ihtiyaçları varsa elbette yardım etmesinde bir sorun yokta
bu yardım neticesinde aşırı derecede zora girmiyorsanız
o kadarda kızmanıza gerek yok diye düşünüyorum
elbette yapılan yardımlar ihtiyaçlar çerçevesinde yapılsa daha makbul olur ama
eşinizin ailesi nihayetinde para istediğinde yardım etmesinde pekte bir sakınca yok
en azından bu yardımlar sizin belinizi bükecek derecede değilse bir sorun yok
Gercekten böylemi düşünüyorsunuz ?
Kendimi çok fesat hissetim.ama bak kadının huzuru kaçmış...
Onlara güvenipmi boya badana vs. borca giriyorlar..
bu tüp bebek için para isteyenin şunu belirteyim geliri bizim kat kat üstümüzde yoksa seve seve veririm ben ne olduğunu iyi biliyorum benimde bebeğim olmuyor... bu durumda normal mi bebeği olmayanın tüp bebek parası vermesi sizce??? Ayrıca ihtiyacı olana ben teşvik ediyorum eşimi yardım etmesi için örneğin maddi durumu iyi olmayan bir akrabası var kirasını veriyoruz çocuklarının okul masrafını karşılıyoruz kursa gönderiyoruz v.s.. gerçi bu da başıma dert oldu şimdi de ablası tutturmuş kızımı da dershaneye gönder diye anlayacağınız bu işin sonu yok ve artık tüm ailesinden nefret etmeye başladım eşimle iyice gerildik çok zor durumdayım
ne yapayım, nasıl yok diyeyim gibi şeyler zırvalıyor birde bu verdiğimiz paralarıda geri alamıyoruz isteyince kırk yerde laf söz.. hele ki annesi bana bilezik al, yüzük al inanamazsınız yani hatta anneler günü hediyesini daha 2 ay öncesinden istedi kadın bulaşık makinası... kendinizi düşünsenize benim yerimde ben sabah 7:30 akşam 19:30 c.tesi de dahil çalışıyorum ve ailesini kalkındırıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?