- Konu Sahibi prettypretty
-
ben işten 5de cıkıyorum gez dolaş eve 6 gibi anca gidiyorum ve kayınvalıdemde yemek yiyip kocamla ordan evımıze gecıyoruz evımızde yemek yapma derdi yok bulasık derdi yok en gec 7 bucuk 8 gibi evımızde oluyoruz ee tabı zaten geceler bızım.. hem kayınvalıdem cok lezzetlı yemekler yapar bekarken yemedıgım yemegı bile yerım kokusu yeter walla. ben mutfak masrafı görmuyorum oglunun damak tadı bozulmuyor yemek yapmayıda pek sevmem ama bas basa yemek yeriz haftada bır ıkı oda heyecan oluyor bıze daha tatlı gelıyor esımle oturup yanlız yemek yemek :) fantazi gibi ve ben şikayetcı değilim cocugumada o baksın ısterım hem cocukları sever hemde becerıklıdır bebegım tum vıtamınlerı onun sayesınde yer ben gibi insallah uzun bı süre ölmez :) daha 45 yasında
Benimde oyleydi ilk 2 hafta! 3cu hafta soyledim ben kendim yemek yapiyorum cesit cesit onlar bozuluyor diye. Sonra beni degil esimi aramaya basladi gelin diye( yok diyemiyor ya) 4cu hafta cok buyuk kavgamiz oldu babamlari aradilar aileler toplansin bilmem ne diye. Simdi yazinca boyle kaynanamdan NEFRET ediyorum! Ama ben disimi gosterdim!! Ezdirmem ona kendimi kafama sikar giderim:))
benim kayınvalidemde 45 yaşında ama yemek yapmayı bilmezdi bende işten çıkıyordum diyordum eve gider dinlenirim ama yok gelirken arıyorlardı gelirken ekmek al gel diye daha ya o 2 ay cehennem gibiydi 2 ay sonra evime gittim ve çaydanlığıma baktım küf olmuş içi düşünün eve hiç uğramamışım yeni evlendim balayına çıkmadık direk iş başı yaptım işe yeni girdiğim için bir reklam ajansıydı sabah 7 de çıktım evden akşam 6 da geldim ama eve değil kaynanama ordan gece 10 a kadar onlarda eşimin uykusu geliyordu ben bir yana o biyana sızıyorduk zaten evlenmeden öncede trafik kazası geçirmiştik benim kaburgalar kırıktı ama köleizavra çalıştıya valla düşünüyorumda çok iyi dayanmışım ölümlerden döndüm kadın hiçbişeye inanmıyordu ama gece oluncada hep acilde işten çıkıyordum eve gidip yemek yapıyordum sonra ya fenalaşırdı acile orda sabahlardım sonra işe zor giderdim ya eve zar zor atardık kendimizi oysa ben hep anne kız gibi olalım istemiştim ama olmuyor olmadı
kızlar 3 aylık evliyim, eşimin ailesi sürekli yemeğe cagırıyor, gelin beraber yiyelim, gelin yemeginiz yoktur vs.vs.vs kendi ailemizle bu kadar görüşmezken haftanın 2 gunu kayınvaldemle gorusmek istemiyorum. evde yemegimiz var deyince ya da benzeri baska mazeretlere de bozuluyorlar içten içe. Benim ailemle 2 haftada bir görüşüyuroz, ya da belki 3 haftada bir cunku baskı yapmıyorlar, peki bu erkek ailelerinin HEYECANI nedir ??!?!
kızlar 3 aylık evliyim, eşimin ailesi sürekli yemeğe cagırıyor, gelin beraber yiyelim, gelin yemeginiz yoktur vs.vs.vs kendi ailemizle bu kadar görüşmezken haftanın 2 gunu kayınvaldemle gorusmek istemiyorum. evde yemegimiz var deyince ya da benzeri baska mazeretlere de bozuluyorlar içten içe. Benim ailemle 2 haftada bir görüşüyuroz, ya da belki 3 haftada bir cunku baskı yapmıyorlar, peki bu erkek ailelerinin HEYECANI nedir ??!?!
İÇLİ DIŞLI OLMAK İSTİYORLAR..
herşeyde olduğu gibi ilişkilerde de denge önemli...
ben işten 5de cıkıyorum gez dolaş eve 6 gibi anca gidiyorum ve kayınvalıdemde yemek yiyip kocamla ordan evımıze gecıyoruz evımızde yemek yapma derdi yok bulasık derdi yok en gec 7 bucuk 8 gibi evımızde oluyoruz ee tabı zaten geceler bızım.. hem kayınvalıdem cok lezzetlı yemekler yapar bekarken yemedıgım yemegı bile yerım kokusu yeter walla. ben mutfak masrafı görmuyorum oglunun damak tadı bozulmuyor yemek yapmayıda pek sevmem ama bas basa yemek yeriz haftada bır ıkı oda heyecan oluyor bıze daha tatlı gelıyor esımle oturup yanlız yemek yemek :) fantazi gibi ve ben şikayetcı değilim cocugumada o baksın ısterım hem cocukları sever hemde becerıklıdır bebegım tum vıtamınlerı onun sayesınde yer ben gibi insallah uzun bı süre ölmez :) daha 45 yasında
ben olumlu bakıyorum cunku yemegı o yapıyor ben yapsam belkı böle olmaz diye dusundum bi an :) sadece bulasık yıkarım yada makınaya yerleştiririm okdr :) sıkıntı yapmayın kızlarr ve ben suna emınımkı onun ailesiyle vakıt gecırmenın cok kötü olmadıgını düşünüyorum bır kardesi var zaten gırgır şamata yemekde kopuyor mıllet bır ınsan hergun komedi dükkanı gibi olurmu :) oluyormus dert bırakmıyor insanda bızde eşimle katıla katıla gülerek evımıze gecıyoruz :)
Cagarsalar dert cagarmasalar dert, ilgilenseler dert ilgilenmeseler dert....Herseyi cokmu büyütüyoruz Türk milleti olarak nedir..Allah büyük dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?