- 1 Mart 2007
- 6.098
- 12.479
- 773
- 37
- Konu Sahibi justicewarrier
-
Kayınvalidecilik oynaması sizce normal mi? Konu sahibi bunu anlatmaya çalıştığını yazmış..HALA, BABASININ KIZ KARDEŞİ. ANASININ GÖRÜMCESİ. Ne kadar kötü düşüncelisiniz siz öyle. Kocanız halasına yaptığınız bu yakıştırmayı biliyor mu ???
Konu sahibi kayınvalidecik oynadığını ima etmemiş. Araması vs bambaşka bir olay. Konu sahibi hoş olmayan şeyler ima etmişKayınvalidecilik oynaması sizce normal mi? Konu sahibi bunu anlatmaya çalıştığını yazmış..
Konuyu bütünüyle okursanız anlarsınız ilk etapta böyle düşünenler olduğu için de yazmış ama bana zaten hiç geçmedi farklı bir şey olacağı. Koskoca kadın rahatsız etmesi hoş değil bunda da kabahatli eş kişisi.Konu sahibi kayınvalidecik oynadığını ima etmemiş. Araması vs bambaşka bir olay. Konu sahibi hoş olmayan şeyler ima etmiş
Şuan en başta olduğundan alıntılayamıyorum ancak siz tekrar bir okuyun. Sevginin ebeveyn sevgisi olmadığını midesini bulandırdığını söylemiş. Alttan alttan halanın kocasına bişeyler beslediğini ima etmiş ??Konuyu bütünüyle okursanız anlarsınız ilk etapta böyle düşünenler olduğu için de yazmış ama bana zaten hiç geçmedi farklı bir şey olacağı. Koskoca kadın rahatsız etmesi hoş değil bunda da kabahatli eş kişisi.
Çok gerginsin sakin ol, sınır cizmelisin sadeceTabi tabi bazı kişiler ben kötü anlam yükledim sandıkları için onu öyle belirttim. Ensest bir seyden bahsetmedim asla demek istedim. Sadece anlıyorsunuz beni işte müsait degiliz görüntülü açamıyoruz inatla aranması gecenin vakti çirkin şeyler bunlae
Konu sahıbı elinden gelse halasının kocana aşık olduğunu falan söyleyeceksin .Merhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin aile durumları biraz karışık. Akrabaları tarafından büyütülmüş. Özellikle halası eşime takıntılı derecede tapıyor. Abartısız her konuşmada görüşmede eşime 'gözümün nuru sen benim hayattaki tek servetimsin her seyim senin olsun' gibi abartılı cümleler kuruyor. Az önce de saat gece 12 ye dogru nasılsın diye mesaj atmış eşime, tamam neyse.. sonrasında da ben de iyiyim seni özledim o kadar yazmış. Yani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim. Yok işte eşim çok yakışıklıymış her yerde kızlar bakarmış bunları daha ilk tanışmada benim ailemin yanında söylediler. Sonra evlendik neyse biz balayındayken de sürekli arandık. Bir de arkamızdan demiş ki ohh arıcam onları sürekli rahat vermicem. Geçen yılbaşında da mesela saat olmuş 12 yeni yıla girmişiz eşimle gerçekten anlamlı güzel romantik an yaşıyoruz zart zart görüntülü arama. Açmıyoruz malum, arkasından normal arama o da yetmiyor whtsap sesli arama. Yani böyle hadsiz davranışlar çok oluyor. Eşime olan abartılı sevgisi zaten mide bulandırıcı. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten siz de rahatsız olur muydunuz? Nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor sizce?( Not olarak kendisi bekar)
Bekar derken başka meşgalesi eşi çocuğu yok demek istemiş ben böyle anladım. Eşinden ilgi görmeyen kadınların oğullarına sardıkları psikolojide yeri olan bir şey ve yaşayan için mide bulandırıcı. Ayrıca karı koca hayatı içerisindeyken kv görüntülü arasa, pazar sabahı arasa birçok kişinin midesi bulanır elbettebazıları farklı anlam yüklemiş demişsiniz ama midem bulanıyor benim bu kadarına deyince ne anlamamızı bekliyorsunuz acaba? bide belirteyim hala bekar yazmışsınız. kusura bakmayın apaçık ortada neyi kastettiğiniz ne güzel işte herkese nasip olmaz akrabaları tarafından bu kadar sevilmek. ıyı yanından baksanıza ben de yeğenimi aşırı çok seviyorum yarın öbür gün evlendiğinde onu çok sevdiğim için eşinide çok severim değerlimin değerlisi benim için de önemlidir. siz de iki güzel söz söyleyip hayatınıza devam etseniz ne olur bu kadar negatıf yaklaşmak neden
Eşim kendisi söylüyor neden karıştırdığım düşünüldü telefonunu acaba
Ben gayet iyi okudum ve ensest olduğunu asla ima etmiyorum dediğini de bizzat okudum. Vıcık vıcık olma eylemi herkesin midesini bulandırır.Şuan en başta olduğundan alıntılayamıyorum ancak siz tekrar bir okuyun. Sevginin ebeveyn sevgisi olmadığını midesini bulandırdığını söylemiş. Alttan alttan halanın kocasına bişeyler beslediğini ima etmiş ??
