Eşimin ailesinin uzun süren misafirligi

Çocuklarına parazit olan ailelerden nefret ediyorum.kendileri sizin yaslarinizdayken hayatini yaşamış ohh valla.hastaligi olur bakima ihtiyacı olur tamam derim ama.yaslida olsa aman evladima sorun olmasin diye kendine dikkat etmesi lazım yani.bi yaştan sonra öldum bittim bana bakin moduna giriyor lar uretkenlikleri kalmiyor cok sacma..

benim kv de arada boyle ornekler verirdi,
ben de ay ne kotu insan rahat edemez ki baskasinin evinde onca sure derdim konu kapanirdi.
siz de oyle baskalarindan ornek vererek olmayacagini soyleyin iste, top ayaginiza kadar gelmis, golu ativerin.

bir de gelme araliklarina bagli olarak 2 hafta kabul edilebilir bir sure, benim kv yilda 2 kez 2 hafta gelirdi eskiden, suan imkani yok gelemiyor.
Bana cok gelmezdi, hatta boyle planli olunca yilda 3-4 bile olabilir diye dusunuyorum.

Şehir dışında olan abimi ve eşini ziyarete gittik. Öğlen vardık oraya. Ertesi sabah kahvaltıdan sonra annem nasıl çıktığını bilmedi aceleden. Kalırsak akşam olur dedi.

Ki yengem çok iyidir , annem , bir insanin başına gelecek en iyi şeydir.
...

Evlenince ( kendileri ile ilgili mesele hariç ) , dilleri lal olan erkekler keşke layiklarini bulsa. Kendileri gibi adaletsiz vicdansız kadınlara düşseler o zaman dünya kaç bucak anlarlardi.

süpersiniz

eşin diyemiyosa sen diceksin. bellkiki her şekilde huzurun bozulcak en azından böyle sesini çıkrarak hakkını savunarak bozulsun. kp sana başkalarını örnek veriyosa sende cevaıbını verceksin aynı evde yaşanmaz, ev üstüne ev olmaz. böyle susarsan korktuğun başına gelir

net bir şekilde söyleyeceksiniz
ah babacığım Allah korusun Allah elden ayaktan düşürmesin de ev ev üstüne olmaz
benim hiç yapamayacağım şeyler diyin... net

benimkide ev alırken 35 bin vermiş ama eşim ona 20bine araba aldı ve 2 yıldır kredisini ödüyor 35bini geçti yani ödedi eşim. 5 yıldır 3 kez geldikleri eve şuan 4 ayda 3 kez geldiler beni kıskandikları için. bana dediki burası benim evim ben misafir değilim dedi biz izlerken aynı şekilde kendi istediğini açıp izliyor oturcak yer olmasa dahi yatıyor yer vermiyor bana.
surekli agzında ilerde yaslaninca siz bakın bize. bizde bu şehire gelip ev alalım yanınıza gelelim hep böyle. ve bitiyor benim evliliğim 5 ay olmadan

Eşin hayır diyemiyor ama sen de hayır diyemiyorsun...Öyle bir şey gelişirse, kabul edemeyeceğini belirtirsin olur biter,dış kapının mandali değilsin ya,sen istemiyorken zorla gelecek halleri yok.Hee zorla gelirlerse de yapılacak şey bellidir.

Merhaba canım eşinin böyle bir kararı tek başına vermeye hakkı yok... Once eşine boyle bir hakkı olmadığını belirt anlamasını sağla o evde ikiniz yaşıyorsunuz ikinizin ortak karariyla alinmali bu karar...
Ayrıca söylemek istediğim birsey daha var benim öz annemde olsa kayinvalidedmde olsa ev ev üzerine olmuyor hem gelen açısından hem ev sahibi acisindan birlikte yasamak zor ben pijamimi giyip kumandayi alıp o kanepeye rahatca uzanamicaksam ne anladım o işten... Tabiki gelip gitsinler 2 haftada kalsinlar yılda uc dort kez sorun değil ama beraber yasama fikri kim olsa kabul etmez herkesin kendine gore duzeni var asla kabul etme...
Ha yatalak hasta olur kendi islerini goremezler o zaman her kardes esit olacak sekilde evinde baksın o zaman kimse birsey demez vicdan çünkü bu...ama suan gerek yok bence esinede aynen boyle soyle kendi bakimini yapamadiklarinda zaten biz ilgilencez simdilik gencligimizin tadini cikarlim de ...

Esinede soylerlerse beraber yasayalim diye ... Esinde desinki gelin gidin kalin basim ustune ama beraber yasamayalim evlerimiz ayri olsun desin bence bu kadarini soyleyebilir hem sen soylesen kotu gelin olursun esin soylerse evlattir iki gune unutulur merak etme ....

1+1 ev alacaksın bu evde bu odayı ya babanla ya benle paylaşacaksın diyeceksin

Kursa yazılmayı düşündünüz mü? Ben olsam evde durmazdım asla. Olsam da ağrım, sancım var der yine köşeye çekilirdim. Yemeği tatsız, tuzsuz yapardım mesela mecbur yapacaksam da. Sürekli makarna, hazır çorba verirdim. Bize misafir gelince hem babaanne, dede hem de halalar çoluk çocuk gelirlerdi. 2 haftadan az da kalmazlardı. Biz yemekle, asık suratla, yanlarında durmayarak, bunlar duşa girince kombiyi kapatarak rahatsız ederdik. 100 m2 evde 25 kişi, hırsızlık yapmaları da ayrı konu. Tuvaletten çıkar ellerini yıkamazlar filan deli oluyorduk resmen. O algıyı siz değiştireceksiniz. Başka yolu yok.

Beraber yaşamayı kimse istemez haklı olarak.
Sizi de fazla abartıyo gibi gördüm. Kayınpeder gelince kumandayı alıp baş köşeye oturuyo dediniz. Ne var yani bunda.
Otursun.
TeslaninOsilatoru
Sorun kumanda değil ben zaten tv izlemiyorum sorun benim o gelince kendimi evimde misafir gibi hissettirmesi. Mesela ameliyata girecektim hadi bu akşam da senin istediğin kanalı açayım yarin ameliyata gireceksin dedi lütfetti sagolsun

1+1 ev alacaksın bu evde bu odayı ya babanla ya benle paylaşacaksın diyeceksin

Bu yazdığın aklıma bir fikir getirdi aslında. Konu sahibi eşinin de yanında olduğu bir an kayınpedere gidip "babacım siz rahat edemiyorsunuzdur bizim odayı size ayarladım" deyip kendilerine de farklı kanepelerde yatak açıp eşinin eline de battaniyesini versin. Saygıysa saygı işte. Çivi çiviyi söker belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…