Eşimin ailesinin U dönüşü

Olurmu öyle şey canım eğer bu yaptıkları numaraysa sana gene kötülük yaparlarsa anlatırsın eşine dersin ben düzeldiler sandım ne kadar mutlu olmuştum hatta sana onları övmüştüm onları savunmuştum dersin. Asıl kötü niyetli, fesat birisi olsaydım hiçbirzaman onları savunmaz mutlu olmazdım dersin. Gerçekten kötü niyetli biri olsan onlar iyi olmuş kötü olmuş seni etkilemezdi ki hiç umrunda olmazdı onların iyiliğimde kötülüğüde. Merak etme sen boşver artık düşünüp durma hamilesin beneğini düşün bol bol. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah

Annem hep der ki, sana taş atana sen gül at.

Elbette ki sana yakıştığı gibi davranmalı, saygıyı zırh yapıp, yanlarında olmalısın. Ama bu asla mesafe kaftanını üstünden çıkarmana vesile olmamalı :)

Amin insallah canım dua ediyorum sadece belki kotu niyetleri yoktur belki onlarda bıkti bu durumdan bakalm zaman herseyin ilaci

Bende diyecektm naptıysan bizede söyle diye.. alemsin oraya tasınırsan naneyi yersn bütün büyü bozulur..

ara bozmak gibi bi niyetim yok ama tecrübelerimi söyiliyim.iyi ol ama asla güvenme bi insan iyiyse iyidir değilse değil.önce yıllarca üzüp sonra düzelmez insan. onlar gelsin sen git ama mesafeni koru yani onlar şimdi iyi diye yaptıklarını untma sevgide saygıda kusur etme gönüllerini hoş tut ara sor ama dediğim gibi güvenme benim şahsi fikrim onlar yakın bir zamanda size birlikte oturmayı teklif edecekler onun için şimdiden göz boyuyorlar.güya bak biz seni üzmeyiz aramız iyi muhabbetine girecekler sakın ha bu oyuna gelme

Bende öyle düşünüyorum daha temkinli yaklaşıyorum bu yüzden birden bu kadsr hepsinin birden iyi olması şasırtici

biz artık iyiyiz imajı yaratıp sizi oraya çekmesinler dikkatli olun
ve mesefa her zaamn iyidir mesafenizi koruyun

bir de tahtayı vurun biryerlerinizi kaşıyın belki gerçekten değişmişlerdir
biz de her ne kadar bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur deselerde inşallah böyle kalırlar

zemin hazırlıyorlar çocuk olduktan sonra yakına gelmenizi istiyorlar direk söylemek yerine bu yolu deniyorlar bence :/

Hic iyi kokular almiyorum bebegime ordaki evlerinde oda yapmislar..ben buraya gelip alicaklar sanmistim esimle aralari cok iyi degil sanirim onu ikna edemeyince bana yöneldiler..bugun aradilar acmadim acamadum birden bu kadar canim cicimlik fazla geldi

zemin hazırlıyorlar çocuk olduktan sonra yakına gelmenizi istiyorlar direk söylemek yerine bu yolu deniyorlar bence :/
Evet canim bende anladim bunu suanda cunku bebegime oda almislar ben buraya alirlar saniyordum kendi olduklari eve almislar aradilar acmadm hazir degilim konusmaya

Evet canim bende anladim bunu suanda cunku bebegime oda almislar ben buraya alirlar saniyordum kendi olduklari eve almislar aradilar acmadm hazir degilim konusmaya
benim kv de 4 5 ay öncesine kadar ciddi ciddi istedi çocugu benden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…