Eşimin ailesinin davranışları

Allah bilir kayınpederinizide hala arttırmıştır. Tamam büyütmüştür eyvallah ama bu kadarı da hastalıklı eşiniz sağlam bi çemkirmedikçede bunun sonu gelmez o yüzden onunda biraz surat yapması lazım rahat verin gibisinden.

İşte o yüzden bekar dedim Yani hiç evlenmemiş ve çocukları yok o bilgiyi o yüzden verdim zaten
Yeni gördüm kusura bakmayın

Hala ayri tuhaf, siz apayrı...
Hala bekar diyo bir de
Ne diyeceğim hanımefendi. Evde kalmış mı diyeceğim ya da başka daha kötü üsluplar mı kullanacagım. Olanı söylüyorum işte ki bu önemli bir ayrıntı. Soranlar da var kendi ailesi çolugu çocugu yok mu diye.

Eşim de aileden yana problemler olduğu için yani anne baba açısından, ister istemez onu büyüten kişiler yanlış bile yapsalar minnet borcu duyuyor duysun tabi hakları yenmez ama işte aile konusunda eksikliği olunca sınır da koyamıyor haliyle

AY NE DERT EDİLMİŞ BU BEKAR MUHABBETİ. KADININ EŞİ ÇOLUĞU ÇOCUĞU YOK ONU BELİRTİYORUM VARI YOGU EŞİM. AŞIK DİYEN YOK

ay allahım ben de bu tür seyleri hic kaldıramıyorum saygısızlık bence. esinizin tepkisini göstermesi gerekiyor, baska türlü cözülmez. kimse kimseyi kırmak, üzmek istemez ama bir yerde sizin de sabrınız tasacaktır. inanın her seye akılları eriyor, bir tek size rahatsızlık verilmemesi gerektiğine mi ermiyor? bazen gercekten verilecek tepkiyi hakediyorlar.

İnanın artık patlama noktasındayım hangi saçmalıklarını terbiyesizliklerini anlatayım. Kendi kul hakkıma giriyorum sustukça

Hala ayri tuhaf, siz apayrı...
Hala bekar diyo bir de
Iyice dortluleri yak ozaman
bakip buyuttugu cocugu almasin kendine.
Tovvbeee
Hastalikli hastalikli dusunceler.
teşekkürlerrr sana sağlıklı düşünceler diliyorum seni dışarı alalım

Herkes linclemis ama ben ensest falan düşünmedim..bence konu sahibinin bekar diye belirtmesi de hala konu sahibinin eşini ayrı bi yere koymus belliki eşi çocuğu yani kendine ait özel bir ailesi olmayışından. Ki ben konu sahibini hakli buluyorum 30 yaşında insanların bu denli üzerine düşülmesi sınırların bilinmemesi çok çirkin. Ama burda is eşinize düşüyor sınır ve mesafeyi önce o ayarlamalı

Gerçekten Allah razı olsun bin kere Tam olarak kastettiğim buydu

Bu bir aile ebeveyn sevgisi gibi durmuyor da ne sevgisi gibi duruyor size göre? Halasının eşinizle yaptığı özel mesajlaşma onları ilgilendirir sizi değil. Eşinizin telefonunu karıştırmazsanız görmezsiniz, rahatsız da olmazsınız. Sürekli eşinizi aramasının tepkisini vermesi gereken kişi eşiniz, aranan o çünkü. Siz ancak ailenizi araması konusunda tepki verebilesiniz ne münasebet yani yarım saat ulaşamayınca ortalığı ayağa kaldırmak, sert bir konuşma yapın bir daha yapmaması gerektiği konusunda uyarın. On dışındaki her şey eşinizin çözmesi gereken durumlar

Esimize soylememiz gereken ama evladimiza yasakli olan kelimeler listesine nereden ulasabilirim?

Esimize soylememiz gereken ama evladimiza yasakli olan kelimeler listesine nereden ulasabilirim?
Kendiniz yaşasanız aynı şeyleri kocamla rahat sevişemiyorum öpüşemiyorum rahat vermiyorlar diye bas bas bagırırsınız

Benim de midem kalktı, abartı ötesi bunlarınki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…