Eşimin Ailesinin Misafirlik Israrı

Emzirme sıkıntısını iyi bilirim. Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum. Dilerim bir işleri çıkar da erkenden dönerler. 3 haftada insan kendi ailesinden bıkar.

Haklısın
Zor gibi işin içinde olunca
Ama uzaktan şöyle görüyorum
Bir iki küser, sonra rutini kavrarlar.

Mutluluk dilerim :)

Ömür boyu gelmesinler o zaman bu insanlar size.hep yoğun hep meşgulsünüz.Müsait degilim demek yerine onlara bir gün verin o gün gelsinler.

Ne iş yapiyorsunuz

Ömür boyu gelmesinler o zaman bu insanlar size.hep yoğun hep meşgulsünüz.Müsait degilim demek yerine onlara bir gün verin o gün gelsinler.
İstediğim aslında böyle bir şey. Ömür boyu gelmesinler demiyorum asla. Ne zaman müsait olduğumu sorsalar çok sevinirim mesela. Önceki seneler bu kadar yoğun gelmiyorlardı ama bu sene hepten ucu kaçtı.

Eşim çok kırılır. İnanın çok isterim arayıp güzelce konuşmayı. Ama o da uzun zamandır gidemedi memleketine. Bu sefer güzelce konuştum. Bundan sonra dinler umarım beni.

Kk da ne isin var o zaman. Git kek börek cörek hazirla.

Esi kirilirmis..... kesip attigi tirnagi kadar düsünse zaten kendi gelmeyin derdi.

of of ayni ben yaa, benim kendi tarafım da bu konuda çok anlayışsız. yoğunluğuma işime en çok saygı duyanı “yine mi yoğunsun” diyip imalı acimali bakışlar atıyor...
ben başlarda kastım, hem
işi hem beklentileri aynanda yapabildiğimi göstermek icin esimden evimden fedakarlık yaptım. elde var sıfır. iyi ki yapmışım bu fedakarlığı diyorum içim
rahat. bir de insan çok yoğun çalışıyor ama bir dostla saatli saatsiz buluşabiliyor. işine gelince bak nasıl müsait oluyorsun diyorlar. halbuki akrabaları rituelli ağırlamak ve dostla kuru bi cay içmek cokk farkli

Kimse evladımla geçireceğim vakitten çalamaz. Hele ki çalışıyorsunuz, vakit yok, yorgunsunuz vs.
Bence eşiniz sizi düşünmüyorsa sizde o mahcup olacakmış falan düşünmeyin derim.

Yrd. Doçentim. Kongreler dersler ve kendi yayınlarım derken baya zaman harcıyorum.
Yardımcı docentler kalkiyor diye bir haber çıktı haberler de gördüm hakkinizda hayirli olsun.

kuzenime ev aldi hayirli olsun demeye gittim ..ordakilerin icinde gelecemde sen mesgulum diyorsun dedi.. yani anliyorum seni ben bile cinleniyorum .. mesgul olamazsin sen..birde kahvaltiya geleyim diye davet ediyor kendini

hiç evde durmayin, akşamları son derece guler yüz gösterin, ama odanıza çekilip çalışın. gerçekten çalışmanız gerektiğini belki öyle anlarlar...
ben bu taktığı denedim, bende ise yaramadı ama belki sizde yarar. benim öyle canla kanla yetiştirmeye çalıştığım işlere bakıp “felancanin kızı da su ise girmis, ayni meslek, sen de mi yapsan o işi” diye benimle alakası olmayan işleri öneriyorlar akıl veriyorlar

Madem gelmeyin diyemiyorsunuz eşinizi kırmamak için tadını çıkarın. Zaten geç geliyormussunuz bugün gecikicem yemeği siz yapiverin deyin. Baktınız yapmadılar basit birşey yapın çok aciz beklemeyelim diye bunu yaptım dersiniz. Yemek sonrasi cay fasli varsa demleyin ben cok yorgunum sabah erken kalkicam ya da calismam lazim cayinizi demledim siz icersiniz deyip iceri gecin. Temizlik vs sıkıntı olacak tabi ona mecbur katlanacaksıniz.

Cok haklısın açıkça kendin desen gelmeyin diye belki utanırlar.hem kusuyolarmis ne güzel ben kovdum mesela ona rağmen geliyo arsizlar.

kuzenime ev aldi hayirli olsun demeye gittim ..ordakilerin icinde gelecemde sen mesgulum diyorsun dedi.. yani anliyorum seni ben bile cinleniyorum .. mesgul olamazsin sen..birde kahvaltiya geleyim diye davet ediyor kendini
Baya baya zorlamış sizi :) Allah akıl fikir versin böylelerine.
İnşallah bende işe yarar. Mecburen yapacağım artık. Sizde bizde akıl yok ya, sağolsunlar onların aklı her şeye yeter.
Ev de temiz değil açıkçası. 1 hafta yıllık izin alıp gitmiştim. Gelir gelmez işe koyuldum. Sabah da erkenden gelecekler ama bir şekilde çözeceğim artık.

Pazartesi aksam dondugunuzu kim yetistirdi peki onlara? Pzt donuyorsaniz persembe donuyorum diyin mesela. Bi kac gun misafir tatili yapmis olursunuz,atlatmis olursunuz. Onlara gelmeyin demek yerine ipe un sericeksiniz. Onlar da pekala anlayacaklar. Esinizde bitiyor bence is,sizi muhatap etmeden kendi halletmeli yada direkt sizin ustunuze atip esim ne derse o valla patron o modunda olmali ne derseniz uymali..
Bu seferlik de aradan cikarin bidahakine hic bi zaman evde olmayin. Temizlil yemek vs beklemesnler kotu agirlayn smdi de..

Gelenleri çalıştırın.
Yemek yaptırın. Çocuğunuzla keyifli vakit geçirmeleri için aktivite listesi ellerine verin.
Evden çıkarken, bugün de süpürge açılacaktı, hakedersiniz siz diyip çıkın.
Yapmazlarsa akşam,hay allah çokta işim var yetiştirmem gereken pis pis kalmış buralar diyin :)
Kendinizi hiç sıkmayın. Madem evleri gibi girip çıkma hakları olduğunu düşünüyorlar, evleri gibi her işe koşturun.
Alışverişi yaptırın, temizliği yaptırın, yemeği yaptırın. Giderkende bir dahaki sefere çarşaflarınızı getirin, ben çocuk bir yandan iş bir yandan arkanızı toplamakta zorlanıyorum diyin.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…