızı soyledım
hıcbır tepkı vermedı
olursa tüp bebekte sans olabıleceğiini de soyledım
kadın gram uzulmedı etkılenmedı

iyi dayanmışınız, hepsini birden okuyamadan bana geldiler bile. sizin yerinizde olsam olmuyor benim çocuğum ya da deniyoruz der geçerdim. sabit fikirli insanlara bir şeyler açıklamaya çalışmak maalesef zaman kaybı. kendinizi açıklamaya çalışmak yerine duymak istedikleri cevabı verin kimseyle tartışmadan, yine istediğiniz gibi yapın sonrasını. kafanız rahat olur.

Ay okurken daraldım. Manyak mı bunlar. Siz sert çıkmayın ama eşinize söyleyin terslesin size ne desin. Ayrıca çocuğumuz olırsa da annesi ilgilensin baksın isterim bırakmam ben öyle desin. İki elde büyüyen çocul şımarık oluyor falan desin bahane olarakta. Biz hayat planımızı kurduk. Ona göre hareket edicez boşun sürekli sormayın desin. Valla içim daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…