Esimin ailesinin saflığı

Kadının zenginlik anlayışı yurt dışından gelen maaş ayol. Vizyon o kadar. Multi milyarder gibi düşünmeyin
Sülalemin 80% i yurtdışından maaş aldığı için hiç zenginlik olarak algılamadım. Tabii şuanki kurlar ile türkiyede multi milyarder kadar olmasada epey zengin sayılırlar ama zenginlik denince daha çok aklıma bill gates, mark zuckerberg tarzı insanlar geliyor

Konu sahibi senin ablan sana yardım ettiği parayı bile vermeyen insan. Bir zahmet milletin parasına göz dikeceğine kendi ailenden iste. Aç gözlü olma.
Saçmalama kıymetli kızlarını kakalamışlar, pardon vermişler. Daha ne versin ailesi ? Bir piremses vermek kolay değil

Bir turda siz dolandirin sonuç ona cikiyor

Ay kıyamito, aman da aman siz yiyemediniz mi o bilezikleri maaşları?
Ay hepsini başkalarına mı yedirdiler size kalmadı mı?
Aman da kimin geliniymiş o? Aman da fakir miymiş o?
Zengin olamamış da giden malları mı takmış kafasına o?
Hanimiş paragöz gelin? Hanimiş altınsız gelin?
Aman da kiminmiş bu küçük açgözlüsü? Kocişkosunun açı mıymış?
Doyuramaz mıymış onu kimsecikler, göz mü dikermiş el alemin malına?
Nah mı bulurmuş parayı? Ağlar mıymış para diye?
Kafayı parayla mı bozarmış o?
Aman da aman.

puha ha ha.bir kaç ay önce gene böyle bir konuda buranın tanınmış bir üyesi bana gelin dediğin kirada mı oturur eşya borcu düğün borcu mu öder.markalı ayakkabı falan giymeyip o parayı biriktireceksiniz demişti.en hala o şoktayımm.üstüne de bu konu combo olduu

Şaka yapmıştır o ya ciddi değildir. Ciddiyse sıkıntı büyük Neyse ki gelinim olmayacak ama bizim kız olmayan gelin yerine de harcar zaten o konuda potansiyelini büyük görüyorum

Şaka yapmıştır o ya ciddi değildir. Ciddiyse sıkıntı büyük Neyse ki gelinim olmayacak ama bizim kız olmayan gelin yerine de harcar zaten o konuda potansiyelini büyük görüyorum
kızlara para biriktirelim biz şimdiden de evlendikleri zaman aç gözlü gelin olma ihtimalleri ortadan kalksın

ayol altın konularında en ünlü olan üye dedi daima da yazar.gelinler için çalışılacak ömür boyuu.gerekirse çoraplar yama yapılacak giyilecek ama o altınlar alınacak borçsuz gelin alınacakk mümkünse ev de alınacakkkk

Kim la bu ünlü üye

Haa o üye mi:))E kendi niye çalışmıyor gelecekteki çocuğu için o zaman. Sanki hep gelin kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…