- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
Yani eşiniz diyemedi mi anne nasıl sığalım kızı ezerim ben diye bazen bazı konulara şaşırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana niye takayım başka konuda yorumumu takan unutmayan sensin. ne dersen de önemi yok. sevgilinin annesi kaynana değildir evet. annesi de ilişkimize karışamaz. 30 küsur yaşında kocaman adam. özeleştiri yapacak hatalarımın farkına varacak olgunlukta biriyim şükür. sen nasıl sevgilisin? erkeğimmmm susayım onu iyi edeyim şımartayım mı?Dert edinen mi var ya cokta kukişimdeydi kaynanam demenn.Ben olan şeyi yazıyorum milletinde kaynanam demesine karışamazsın o halde onu attım dikkatimi çekti. Kaynanan değil ama sen bilirsin devam et. Kocan olunca kaynanan olucak zaten bu kadar kasma sanırsın kraliyet ailesi.
İfritleşmene gerek yok. Keep calm.
sevgiline toksik davranışlarını görse anne dedirtir mi muaama zaten. Cidden birine taktı mı takıyorsun galiba ciddi sorun bu.
kimeİfrit yazım tarzını, tavrını birine benzetiyorum ama çıkaramadım
Başkasının konusunda niye böyle satasiyor ki ne gerek var. İnsanlar çok tuhaf ciddenbaşka bir konuda başka bir üyeye sevgilinin annesi kaynanan değil dedim diye bu alakasız üye başkasına diyorsun ama sen kendin kaynana diyorsun diyor. tuhaf. yarasına bastım herhalde
başka bir konuda başka bir üyeye sevgilinin annesi kaynanan değil dedim diye bu alakasız üye başkasına diyorsun ama sen kendin kaynana diyorsun diyor. tuhaf. yarasına bastım herhalde
Benim konu sahibinin arada yazdığı üç beş şeyi de göz önüne alarak anladığım; bir odada hazır iki tane yatak var, hepimizin anasının evinde bekarlık yatağımız falan kalır ya öyle. Çarşaflı nevresimli falan dertsiz iki hazır yatak. Diğer odada da gerekirse açılan çekyat ya da açılır kapanır bir çeşit somya gibi çift kişilik bir yatak var. Kayınvalide uğraşmak istememiş, aç ser topla nevresimiydi yastığıydı dağınıklığıydı üşenmiş aha burda hazır yatak var yatıversinler ölmezler diye düşünmüş.Başlığa bakılırsa, aynı odada iki tane tek kişilik yatak varmış. Ayrı ayrı yataklar diyor konu sahibi.
Ama öncesinde çift kişilik yatak da verilmiş. Gene aynı imkan verilebilirmiş.
Annesinin evinde şu kadarcık soruyu soramayan eşle de zaten ceza olsun diye ayrı yatın:)
hala anlamıyorsun herhalde nişan ve sevgililik çok farklı iki durum..... zordur sen olmak eminim.Ne yarası bekomiksin vallahi. Bir çelişkiyi açığa çıkarınca hemen yok yarası var bilmem ne hiç o tarz dertlerim olmadı ağlaaa
nişanlanmadım çünkü istemedim henüz hazır değilim
kimseye de anne kaynana ya da kocam demedim. Gerçi hepsi gelinim , eşim derdi ama umursamam.
Netice de gelin ata binmiş ya nasip demiş.
hala anlamıyorsun herhalde nişan ve sevgililik çok farklı iki durum..... zordur sen olmak eminim.
