canım keşke gidebilsem karanlık odada bile yaşamaya razıyım. ama gel gör ki durumlar el vermiyor askeri personel eşim lojman yok kalacak yer yok karakolda kalıyo kendi ve eş götürülemiyoreşim hep söz veriyo göndermicem diye sonra yine bana rağmen gönderiyo
çok sıkıntılı bi durummuş ya.. seni gaza getirmek gibi olmasın ama ben olsam karttan maaşın en az yarısını çeker kendi hesabıma yatırırım ,ama senin eşinin buna tepkisi belki büyük olur, bilemiyorum, eğer eşim fazla büyütmez dersen çek parayı biriktir :)
bırakma hesapta
oda mecbur kalıo demk kı esınde suc degıl onun sorumsuz aılesınde zatn dsuncelı ınsanlar olsa para ıstemzlerrr
valla kendi yüz veriyo lise 1 e giden görümcemin kızı bile ben dayımdan s3 isticem diyo sanki fabrikatör
ben bugün kartını aldım kargoyla yolladım belki hata yaptım bilmiyorum ona da dedim ki kartını yolladım sen beni karın olarak ailen olarak görene kadar karın yok senin parana da ihtiyacım yok git gerçek ailene yolla ne de olsa alışıksın sen dedim. Senden ne para ne de başka bişey istemiyorum. kendi başımın çaresine bakarım dedim.
benım esımde aynıydı koca mı kafaladım sımdı dedıgımden cıkmıo gondermıo
Tepkini göstermen iyi olmuş bence. Sadece ailesinde değil eşinde de kabahat var fazla yüz vermiş. Tüm bunlara rağmen sömürüldüğünü anlamayıp sana kızması da cabası. Net olman iyidir.
nasıl kafaladın ki naptın
Esini konusarak ikna edemiyorsan, tavir yapacaksin ve konusmayacaksin bir süre, ne zaman ki tamam ,göndermeyecegim para,haklisin der sana, iste o zaman kuru kuru lafa inanmiyorum artik diyeceksin ve sart kosacaksin hemen.Maasinin onun ihtiyaci olani disindakini cekeceksin bankadan .Yoksa bu esin anlayasaya kadar en az 10 sene gecer.O zaman da genclik gecer , sana hak verse ne olur vermese ne olur.
uzme kendını ıyıce konusss esınlee sız sımdı ayrı oldugunuz ıcın onlar basına ususmus bellıKI ESIN NEREDE OLURSA OLSUN YANINA gıt ac kalsanda aynı evın ıcınde yasaaa
sanırım maaşı bankaya yatıyordur banka kartını alsan sende dursa ona yetecek kadar harclık yollasan ptt ile başka türlü olmaz canım yani biliyorum illaki isteyecekler oda veremem diyemicek ama elinde para olmazsa gonderecek bişeyide olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?