- 26 Eylül 2024
- 32
- 1
- 1
- Konu Sahibi isimsizuyeeee
-
Şimdi torunlarını özleme bahanesiyle istiyorlar ama çocuğum olmadan önce de oylelerdi onlarda öyle bir mantık var ben de almıyorum. diğer eltimle ilk zamanlar beraber yaşamışlar şimdi altlı üstlu oyuruyorlar ben den de aynı şeyi bekliyorlarYanlarında olsanız ne oluyor ki? Yani hizmet mi bekliyorlar? Yoksa sebepsiz niye sizi yanlarında istesinler ki?
Eşimin ailesi iş için değil bilmiyorum gelin yanımızda olsun mantığı var hep. çocuğum doğunca da benim ailemle bir idaa ya girdiler yok bize daha çok gelcek bizde durcak gibi çok farklılar beni çok sinir ettiler artık saygımı da bozmak istemiyorum içten içe kendimi yiyorumEşinizin ailesinin istekleri makul değil. Ama sizin isteklerinizde bana makul gelmedi. (Anne babanın iş yapamayacak kadar hasta olma durumu yoksa)
Kendi eviniz var ne güzel. Birine gitmek zorunda değilsiniz. Evimin işi var deyip evinizide durun. Arada bir ziyaret edin iki tarafı da.
Ben de anlamıyorum bıktım artık bu durumdan. Eşimle kavga eder olduk bu yüzdenİşleri güçleri mi yok yani. Siz de gidin yeyin için dökün gelin bakalım arkanızdan ne kadar temizleyecek kv. Evde huzurla sakin sakin oturmak varken neye çağırıyorlar anlamıyorum
Eşiniz size destekse umursamayın. Eşiniz aileyi destekleyip huzurunuzu bozuyorsa; İyi gelini oynayın, anlamıyorlar madem. Annecim gelecektim şu işim çıktı, gelecektim çocuk biraz huysuzlandı gece uyumadı gündüz uyudu gibi.Eşimin ailesi iş için değil bilmiyorum gelin yanımızda olsun mantığı var hep. çocuğum doğunca da benim ailemle bir idaa ya girdiler yok bize daha çok gelcek bizde durcak gibi çok farklılar beni çok sinir ettiler artık saygımı da bozmak istemiyorum içten içe kendimi yiyorum
Eşim arada kaldı ailesine de bişey diyemiyor bana da olan eşime oluyor.Eşiniz size destekse umursamayın. Eşiniz aileyi destekleyip huzurunuzu bozuyorsa; İyi gelini oynayın, anlamıyorlar madem. Annecim gelecektim şu işim çıktı, gelecektim çocuk biraz huysuzlandı gece uyumadı gündüz uyudu gibi.
O zaman iyi gibi en azından aileyi desteklememiş tamamen. Öyle olsa daha büyük bir sorun.Eşim arada kaldı ailesine de bişey diyemiyor bana da olan eşime oluyor.
Eşinizin işi gücü yok mu ki siz başka ilçede oturmak aileye yakın olmak istiyorsunuz ?ailem yalnız olduğu için ben kendi aileme yakın oturmak istiyorum aklım hep onlarda kalıyor.
O zaman iyi gibi en azından aileyi desteklememiş tamamen. Öyle olsa daha büyük bir sorun.
Eşinize durumu anlatın kibarca ve sakin bir şekilde.
