- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Maalesef benim annem hayatta değil. Bana destek olacaklarina bunu kullanıyorlar. Herseye müdahale etmeye çalışıyor kv.Ay okurken daraldım. Manyak mı bunlar. Siz sert çıkmayın ama eşinize söyleyin terslesin size ne desin. Ayrıca çocuğumuz olırsa da annesi ilgilensin baksın isterim bırakmam ben öyle desin. İki elde büyüyen çocul şımarık oluyor falan desin bahane olarakta. Biz hayat planımızı kurduk. Ona göre hareket edicez boşun sürekli sormayın desin. Valla içim daraldı
İşgüzar yani. Hiç sevmem kendine vazife bulanları. Eşimin aileside sorup duruyor seneye düşünürüz belki diyorum.Maalesef benim annem hayatta değil. Bana destek olacaklarina bunu kullanıyorlar. Herseye müdahale etmeye çalışıyor kv.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.İşgüzar yani. Hiç sevmem kendine vazife bulanları. Eşimin aileside sorup duruyor seneye düşünürüz belki diyorum.
Buarada annenize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
+1Nasıl tahammül ediyorsunuz gerçekten anlamıyorum.Daha ilk söylediklerinde ''siz kendi işinize bakın'' deyip ağızlarını kapatmalıydınız.Siz bir ailesiniz artık alacağınız kararlar sadece ikinizi ilgilendiriyor,onlara laf düşmez çok konuşmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?