Bende senin gibi düşunuyorum sonunda olan bana olacak annesi bana bi defa nişanliyken sen biraz safsin demisti bi kötü olmustum ne demek saf.sonra yani iyi kalplisin biraz cabuk inaniyorsun demisti huyumu bildikleri icin kullaniyorlar esim tartismis belli tavrindan onlarda üste cikmaya calisiyor bende ekmeklerine yağ sürdüm eşime övdüm durdum ailen beni artik seviyo kabulleniyo iyi davraniyo baban ariyo dedim istediklerini yaptim bi hafta sonra eskiye donduklerinde esim beni suclayacak inanmayacak belki deO kadar kötülük yaptıktan sonra tamamen değişmişler şimdi ama bence inanma insan değişir de bukadar 180 derece nasıl değişebîlirlerki? Mesela kötülük yapmazlar karışmazlar etmezler ama bunlar seni iltifatlara boğmuşlar fıstığım canım kızım falan çok ama çok garip. Belki de bebek geliyo diye iyi olalım diyorlardır ama bu kadarı fazla inanması güç. Sırf eşinin gözünü boyamak için yapıyo olmasınlar hani sen eğer onlar hakkında kötü bişey dersen Aaa biz onu nasıl seviyoruz ama onun yaptığına bak falan demesinler sonra seni suçlu çıkarmasınlar eğer eşin onlara karşı hep seni savunuyorsa o kötü zamanlarınızda. Belki de ben çok kötü düşünüyorum ama bilemedim valla
ben kıllandım şahsen
Evliligimi istemeyen antidepresanin ne oldugunu bana ogreten bi kayinpederin adiyla cocuguma seslenip tekrar tekrar uzulmek istemiyirum ama inada bindirdiler kurtulusum yok gibi
Bende senin gibi düşunuyorum sonunda olan bana olacak annesi bana bi defa nişanliyken sen biraz safsin demisti bi kötü olmustum ne demek saf.sonra yani iyi kalplisin biraz cabuk inaniyorsun demisti huyumu bildikleri icin kullaniyorlar esim tartismis belli tavrindan onlarda üste cikmaya calisiyor bende ekmeklerine yağ sürdüm eşime övdüm durdum ailen beni artik seviyo kabulleniyo iyi davraniyo baban ariyo dedim istediklerini yaptim bi hafta sonra eskiye donduklerinde esim beni suclayacak inanmayacak belki de
Evet canim ayrı şehirlerdeyiz,ben onlarin oldugu ilde kalmak istemedim esim isini ona gore ayarladi geldik buraya burdada cok yanlızim keske ailesi iyi olsada gitsek diyordum ama olmadi dogumuma az kaldi annem gelicek büyuk ihtimal ama cok kalamaz kardesimin okulu var esimde memlekette dogur diyor illa sensiz kalmam o evde deyincede isi birakaym geleym diyor bunida istemiyorum cocugum konusunda cok baski yapiyorlar rüyam da benden bebegimi aldiklarini göruyorumİstediği kadar inat yapsın çocuk senin çocuğun. Sen seç şimdiden ismini. Esin farkli bir isin isterse o zaman 2 isim koyarsanız. Ama senin seçtiğin isim koyulsun mutlaka.
Bu arada ayrı şehirlerde misiniz? Onlarin orada doğurmaktan bahsetmissin.
Beni asla istemeyen her söyledigim tepki tepki veren aile birden degisti melek gibiler o kadar iyiler ki birden yumusadim bende kaynamacigima hediyeler aldim eskiden esim al derdi bahane bulup almazdim simdi bir heyecan ariyorum her sabah beni arayip papatyam demeler guzel kizim demeler hatta esime bile fıstigim napiyo özledim uzme sakin demeler altinda bisey aramali miyim bilmiyorum beni aramayan aradigimda acmayan kayinpeder guzel kizim bebek nasıl ozledik biraya tasinin benim oglanin gelmeye niyeti yok sen gel demeler bi şımardim,onceden herseye bahane bulup beni üzerlerdi bu 1 haftadir görumcem dahil herkes müthis degisti kp artik mesafe yok hergun arıcaksin beni dedi biseye ihtiyacin var mi dedi ben ayni benim halbuki.