Ebeveyn sevgisi değilde neyi ima ediyor peki?Ben gayet iyi okudum ve ensest olduğunu asla ima etmiyorum dediğini de bizzat okudum. Vıcık vıcık olma eylemi herkesin midesini bulandırır.
ben de öyle anlardım ama konu sahibinin 'ebeveyn sevgisi gibi durmuyor idemi bulandırıyor' ibaresinden sonra hiçte öyle anlaşılmıyor.Bekar derken başka meşgalesi eşi çocuğu yok demek istemiş ben böyle anladım. Eşinden ilgi görmeyen kadınların oğullarına sardıkları psikolojide yeri olan bir şey ve yaşayan için mide bulandırıcı. Ayrıca karı koca hayatı içerisindeyken kv görüntülü arasa, pazar sabahı arasa birçok kişinin midesi bulanır elbette
Siz kaç kişisiniz ve duyar olduğunu nerden cikardiniz gayet ensesti kasteden yazı yazmışsınızBu konuda olmaz sanıyorduk amaaa duyarcılar buraya da geldi. Bir aile çocuğunu sapkınlık derecesinde böyle sevmez hanımefendi. Ben de ailemin gözünün nuruyum ilk göz agrılarıyım hem de. Her görüşmenizde bakın istisnası bile yok herr seferinde eşinize sizin söylemenizin daha doğru olacağı şeyler söylense mideniz bulanıyor yoksa sizin anladığınız gibi ensest falan kasteden yok.
Konuda hiç öyle birşey yazmıyor okuyunca direk aklıma gelen ensesttiBen gayet iyi okudum ve ensest olduğunu asla ima etmiyorum dediğini de bizzat okudum. Vıcık vıcık olma eylemi herkesin midesini bulandırır.
Şu yazı neyi kastediyor konu sahibiYani benim midem bulanıyor açıkçası bu bir aile bir ebeveyn sevgisi gibi durmuyor midemi bulandırıyor benim.
İnsanlar tepki verdiğinde ima etmiyorum demiş. Baştan denilse deriz ki rahatsız olmuş eyvallah. Ama tepki görünce söylemiş. Niye köşeye sıkıştığında. Başından beri aklında bu ima olmasa başta belirtilirdi. Ay ne abartılmış.benim kocayı da eltim büyütmüş. Bazen gelir yavrum oğlum canım kıymetlim der. Asla da demem ay eltim niye kocama böyle yapıyo yaaaa diye. Aksine derim oh kocamı çok seviyorlar. Niye aklınıza öyle bi düşünce gelsin yani. İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuşKonuda hiç öyle birşey yazmıyor okuyunca direk aklıma gelen ensestti
Ay benim de tam tersi bir eltim var gicigin önde gidenidir pisligine eşm hakkında şu yemeği sever karakteri böyledir bilmem ne kaç yıldır dışarda okumuş adam hakkinda boş boş bana akıl verir hiç aklıma bu tür bir ima gelmedi ya da bunu kasteden yazı yazmadım . Bana yaptığını bilirim mesela herşeyin bir üslubu vardır . Arıyorsa acmazsin sınırını koyarsın bir yerden sonra der ki demek ki yeğenimin bir ailesi var biraz geri planda durmam lazımİnsanlar tepki verdiğinde ima etmiyorum demiş. Baştan denilse deriz ki rahatsız olmuş eyvallah. Ama tepki görünce söylemiş. Niye köşeye sıkıştığında. Başından beri aklında bu ima olmasa başta belirtilirdi. Ay ne abartılmış.benim kocayı da eltim büyütmüş. Bazen gelir yavrum oğlum canım kıymetlim der. Asla da demem ay eltim niye kocama böyle yapıyo yaaaa diye. Aksine derim oh kocamı çok seviyorlar. Niye aklınıza öyle bi düşünce gelsin yani. İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş
Yahu benim eltimde yapar. Sarılır eder, oğlum sunu sever bunu yer içer tarzı. Ama ben bunu asla farklı birşeye yorma gereği duymadım. Burda kocasıda suçlu madem çok rahatsız. Kesin bir dille durduracak olayı. Sevgililik dönemi banada ters gelirdi kıskanırdım. Söyledim açıkça konuştu bir daha olmadı. Evlendikten sonra da hal hareketlerini ben takmadım zaten. Ama burda konu sahibi bariz ima ediyor. Her ne kadar inkar etse de. Bide çok biliyor linç tayfası gelmiş diye ti ye alıyor. Böyle konu açarken linçleneceğini hiç mi düşünmemişAy benim de tam tersi bir eltim var gicigin önde gidenidir pisligine eşm hakkında şu yemeği sever karakteri böyledir bilmem ne kaç yıldır dışarda okumuş adam hakkinda boş boş bana akıl verir hiç aklıma bu tür bir ima gelmedi ya da bunu kasteden yazı yazmadım . Bana yaptığını bilirim mesela herşeyin bir üslubu vardır . Arıyorsa acmazsin sınırını koyarsın bir yerden sonra der ki demek ki yeğenimin bir ailesi var biraz geri planda durmam lazım
Tamam işte kadın oğluna sarmış. Siz bekar mısınız?ben de öyle anlardım ama konu sahibinin 'ebeveyn sevgisi gibi durmuyor idemi bulandırıyor' ibaresinden sonra hiçte öyle anlaşılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?