Eşimin ailesinin U dönüşü

Konu çok güzelmiş ya ilk defa duydum duygulandim su karnimdaki beni sulugòz yaptibugün çozcem bu işi eşimin gelmesini bekliyorum :)

Benim annem ve babaannemde anlasamazdi aralari zamanla düzeldi simdi cok iyiler babaannem iyice yaslandi anneme bazen eskiden bakmam diyodun noldu diyorum gülerek ay kizim olur mu Allahtan korkarim o benim canım diyor cunku ninem cok pisman oldu ama zamanla oldu..bu olay biraz farkli.gibi yani aniden olmasi ve bu olurken esimle aralarinin soguk olmasi hic olmayacak iki sey birden olunca bende sasirdim umarim hersey iyi olur dediginiz gibi

tattlımmm ağbimde bıze soğuk,takma bence o kısma,rahat ol,haaa olduda bır hınlık çıktı,yaşamadan plan yapma,yaşa,gör,gerekeni yaparsın,ne olacak ki,ay bız bzaen bu öğretılmış kokrulardan hayatı kendımıze zından edıyoruz daha başımıza gelmeden yaşamadan,ahhh be güzleim bende yapıyorum,maalesef,makınam bozuldu,bir moralım bozuldu bır ton para,işte servıs gekcede,filan filana,ooo görsen benı,ne oldu bıl,garantısı varmış,beş para vermeden tamır oldu,hıçç boşuna zıyan ettim kendıme o günü,bu bir örnek

benim kv son zamanlarda iyi davranıyor ben ozaman eşime ' annenin ölümü geldi herhalde ' allah korusun falan diyorum ,
onlardan duyulacak kelimeler değil bunlar
eşine bir sor bakalım ne diyecek

ben onu demiyorum canım. bazen hatır için içten gelmese bile nezaketen aranabilir. ditorum ki kocaların kendi aileleriyle ilişkisi kadınları neden ilgilendiriyor. yok anneni aradın mı, bugün cuma arasana gibi. kendi düşünsün, ha aile mükemmeldir evlat düşüncesizdir o zaman belki hatırlatılabilir. veya uzun zamandır ziyarete gitmedik özlemişlerdir gibi. diğer türlü hanımlara ne yani? ne diye bunu kendinizie görev biçiyorsunuz?

Ben hic ara dememistim karismamistim kendisi aradiginda yanindan ayrilmisligim coktur..fakat esim mutlu olsun diye aramiz düzeldi aşkim ailen cok iyi davraniyo bana arayip soruyorlar hediyeler almislar bi ara da konusalim dedim ilk defa ki o an anladm aralari soguk aramadi sustum bende kendi soyler genelde annemi arayalm der bu defa ben söylim de adam mutlu olsun dedim o kadr.

İnsanlar ilişkiler değişebilir tabi ama birden tam bir U dönüşünün altında bir neden ararım
Bence birşeyler düşünülmüş planlar yapılmış siz karşı çıkmayın diye zemin hazırlanıyor
Çok samimi gelmedi

anladım canım. bu konuyu takipteyim, inşallah gerçekten akılları başlarına gelmiştir. başka da denecek bi şey yok ki. ayarını kaçırmalarına izin verme. uzun bir süre bekle bakalım, tavırlarında dengeli olacaklar mı? ama sen de birden sevgi pıtırcığı olma. tepeden yere çakılmak kötü olur.

benim kv son zamanlarda iyi davranıyor ben ozaman eşime ' annenin ölümü geldi herhalde ' allah korusun falan diyorum ,
onlardan duyulacak kelimeler değil bunlar
eşine bir sor bakalım ne diyecek
Eşime sordum nerden bilim canım iyi degilim dedi simdi film izliyor sadece s
Haklisin canim ben her ihtimale karsi mesafeli olmalıyım bakalim nolcak

aileni begenmezsin diyen arkadas ben anlamadim bu cumleyi
Kendi çapinda beni tanimadan imada bulunuyor eski konularima bakarsaniz anlarsiniz kardesime misafirlige gitmistik soguk davranmisti eesinden kaynakli biseymis esi cimrilik yapmis tabakta artan yemek sorun oldu falan filan esinden dolayi old.bilmiyordum bende yanlis anlayip kizmistim burda onu söyluyor.

Nolmuş acaba ya inşallah kötü bişey değildir şimdi eşinin üstüne gitme sinirini senden çıkarır sakinleştiği zaman sorar öğrenirsin
Sinirden cok baska bisey var cok mutsuz mutlu olmasingerekirken ailem ve esimin arasi duzeldi dicegine uzuluyo gibi tuhaf.

Anlamayacak ne var, torunlari olacak diyedir.
Eşim bi tuhaf ama ailesiyle aram iyi ama adam mutsuz hep annem diyen insan bir haftadir annesinden hic bahsetmiyor ..aramiz cok iyi annenle dedim cok iyiler dedim duzeldiler dedim iyi dedi sadece iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…