Cok iyi düşunuyorsun canim herkes bizim gibi degil iste hamile halimle strese girdim baristirmaya çalısmicam kesinlikle yakinda cikar ortaya bakalim nolucak ama umutlandp düzeldigine inandım hemen yumusadim ..bebegime ben nasil kp adini koyayim ya nasil illa koycakmisim kaynanam dönup dedi ki ben hoc koyamadim isim sende koyamicaksin ilk zamanlar hep terslerdi simdi cok iyi bu bosuna degil ogullarini kazanmak istiyorlar..Yok canım niye suçların esin. Eğer öyle olursa söylersin işte gör ailenin ikiyuzlulugunu diye. Eğer öyle bişey varsa ikiyuzluluktur bu yaptıkları. Sen böyle iyi davranarak aslında sende bir problem olmadığını gosteriyorsun. sana doğru bir adım atildiginda sende bir adım atıyorsun işte. İyi niyet, samimiyet budur işte.
Şimdi eğer esin kavga etmiş bence ince ince sor noldu ailen bana çok iyi davranıyor. Sevinmedin mi vs diye sıkıştır biraz bakalım ne diyecek. Eğer kavgalilarsa hiç bulaşma arayı bulmaya falan çalışma çünkü ailesi eski haline donuverecek muhtemelen. Aralarının soğuk olması daha iyi bosver
Evet ama düşununce biseyler corap sokugu gibi geldi planli hersey hediyeyi de iyi ki göndermedim
Evet canim ayrı şehirlerdeyiz,ben onlarin oldugu ilde kalmak istemedim esim isini ona gore ayarladi geldik buraya burdada cok yanlızim keske ailesi iyi olsada gitsek diyordum ama olmadi dogumuma az kaldi annem gelicek büyuk ihtimal ama cok kalamaz kardesimin okulu var esimde memlekette dogur diyor illa sensiz kalmam o evde deyincede isi birakaym geleym diyor bunida istemiyorum cocugum konusunda cok baski yapiyorlar rüyam da benden bebegimi aldiklarini göruyorumantidepresanlaru birakali 6 ay oldu ondandir belki ama bu insanlar beni yi e üzecek
Esimin ailedi de uzakta benim ailemde ama ayri ilde bi başıma kaldim ben korkmaya basladim ya bu bir plansa ya daha devamı varsa ya esimle arama girerlerse hamilelik hormonundan midir nedir bebegimi bana karsi doldurcaklar sevmesini istemicekler saniyorum cocugumu orda biyutmek istemiyorum daha erken ama düsunmeden edemiyorum kp mesela surekli beni kötüluyor gorusmuyorum adamla ama millet anlatiyor dugunumun ilk bi haftasi misafirlikte bile bana sen dogulusun hic istemedim oglani zaptedemedim halbuki göcmenler istedim daha guzel oluyorlar dedi doguyu kötuleyip duruyor ırkimi aşagiliyor cocugumada aşılarsa naparm ben panik atak baslicak yakinda bendeEvet canim, senin konunu hatırladım. Senin ailen ve eşinin ailesi aynı memleketteydi. Sen gönlünü ferah tut. Kimse senden çocuğu alamaz. Sen evinin olduğu şehirde doğur. Eşinin ailesi çok isterse gelir zaten.
Evet ama düşununce biseyler corap sokugu gibi geldi planli hersey hediyeyi de iyi ki göndermedim
Bu fikir benim icin cok iyi oldu hem elimden geleni yapmis oldugumun göstergesi ki benim düşuncelerim bunlar esimle konusmaliyimOnlar oynuyorsa sende oyna canım. Hedef onlar için oğulları senin işin ise eşin. Eşine onlardan bu degisime hem sasisdigini hem de aşırı sevindigini söyle. Bişey olurda eskiye dönerse yikilacagini falan söyle. Zaten bunlar senin mevcut duyguların canım. Sonra da aldığın hediyeyi eşine göster. Sonra da hediyeyi gonder. Zaten almissin sende kalmasin. Hem belki esin gonderme falan diyebilir. Bir yandan da kv ile iliskiniz gerçekten böyle devam da edebilir. Çok düşük bir ihtimal ama belki devam eder canım.
