- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
Belki işle alakalıdırSinirden cok baska bisey var cok mutsuz mutlu olmasingerekirken ailem ve esimin arasi duzeldi dicegine uzuluyo gibi tuhaf.
Olurmu öyle şey canım eğer bu yaptıkları numaraysa sana gene kötülük yaparlarsa anlatırsın eşine dersin ben düzeldiler sandım ne kadar mutlu olmuştum hatta sana onları övmüştüm onları savunmuştum dersin. Asıl kötü niyetli, fesat birisi olsaydım hiçbirzaman onları savunmaz mutlu olmazdım dersin. Gerçekten kötü niyetli biri olsan onlar iyi olmuş kötü olmuş seni etkilemezdi ki hiç umrunda olmazdı onların iyiliğimde kötülüğüde. Merak etme sen boşver artık düşünüp durma hamilesin beneğini düşün bol bol. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallahEvet sürekli düşünür oldum of keske esime ailen iyi davraniyo düzeldiler demeseydim ama mutlu olsun diye dedim ben bunu demisken ailesi cikip biz dîzelttik o hala kötu deseler bittigimin resmidir cunku ben ailesini savundum bi kere hayir onlar kötu diyemem yada ben de düzeldim desem işe yaramaz ailesi dedikten sonra nolur vicdana gelmis olsunlar
Beni asla istemeyen her söyledigim tepki tepki veren aile birden degisti melek gibiler o kadar iyiler ki birden yumusadim bende kaynamacigima hediyeler aldim eskiden esim al derdi bahane bulup almazdim simdi bir heyecan ariyorum her sabah beni arayip papatyam demeler guzel kizim demeler hatta esime bile fıstigim napiyo özledim uzme sakin demeler altinda bisey aramali miyim bilmiyorum beni aramayan aradigimda acmayan kayinpeder guzel kizim bebek nasıl ozledik biraya tasinin benim oglanin gelmeye niyeti yok sen gel demeler bi şımardim,onceden herseye bahane bulup beni üzerlerdi bu 1 haftadir görumcem dahil herkes müthis degisti kp artik mesafe yok hergun arıcaksin beni dedi biseye ihtiyacin var mi dedi ben ayni benim halbuki.
Amin insallah canım dua ediyorum sadece belki kotu niyetleri yoktur belki onlarda bıkti bu durumdan bakalm zaman herseyin ilaciOlurmu öyle şey canım eğer bu yaptıkları numaraysa sana gene kötülük yaparlarsa anlatırsın eşine dersin ben düzeldiler sandım ne kadar mutlu olmuştum hatta sana onları övmüştüm onları savunmuştum dersin. Asıl kötü niyetli, fesat birisi olsaydım hiçbirzaman onları savunmaz mutlu olmazdım dersin. Gerçekten kötü niyetli biri olsan onlar iyi olmuş kötü olmuş seni etkilemezdi ki hiç umrunda olmazdı onların iyiliğimde kötülüğüde. Merak etme sen boşver artık düşünüp durma hamilesin beneğini düşün bol bol. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
Anlamli ve uygulanması gereken cümleler..Annem hep der ki, sana taş atana sen gül at.
Elbette ki sana yakıştığı gibi davranmalı, saygıyı zırh yapıp, yanlarında olmalısın. Ama bu asla mesafe kaftanını üstünden çıkarmana vesile olmamalı :)
:)))Anlamli ve uygulanması gereken cümleler..
Bizden mi ihtiyaclari yok ki .kesin para istiyecekler:))))
şakaydı ztnBizden mi ihtiyaclari yok ki .
:)şakaydı ztn
BiliyorumBende diyecektm naptıysan bizede söyle diye.. alemsin oraya tasınırsan naneyi yersn bütün büyü bozulur..
Bende öyle düşünüyorum daha temkinli yaklaşıyorum bu yüzden birden bu kadsr hepsinin birden iyi olması şasırticiara bozmak gibi bi niyetim yok ama tecrübelerimi söyiliyim.iyi ol ama asla güvenme bi insan iyiyse iyidir değilse değil.önce yıllarca üzüp sonra düzelmez insan. onlar gelsin sen git ama mesafeni koru yani onlar şimdi iyi diye yaptıklarını untma sevgide saygıda kusur etme gönüllerini hoş tut ara sor ama dediğim gibi güvenme benim şahsi fikrim onlar yakın bir zamanda size birlikte oturmayı teklif edecekler onun için şimdiden göz boyuyorlar.güya bak biz seni üzmeyiz aramız iyi muhabbetine girecekler sakın ha bu oyuna gelme
zemin hazırlıyorlar çocuk olduktan sonra yakına gelmenizi istiyorlar direk söylemek yerine bu yolu deniyorlar bence :/Beni asla istemeyen her söyledigim tepki tepki veren aile birden degisti melek gibiler o kadar iyiler ki birden yumusadim bende kaynamacigima hediyeler aldim eskiden esim al derdi bahane bulup almazdim simdi bir heyecan ariyorum her sabah beni arayip papatyam demeler guzel kizim demeler hatta esime bile fıstigim napiyo özledim uzme sakin demeler altinda bisey aramali miyim bilmiyorum beni aramayan aradigimda acmayan kayinpeder guzel kizim bebek nasıl ozledik biraya tasinin benim oglanin gelmeye niyeti yok sen gel demeler bi şımardim,onceden herseye bahane bulup beni üzerlerdi bu 1 haftadir görumcem dahil herkes müthis degisti kp artik mesafe yok hergun arıcaksin beni dedi biseye ihtiyacin var mi dedi ben ayni benim halbuki.
Hic iyi kokular almiyorum bebegime ordaki evlerinde oda yapmislar..ben buraya gelip alicaklar sanmistim esimle aralari cok iyi degil sanirim onu ikna edemeyince bana yöneldiler..bugun aradilar acmadim acamadum birden bu kadar canim cicimlik fazla geldibiz artık iyiyiz imajı yaratıp sizi oraya çekmesinler dikkatli olun
ve mesefa her zaamn iyidir mesafenizi koruyun
bir de tahtayı vurun biryerlerinizi kaşıyın belki gerçekten değişmişlerdir
biz de her ne kadar bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur deselerde inşallah böyle kalırlar
Evet canim bende anladim bunu suanda cunku bebegime oda almislar ben buraya alirlar saniyordum kendi olduklari eve almislar aradilar acmadm hazir degilim konusmayazemin hazırlıyorlar çocuk olduktan sonra yakına gelmenizi istiyorlar direk söylemek yerine bu yolu deniyorlar bence :/
benim kv de 4 5 ay öncesine kadar ciddi ciddi istedi çocugu benden ...Evet canim bende anladim bunu suanda cunku bebegime oda almislar ben buraya alirlar saniyordum kendi olduklari eve almislar aradilar acmadm hazir degilim konusmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?