- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Baska tanidikarını falan örnek veriyor bize diyor ki kışı oğluna geçiriyormuş bi tanidigi yazın memleketine gidiyormuş falan. bir ay misafirlik de yetmiyor kışı gecirmeyi bile düşünüyor. Ben nereye düştüm diyorum kendi kendime. kendi ailemden hiç böyle birşey görmedim evlenince ogrendim böyle de insanlar varmış rahatsız olmadan rahatsız ettiğini düşünmeden bir ay kalabiliyorlarmisEe kv de hayatta otursunlar evlerinde
Bi yere abanma isteği nedir
Eşiniz pasif olunca iş size düşüyor siz de aynı şekilde davranın örnek verin mademBaska tanidikarını falan örnek veriyor bize diyor ki kışı oğluna geçiriyormuş bi tanidigi yazın memleketine gidiyormuş falan. bir ay misafirlik de yetmiyor kışı gecirmeyi bile düşünüyor. Ben nereye düştüm diyorum kendi kendime. kendi ailemden hiç böyle birşey görmedim evlenince ogrendim böyle de insanlar varmış rahatsız olmadan rahatsız ettiğini düşünmeden bir ay kalabiliyorlarmis
Kayinvalidem de hayatta beraberler ama o sessiz onunla bir problem yasamiyorum. Ama sorun şu ki o eşini yonlendirebilecek biri değil. Kayinpeder dese hadi oğlana taşınıyoruz kalkıp gelirler. hamileliğimin ilk zamanları tatile diye bize geldiler ve bir ay kaldılar . Evde okadar bunaldım ki artık son günler yuzum iyice düştü. o zaman daha net anladın ki adam kendi evi gibi görüyor burayı. Cocuk olmasa o dönem çıkıp giderdim. Eşime de diyorum siz üst üste yaşamayı aylarca misafirligi sevebilirsiniz ama ben yapamam diye. O da asla babasına hayır diyecek biri değilmiş evlenmeden önce anlamadım bunu. Evlenmeden önce sanki dünya benim etrafımda dönüyordu hep öyle hissettirmisti.
Siz çalışıyorsanız ne yapıyorlar tüm gün? Yemek, kahvaltı filan kim yapıyor mesela? Akşam adam elinde kumanda siz çay, kahve servisi mi? Bu rahatlığın sebebi nedir?
Bence biraz rahatsız edin onları. Ev işinde rahatsızım deyip köşeye çekilin. O kumandayı alıyorsa siz ondan önce alıp "ben x programa bakacaktım" deyip vermeyin. Bitmiş pil koyun içine olmadı. Onların yanında uydurma bile olsa "ANNE/ABLA/YENGE vs. EŞİMİN BABASI ANNESİ MİSAFİR 2 HAFTADIR, GİDECEKLER O ZAMAN ÇAĞIRIRIM" diye konuşmalar yapın. Kendi evi olmadığını bilsin. Ev için "Ben beraber oturunca rahat edemem kocamla, 2 maaş bize yetiyor sıkıntımız yok" eşinizi övün.
Belli ki kayınbaba arsız, siz de arsız olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?