- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Olur mu ? O zaman kıymetli kocalar kaçarMadem bu kadar dertti yapmasaydınız kendinize borç yapacak bir evliliğe girişmeseydiniz
Sülalemin 80% i yurtdışından maaş aldığı için hiç zenginlik olarak algılamadım. Tabii şuanki kurlar ile türkiyede multi milyarder kadar olmasada epey zengin sayılırlar ama zenginlik denince daha çok aklıma bill gates, mark zuckerberg tarzı insanlar geliyorKadının zenginlik anlayışı yurt dışından gelen maaş ayol. Vizyon o kadar. Multi milyarder gibi düşünmeyin
SaçmalamaKonu sahibi senin ablan sana yardım ettiği parayı bile vermeyen insan. Bir zahmet milletin parasına göz dikeceğine kendi ailenden iste. Aç gözlü olma.
Hemen açıklıyım ben. Kaynana altınları geline vermemiş, dolandırıcıya kaptırmış :d piremsesler altından taç hak ederDert içeren kısmı büyük harflerle yazabilir misiniz? Göremedimde
Bir turda siz dolandirin sonuç ona cikiyorEşimin ailesinin saflığı beni öldürecek. Eşimin babası çok saf..ve para yönetimini hic bilmemis zamanında. Eşimin dedesinin durumu iyiymiş yurtdışından emekliymis eşimin babası da calisiyormsu zamaninda gelirleri iyiymiş. Ama hiç bir şeye yatırım yapmamışlar. Şimdi kvalide kpeder kendilerine zor bakıyorlar..
KPeder zamaninda dolmuş vs yapmış arabadan ses gelse tamirciye koşmuş sağlam parcaakri da sökmüşler bunun araabsindan sonra da satmış hep tamirci.. kendi söylemiş sonradan
yine kvakidenin kolye ve 10 bileziği zamanında dolandirilmis
kPederi bir gün aramışlar dolandiricikar polis veya bankacı diye sanırım koşa koşa para vermeye gidiyormuş da biri durdurmuş gel polise gidelim diye
Çocuklarını hic düşünmemişler maddi olarak evlendik bir ççöpgormedik her şeyi biz yaptık bir kuruş da biriktirmemisler o kadar yurtdiisndan para gelmesine rağmen
Şimdi yanımıza gelirler yine her şeyi biz karşılarız.
Çok değişik geliyor onların bu durumu yanı hic mi bir şey gormedinizhayatınızda..
Kahkaha attımmmBir turda siz dolandirin sonuç ona cikiyor
puha ha ha.bir kaç ay önce gene böyle bir konuda buranın tanınmış bir üyesi bana gelin dediğin kirada mı oturur eşya borcu düğün borcu mu öder.markalı ayakkabı falan giymeyip o parayı biriktireceksiniz demişti.en hala o şoktayımm.üstüne de bu konu combo olduuNasıl göremediniz? İnsan gelecekteki gelinlerini düşünüp malı,mülkü yığmaz mi? Yemeden, içmeden biriktirmez mı? Bunlar bir de hep batırmışlar. Cık cık... gelinini düşünmeyen de ne bileyim
Şaka yapmıştır o ya ciddi değildir. Ciddiyse sıkıntı büyükpuha ha ha.bir kaç ay önce gene böyle bir konuda buranın tanınmış bir üyesi bana gelin dediğin kirada mı oturur eşya borcu düğün borcu mu öder.markalı ayakkabı falan giymeyip o parayı biriktireceksiniz demişti.en hala o şoktayımm.üstüne de bu konu combo olduu
kakalamak mı puha ha haaaaaSaçmalamakıymetli kızlarını kakalamışlar, pardon vermişler. Daha ne versin ailesi ? Bir piremses vermek kolay değil
Banlanırsam bu hanfendiyi de banlayınkakalamak mı puha ha haaaaa
kızlara para biriktirelim biz şimdiden de evlendikleri zaman aç gözlü gelin olma ihtimalleri ortadan kalksınŞaka yapmıştır o ya ciddi değildir. Ciddiyse sıkıntı büyükNeyse ki gelinim olmayacak ama bizim kız olmayan gelin yerine de harcar zaten o konuda potansiyelini büyük görüyorum
ayol altın konularında en ünlü olan üye dedi daima da yazar.gelinler için çalışılacak ömür boyuu.gerekirse çoraplar yama yapılacak giyilecek ama o altınlar alınacak borçsuz gelin alınacakk mümkünse ev de alınacakkkkŞaka yapmıştır o ya ciddi değildir. Ciddiyse sıkıntı büyükNeyse ki gelinim olmayacak ama bizim kız olmayan gelin yerine de harcar zaten o konuda potansiyelini büyük görüyorum
Kim la bu ünlü üyeayol altın konularında en ünlü olan üye dedi daima da yazar.gelinler için çalışılacak ömür boyuu.gerekirse çoraplar yama yapılacak giyilecek ama o altınlar alınacak borçsuz gelin alınacakk mümkünse ev de alınacakkkk
onu da sen bul ben yazarsam banlanırımm.korkuyorum ondannnKim la bu ünlü üye
Yanlış anlama abla dilenci değilim ama özelden yaz be ablam be. Benim bildiklerim hiç o kafalarda değil benim bilmediğim bi üye demekkionu da sen bul ben yazarsam banlanırımm.korkuyorum ondannn
Haa o üye mi:))E kendi niye çalışmıyor gelecekteki çocuğu için o zaman. Sanki hep gelin kalacakayol altın konularında en ünlü olan üye dedi daima da yazar.gelinler için çalışılacak ömür boyuu.gerekirse çoraplar yama yapılacak giyilecek ama o altınlar alınacak borçsuz gelin alınacakk mümkünse ev de alınacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?