Aileyi de tatlı dille idare edin. İlk başta devam ederler. Bir süre sonra alışır
Eşimin kendi işi ve ailemin oturduğu ilçeden de git gel yaparak çalışabilir. burda çoğu zaten o ilçeden git gel yapıyor. Ben eşime postayı koyuyorum ama eşimin ailesi beni anlamak istemiyor inatlarina yapıyorlar gibi geliyor banaNe ona yakın ol ne öbürüne git gel . Koy kocana postayı otur evinde bi hafta annene bi hafta kayınvalidene git bitir bu tantanayı
Eşinizin işi gücü yok mu ki siz başka ilçede oturmak aileye yakın olmak istiyorsunuz ?
bir de şu var eşimin ailesi aşırı gezenteler eltim ve kayınvalidem çoğu zaman ev oturmasinda gezmedeler bir evde rahat oturalım yok her gün gezseler bikmiyorlar beni de aralarına katmak istiyorlar. ben de hiç sevmem ev oturmalarıni tamam severek gittiğim insanlar da oluyor ama herkese de değil en çok sinir olduğum stres olduğum şey de bu her an beni bir yere cagiracaklar diye stres oluyorum artık gitmesem zorla ısrar ediyorlar zerre anlayışları yokBen tek çocuğum 3 yıllık evliyim. aynı şehirde evliyim ama eşimin ailesiyle daha yakın oturuyoruz kendi ailemle farklı ilcedeyiz. bu sebepten eşimin ailesiyle her hafta bazen daha sık görüşüyoruz ama kendi ailemi görmem 2 haftayı bazen 3 haftayı da buluyor. ama kendi aileme gidince 2 gece kalıyorum eşimin ailesi yakın olduğu için yatıya hiç kalmıyorum orda hiç rahat ta edemiyorum ama eşimin ailesi nerdeyse her gün oraya gitmemi hep orda olmamı istiyor. ben de bu sebepten çok sinir oluyorum kendi ailem orda yalnızken eşimin ailesinin yanına gitmek çok zoruma gidiyor eşimle bu sebepten hep tartışıyoruz. ailem yalnız olduğu için ben kendi aileme yakın oturmak istiyorum aklım hep onlarda kalıyor. Ama eşimin ailesi çok bencil hep bize gelsin sen bizimsin artık kafasindalar napicami şaşırdım bir akıl verin bu durum çok sinirlerimi bozuyor benim.
Onun ailesi öyle yaptığı için ben de kendi aileme gitme konusunda inat ediyorum yoksa ben aileme bile gitsem hemen kendi evime gelesim geliyorArtık aileniz eşiniz. Onun ailesinin isteği makul değil ama sizde de çekirdek aile bilinci yok bence. Aileleri bırakıp evliliğinize odaklanın.
Şuan oturdugunuz ev kira mı ? Eşiniz taşınmak istiyor ailesinden mi çekiniyor yani ?Eşimin kendi işi ve ailemin oturduğu ilçeden de git gel yaparak çalışabilir. burda çoğu zaten o ilçeden git gel yapıyor. Ben eşime postayı koyuyorum ama eşimin ailesi beni anlamak istemiyor inatlarina yapıyorlar gibi geliyor bana
evet kiradayiz orasını ben de bilmiyorumŞuan oturdugunuz ev kira mı ? Eşiniz taşınmak istiyor ailesinden mi çekiniyor yani ?
haklısınızher hafta birlac kere kaynanana misafirlige gitmen de sacma
onlarin seni her allahin günü "sen bizimsin" diye cagirmalari da sacma
eşinin neden hep aileme gitmiyorsun diye kavga etmesi de sacma
3 haftada bir, ayni sehirdeki annene gidip iki gece kalman da sacma
nasil evlilik hic anlamadim. gel de bu evlilikten hayir bekle.ikiniz de gobek baginizi kesip yeni bir aile kuramamissiniz ki. akliniz hala kök ailenizde
Unuttun dur dur bidaha varher hafta birlac kere kaynanana misafirlige gitmen de sacma
onlarin seni her allahin günü "sen bizimsin" diye cagirmalari da sacma
eşinin neden hep aileme gitmiyorsun diye kavga etmesi de sacma
3 haftada bir, ayni sehirdeki annene gidip iki gece kalman da sacma
nasil evlilik hic anlamadim. gel de bu evlilikten hayir bekle.ikiniz de gobek baginizi kesip yeni bir aile kuramamissiniz ki. akliniz hala kök ailenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?