Bizim de köydeki ev öyle. Annemin öyle bir sürü odası da yok zaten harici bir odası var o da salon. İçinde de iki çekyat var. Annem bize istediğinizi açın dedi. Biz yatak yüklüğünde yer süngeri bulduk ne çift kişilik ne tek kişilik. Çekyat gibi boylarda işte. Onu serdik rahat rahat uyuduk. Anne evinde anneden niye sürekli bir şey istensin ki. Yani böyle kalmalı gittiğim kv evi olsa, orada da kendi yatağımı seçer, serer yatarım. Bu insanlar birbiri ile gerçekten iletişim kurmuyor galiba. Hatta eşim damat olduğu halde anneme rahatça söyler anne biz oraya sığmayız diye. Ne var ki bunda, annem akıl edememiş olabilir, dediğiniz gibi yaşlı kadın uğraşmak istememiş olabilir. Ay yabancı değil kendi evladım, bulsun bir yer yatsın demiş olabilir. Hepsi bana normal geliyor.Benim konu sahibinin arada yazdığı üç beş şeyi de göz önüne alarak anladığım; bir odada hazır iki tane yatak var, hepimizin anasının evinde bekarlık yatağımız falan kalır ya öyle. Çarşaflı nevresimli falan dertsiz iki hazır yatak. Diğer odada da gerekirse açılan çekyat ya da açılır kapanır bir çeşit somya gibi çift kişilik bir yatak var. Kayınvalide uğraşmak istememiş, aç ser topla nevresimiydi yastığıydı dağınıklığıydı üşenmiş aha burda hazır yatak var yatıversinler ölmezler diye düşünmüş.
çok mutlu olursun herhalde nişan atarsam. olabilir ben atamam mı dedim? ama şuan nişanlıyım ve kaynanam. yaklaşık 1 sendedir öyle. 1 sene öncesinde de kaynanam demiyordum. lütfen haddini bil ya öffff. hala aynı şeyi söylüyorum. nişanlılık ve sevgililik aynı şey değil. masaya çıkıp tepinebilirsinO kızında aileler biliyordu bir nişanı kalmış. Ben ayrıca bunun derdinde değilim millete akıl dağıtma. Kendi yapmadığın şeyler de.o kadar çok basit şekilde nişanı bozanlar gördüm ki kanlı bıçaklı oldular ondan bir hükmü yok büyük konuşmamak lazım diyorum.
Benim de abimle ablam şehir dışında yaşıyorlar, annem bi ara misafir odası yapalım gelen yatsın dedi izin vermedim. Senede bir iki kez gelen insanlara göre dekorasyon mu yapılır oda mı ayrılır dedimBizim de köydeki ev öyle. Annemin öyle bir sürü odası da yok zaten harici bir odası var o da salon. İçinde de iki çekyat var. Annem bize istediğinizi açın dedi. Biz yatak yüklüğünde yer süngeri bulduk ne çift kişilik ne tek kişilik. Çekyat gibi boylarda işte. Onu serdik rahat rahat uyuduk. Anne evinde anneden niye sürekli bir şey istensin ki. Yani böyle kalmalı gittiğim kv evi olsa, orada da kendi yatağımı seçer, serer yatarım. Bu insanlar birbiri ile gerçekten iletişim kurmuyor galiba. Hatta eşim damat olduğu halde anneme rahatça söyler anne biz oraya sığmayız diye. Ne var ki bunda, annem akıl edememiş olabilir, dediğiniz gibi yaşlı kadın uğraşmak istememiş olabilir. Ay yabancı değil kendi evladım, bulsun bir yer yatsın demiş olabilir. Hepsi bana normal geliyor.
Burada sanki suikast planı gibi anlatılıyor durum
Bu kadar iletişim yoksa aralarında, gitmesinler kalmaya. Öyle el gibi aile evi ziyareti mi olur?
Başkasının konusunda niye böyle satasiyor ki ne gerek var. İnsanlar çok tuhaf cidden
Ya çok kilolularsa:) Ne güzel işte sarılıp uyursunuz.![]()
Ben sizle bu konuda muhatap olmak istesem sizi alintilardim. Su an sağlıklı gelmedi ruh haliniz. Konuyu da daha fazla sabote etmeyinNe alaka dikkatimizi çeken birşeyi söyleyince nesi çok tuhaf? Konuyla alakasız değildi ki hem. Burda neler yazılıyor çiziliyor alakasız birbirini alıntılıyor. Bende buna değindim sataşmalıkta değildi eğlencesine yazdım.
Fazla algıda seçicilik var burada zannederim ki biri nişanlısına kocam dese senin nişanlın o daha kocan değil yazıyorlar, nedense hemen annesi, kaynanası oluvermiş ama yine nedense anti kaynanacı gibi de yorum yapıyorlar başkalarına ama daha senin hicbiseyin değil o tmm mı gibisinden tezat işler, ilginç kafalar gerçekten.
Daha konuyu uzatmadım zaten. Gereksiz.![]()