Samimi olmıcam ya hic sevmeyen insan 1 haftada sever mi hediyeler alir mi istemedigi bir evliligin mutluluk fotografini komple bi duvar kadar yapar mi hepsinin bir amaci var ve yapmacik gelmisti bana kayinpeder biri zorluyo sanki babami hic aramayan adam babami aramis dicle gelinden memnunjz demis halbuki görmuslugu yok beni ve babami hic aramaz hep hürmet bekleyen biri bu cunku o bizden farkli gorur kendiniEmin olun bilmediğiniz birşey var...
Ne bilim ya bana hediye almis bebege oda alcakmis en cok mutlu oldugum ise fotografimizin eve asılmasi yani bu cok guzel bisey yumusadim hemen birazda mahcup oldum aldimhediyeyi ama göndermedim ,hemen inanıyorum ya göndermicem biraz beklicemAma sende U dönüşü yapmışsın
Büyük sorunlarımız olmadı ama anneler günü dışında kayınvalideme hediye almışlığımız yoktur
Sen barıştık madem sevgi pıtırcığı olalım diye mi pat diye hediye aldın
Onlar kadar sende ortayı bulamıyosun
Belki yapınız böyledir ailecek , çabuk parlayıp çabuk mu sönersiniz bilemem ama ben yapamamNe bilim ya bana hediye almis bebege oda alcakmis en cok mutlu oldugum ise fotografimizin eve asılmasi yani bu cok guzel bisey yumusadim hemen birazda mahcup oldum aldimhediyeyi ama göndermedim ,hemen inanıyorum ya göndermicem biraz beklicem
Insallah ama ben suan konuyu actigim anin iyi niyetini tasımıyorum hemen yumisadim ama eski yaptiklari suan ki degisim ve hepsinin ben bu kadar soğukken olmasi altinda bisey var gibiAy hep böyle kalır inşallah.
Tadını çıkar..
Evet cabuk parlıyoruz babamda bende kardesimde bi annem sakindir..biri bana kötuluk yapsin sonra özür dilesin ben yumusuyorum hemen sonra ikinci hatada bitiriyorum ilk defa adim attilar yine kötü olup yaklassalar izin vermem hediyeyi de göndermicem vazgectim niyeti ogrenmeliyim ilkBelki yapınız böyledir ailecek , çabuk parlayıp çabuk mu sönersiniz bilemem ama ben yapamam
Insallah ama ben suan konuyu actigim anin iyi niyetini tasımıyorum hemen yumisadim ama eski yaptiklari suan ki degisim ve hepsinin ben bu kadar soğukken olmasi altinda bisey var gibi
Bi senin ailen değil eşinin ailesi de aynı demekEvet cabuk parlıyoruz babamda bende kardesimde bi annem sakindir..biri bana kötuluk yapsin sonra özür dilesin ben yumusuyorum hemen sonra ikinci hatada bitiriyorum ilk defa adim attilar yine kötü olup yaklassalar izin vermem hediyeyi de göndermicem vazgectim niyeti ogrenmeliyim ilk
Yok onlar öyle degil kincidirler esim hep anlatir babam birini sevmedi mi hayatta sevmez der asla özür dileme gibi biseyi yoktur hep ben hakliyim der ama iyi adamdir der sen alttan al sen ara sen saygingöster seklinde dönusleri olur bana bende hic görusmedim cunku yeltendigim zaman hic acmadi mesgule aldi yeter dedim sonunda ben 4 aydir geri adim atmisken onun bu ani iyiligi şoke etti kızım dedi ilk defa duygulandm yumusadim hemen ama unutmadm yaptiklarini hamileligim zor geciyor kp yuzunden antidepresan bitirdim kutu kutu simdi yasakladi doktor haliyle hersey zor affetmicem ama ararsa konusurum ..Bi senin ailen değil eşinin ailesi de aynı demek
Önce çok kötü sonra birden canım kızım özleidk filan
Bilmiyorum ben denge isterim önce, ille mıç mıç olmasınlar ama dengeli olsunlar ki samimi olduğuna inanayım
O zaman torunun yüzü suyu hürmetine bu kez kin sürdürmemişlerYok onlar öyle degil kincidirler esim hep anlatir babam birini sevmedi mi hayatta sevmez der asla özür dileme gibi biseyi yoktur hep ben hakliyim der ama iyi adamdir der sen alttan al sen ara sen saygingöster seklinde dönusleri olur bana bende hic görusmedim cunku yeltendigim zaman hic acmadi mesgule aldi yeter dedim sonunda ben 4 aydir geri adim atmisken onun bu ani iyiligi şoke etti kızım dedi ilk defa duygulandm yumusadim hemen ama unutmadm yaptiklarini hamileligim zor geciyor kp yuzunden antidepresan bitirdim kutu kutu simdi yasakladi doktor haliyle hersey zor affetmicem ama ararsa konusurum ..