Önemli olan eşinin senin ne kadar heyecanlandigini ve mutlu olduğunu görmesi, anlaması. Ailesi oyun yapıyorsa bu oyun bittiğinde eskiye donduklerinde ne kadar uzuldugunu, incindigini ve onun ailesine inanmakla ne kadar hata ettiğini vs böyle uzun uzun anlatır durursun. Neden böyle davrandiklarini esine sorarsin. Sonra da ben artık onlarla görüşmem der işin içinden çıkarsın.
Ne bilim ya bana hediye almis bebege oda alcakmis en cok mutlu oldugum ise fotografimizin eve asılmasi yani bu cok guzel bisey yumusadim hemen birazda mahcup oldum aldimhediyeyi ama göndermedim ,hemen inanıyorum ya göndermicem biraz beklicem
Esimin ailedi de uzakta benim ailemde ama ayri ilde bi başıma kaldim ben korkmaya basladim ya bu bir plansa ya daha devamı varsa ya esimle arama girerlerse hamilelik hormonundan midir nedir bebegimi bana karsi doldurcaklar sevmesini istemicekler saniyorum cocugumu orda biyutmek istemiyorum daha erken ama düsunmeden edemiyorum kp mesela surekli beni kötüluyor gorusmuyorum adamla ama millet anlatiyor dugunumun ilk bi haftasi misafirlikte bile bana sen dogulusun hic istemedim oglani zaptedemedim halbuki göcmenler istedim daha guzel oluyorlar dedi doguyu kötuleyip duruyor ırkimi aşagiliyor cocugumada aşılarsa naparm ben panik atak baslicak yakinda bende
Bu benim icin cok kötu olur çünku evliligimi istemeyen beni 2 yil ilaclara bagli kilan o adamin adiyla cocuguma seslenirsem cok yipranirim..ben sramiz iyi olsun istiyorum mutlu olalim ama isim konusu olmaz olmamali bu bana saygisizlik gecmisi telafi etmk icin hic bisey yapmadilar yapilsaydi belki bende iyi hissedicentm kendimi doguma 2 ay kala bu bisey ifade etmemeli en azindan isim konusundaBu gidişle bebeğe kendi ismini de koydurur
Tesekkurler canim moral oldu biraz sakinlestim..Anaaam sakin ol. Bu dusunceler vesvese artık. Sana bir şey yaparlarsa veya söylerlerse senin de cevap hakkın olur. Sende yanıtını misli ile verirsin. Ama bunu böyle yapabilmek için sakin kalip oyle degerlendirmek gerekir. Kuruntulu dusunceler ile dogru yanitlar, tepkiler verilemez. Çok ilerisini o yüzden düşünme. Şu anda sen avantajlisin. Oyun yapiyorlar sa da öyle oyun değilse de oyle, sen avantajlisin. Eşinin desteğini almaya bak hep. Gerisini boşver.
Bu benim icin cok kötu olur çünku evliligimi istemeyen beni 2 yil ilaclara bagli kilan o adamin adiyla cocuguma seslenirsem cok yipranirim..ben sramiz iyi olsun istiyorum mutlu olalim ama isim konusu olmaz olmamali bu bana saygisizlik gecmisi telafi etmk icin hic bisey yapmadilar yapilsaydi belki bende iyi hissedicentm kendimi doguma 2 ay kala bu bisey ifade etmemeli en azindan isim konusunda
Beni asla istemeyen her söyledigim tepki tepki veren aile birden degisti melek gibiler o kadar iyiler ki birden yumusadim bende kaynamacigima hediyeler aldim eskiden esim al derdi bahane bulup almazdim simdi bir heyecan ariyorum her sabah beni arayip papatyam demeler guzel kizim demeler hatta esime bile fıstigim napiyo özledim uzme sakin demeler altinda bisey aramali miyim bilmiyorum beni aramayan aradigimda acmayan kayinpeder guzel kizim bebek nasıl ozledik biraya tasinin benim oglanin gelmeye niyeti yok sen gel demeler bi şımardim,onceden herseye bahane bulup beni üzerlerdi bu 1 haftadir görumcem dahil herkes müthis degisti kp artik mesafe yok hergun arıcaksin beni dedi biseye ihtiyacin var mi dedi ben ayni benim halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?