- 28 Eylül 2011
- 108
- 24
- 48
- Konu Sahibi prettypretty
-
Açık Açık Söyleyin..
Anne Eşimle Beraber Vakit Geçirmek İstiyorum Deyin..
Zor Olan Ne ?
kızlar 3 aylık evliyim, eşimin ailesi sürekli yemeğe cagırıyor, gelin beraber yiyelim, gelin yemeginiz yoktur vs.vs.vs kendi ailemizle bu kadar görüşmezken haftanın 2 gunu kayınvaldemle gorusmek istemiyorum. evde yemegimiz var deyince ya da benzeri baska mazeretlere de bozuluyorlar içten içe. Benim ailemle 2 haftada bir görüşüyuroz, ya da belki 3 haftada bir cunku baskı yapmıyorlar, peki bu erkek ailelerinin HEYECANI nedir ??!?!
Benim eşimin aileside öyle, haftada 1 kere yemeğe çağırıyorlar. her hafta cumartesi ordayız. İlk başlarda banada sıkıcı gelmişti, ben evimde yapıp hazırlıyorum, ne gerek var diye. Sonra dedim ne güzel işte, yapıyorlar yemek ye, iç, gel dedim. Evde görümcemde var, elimide hiçbir şeye vurdurmuyorlar, bulaşığı neyi biz yıkarız sen otur istiratine bak diyorlar. Bende gidiyorum yiyorum valla, yemek derdim olmuyor. Sen şimdi yeni evlisin, evinde güzel şeyler yapmak istiyorsun ama sonra iyi gelecek. Ne pişirsem diye derdim olmuyor. Bi gün valideler, bi gün dışardan yiyoruz. bazen kayınvelidemler haftaiçide çağırıyor, gidiyorum valla, ilk başlarda naz yapıyordum ama şimdi eşimden önce ben diyorum gidelim diye.
Benimde oyleydi ilk 2 hafta! 3cu hafta soyledim ben kendim yemek yapiyorum cesit cesit onlar bozuluyor diye. Sonra beni degil esimi aramaya basladi gelin diye( yok diyemiyor ya) 4cu hafta cok buyuk kavgamiz oldu babamlari aradilar aileler toplansin bilmem ne diye. Simdi yazinca boyle kaynanamdan NEFRET ediyorum! Ama ben disimi gosterdim!! Ezdirmem ona kendimi kafama sikar giderim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?