Beni kullanıyorlar resmen iyi ki buraya yaziyorum fikir oluyor ..kayinpedere siz diye hitap ettim cunku hic konusmamisim baba diyemedim ilk siz mi babayim ben dedi ...annesine anne derdim arada konusurdum ama bu 1 hafta cok baska hergun ariyorlar az once bile kayinpeder aradı annen soyledi kestane seviyormussun bi torba aldim kargoluyorum dedi tesekkir ettim burda da var aliyoruz dedim bunlar cok iyi dedi ne yspmaya calisiyorlar benim dengemi bozdularkesin altından bir şey çıkar. kk'da o kadar kaynana var ama seninkine ayrı bir gıcığımbundan sonra mesafe yok falan demiş kp acaba çok fena bir gelin gördüler de senin değerini mi anladılar aman dikkat et kesin bir iş var
Beni kullanıyorlar resmen iyi ki buraya yaziyorum fikir oluyor ..kayinpedere siz diye hitap ettim cunku hic konusmamisim baba diyemedim ilk siz mi babayim ben dedi ...annesine anne derdim arada konusurdum ama bu 1 hafta cok baska hergun ariyorlar az once bile kayinpeder aradı annen soyledi kestane seviyormussun bi torba aldim kargoluyorum dedi tesekkir ettim burda da var aliyoruz dedim bunlar cok iyi dedi ne yspmaya calisiyorlar benim dengemi bozdularbu saatten sonra eskisi gibi olurlarsa kafayi yerim ya oyun degil ki
Evet sürekli düşünür oldum of keske esime ailen iyi davraniyo düzeldiler demeseydim ama mutlu olsun diye dedim ben bunu demisken ailesi cikip biz dîzelttik o hala kötu deseler bittigimin resmidir cunku ben ailesini savundum bi kere hayir onlar kötu diyemem yada ben de düzeldim desem işe yaramaz ailesi dedikten sonra nolur vicdana gelmis olsunlarHayır yeni evli olsan tamam bunlar hep böyle insanlar diyecem ama böyle insan değillerki. Eşin ne diyor? Acaba o bişey mi söyledi ailesine. Diyelim söyledi ailede düzeldi ya da biz bu geline iyi davranalım o zaten bize soğuk bizde deriz ki oğlumuza biz elimizden geleni yaptık o bunları haketmiyor diye mi düşünüyorlar. Birdenbire değişmeleri çok saçma insan çıldırır yemin ederim yaaa
Evet sürekli düşünür oldum of keske esime ailen iyi davraniyo düzeldiler demeseydim ama mutlu olsun diye dedim ben bunu demisken ailesi cikip biz dîzelttik o hala kötu deseler bittigimin resmidir cunku ben ailesini savundum bi kere hayir onlar kötu diyemem yada ben de düzeldim desem işe yaramaz ailesi dedikten sonra nolur vicdana gelmis olsunlar
Yok o öyle degil.Oglunu beni üzersen paramı hayır kurumuna bağislarim demis adam bana mi vercekMiras kaldı sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?