Eşimin ailesinin beni yok sayması mıdır bu?

Ne kadar gereksiz bir ayrintiya takılmışsınız. Ayrica sizin dediğiniz gibi bile olsa eşiniz ve sizin bilmeniz yeterli değilmi? Dışarıdaki insanların ne söylediğini bu kadar önemsemeyin bence

canım bunlar ağız alışkanlığı. yani çoğulu tekili takmıyor kimse. o yüzden öyle konuşmuşlardır

Bizde bnm altinlarimla araba aldik beni yok saydilar esimin gibi davrandilar

Arabaya benzinini ben attim kv kp gezdi oglumun arabasi diyerek

En son sattik arabayi

Gercekten insanlardan bu kadar beklenti sahibi misin? Hayatinda simdiye dek herkes beklentilerini karsiladi mi bu nasil bir ruh hali
O kadar istiyorsan buraya yazsaydin biz sana hayirli olsun derdik .

umarim arabayı kendi üstüne almişsindir..
ben arabami kendi üzerime aldim altınlarimi verdim üstünede kredi çektim bu benim hakkımdır.. arabayı eşim kullaniyo..
boşverin takmayin kafana zaten evlenince ortak oluyor

Alınganlık falan demislerde bu olaylar da adım adım büyüyor yalnız kavga sebebi değil ama önemli gözükmek lazım

Benim kaynanada arabayi almaya benim adimi soyleyip oda mi geliyo senle demisti esime telefonda duydum , normalde gitmicektim devir isine gittim kendi ustume aldim :)

Yok sayma değildir, aranızda sorun yoksa art niyetli de değillerdir.

Biraz kulak tırmaliyor sadece.takilmayin derim

Aynisini ben de yaşadım aynı şekilde esimle birlikte bir araba aldık sonra eşimin ailesi konuşurken hep x'in arabası şeklinde bahsediyordu benim ailem hep arabanız derdi çok sinir olurdum . Sonra eşim de bana sinir oldu gitti arabayı üstüme yaptı

Bence boşuna değil bu konuya takılmanız. Onların yanında “arabamızı aldık” vb. cümleler kurarak vurgulayın sizin de emeğinizin olduğunu.

en azindan ''aldikmi arabayi '' dememis .Hani oyle konusan kadinlar varya cocugundan bahsederken hasta olduk, kabiz olduk, gibi.

Bu zihniyet meselesi yani ataerkil kafa bunlar hep. Kadın eşiyle birlikte çalışsa bile ev hep ogullarının evidir araba da oyle

araba mı değiştirmek istiyorum aylık faizler 3 ü geçmişşş asıl ben dertlıyım bennnnn .nefret ettığım arabaya mahkumum bu senede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…