Çok doğruNe kendim görüşürüm ne evladımı gösteririm ne de evime alırdım ben olsam. Bayram seyran da fark etmezdi. Hastalığınızda yanınızda olmayanları iyi gününüzde de siz istemeyin.
Gelip bir de hizmet falan beklerler hiç gerek yok.
Teşekkür ederim aynen öyleKotu günümde yanimda olmayanin iyi gunumde yanimda olmasina bende izin vermem, sevgili oglusuyla istedigi kadar samimi kalabilir ama evime giremezdi, torununuda göstermezdim. Gecmis olsun, Allah bir daha sizi ve evladinizi sagligiyla sinamasin.
Cok teşekkür ederim eşim beni haklı buluyor ailesiyle benden uzak görüşecek en doğrusuda buÇok geçmiş olsun. Kesinlikle haksız olduğunu düşünmüyorum. Zor zamanda insan destek olur, el bile destek olurken kayınvalidenin hayli hayli destek olması gerekirdi. Zor zamanında yanında olmayanın iyiyken de yanında işi yok bence. Ben görüşmeyi keserdim ama tabi aranızdaki dinamikleri bilemem. İlerde sana işi de düşebilir, o zaman ne yapacaksın? Ben olsam ben de o zaman yardımcı olmazdım. Eşin ne düşünüyor konuyla ilgili?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Sonuna kadar haklısınız. Görüşmeyin, çocuğunuzu da görüştürmeyin
Ne güzel, eş desteği çok önemli böyle konularda. Sen de ona göre mesafeni koyarsın. Torununun doğumunda çağırmana rağmen yanına gelmeyen kaynanan çocuğu görmese de olur artık bu saatten sonra.Cok teşekkür ederim eşim beni haklı buluyor ailesiyle benden uzak görüşecek en doğrusuda bu
Kesinlikle öyle çok doğruNe güzel, eş desteği çok önemli böyle konularda. Sen de ona göre mesafeni koyarsın. Torununun doğumunda çağırmana rağmen yanına gelmeyen kaynanan çocuğu görmese de olur artık bu saatten sonra.
Yavrum bunlar nasıl insanlarKesinlikle öyle çok doğru
İnsanın zoruna giden de bu ya yavrumu mu düşüneyim bunların yaptığına mı üzüleyim ölüm korkusu bir taraftan nisan ayı cehennem gibiydi benim için ama artık kendimi toplayacağım ve gözümün önüne bakacağımYavrum bunlar nasıl insanlar
Kim kalkıp beynimde hastalık var diye yalan söyler yaziklar olsun
Utanmadilar mi ameliyatiniz olunca ?
Yalandan ameliyat deseydiniz keske de utansalardi
Ay bunlara var ya yüzlerine tükürsen tükürüğe yazık yemin ediyorum yaziklar olsun insanlık bitmiş sakın sakın affetmeyin reziller
Allahim size kalıcı şifalar versin torunlarinizi sevin sağlıkla inşallahİnsanın zoruna giden de bu ya yavrumu mu düşüneyim bunların yaptığına mı üzüleyim ölüm korkusu bir taraftan nisan ayı cehennem gibiydi benim için ama artık kendimi toplayacağım ve gözümün önüne bakacağım
Hastaneye gelmişler ağlamalar falan pişman olmuş eve çıktım daha yanıma gelmediler bile engelledim her yerden ne kadar pişman olsa bile dedim ya içimden affetmek gelmiyor hakkımı helal etmiyorum içim çok doluydu o yüzden buraya yazmak istedimAllahim size kalıcı şifalar versin torunlarinizi sevin sağlıkla inşallah
Hic düşünmeyin kafaya takmayın üzülmeyin stres her hastalığın başı
Onları Allaha havale edin
Ama sakın bir şey olmamış gibi de davranmayın onlara mesafeniz olsun hadsizler valla çok gıcık oldum utanmadan geldiler mi geçmiş olsun demeye
Amin çok teşekkür ederim Allah herkesi yavrusuna bağışlasınAllahim size kalıcı şifalar versin torunlarinizi sevin sağlıkla inşallah
Hic düşünmeyin kafaya takmayın üzülmeyin stres her hastalığın başı
Onları Allaha havale edin
Ama sakın bir şey olmamış gibi de davranmayın onlara mesafeniz olsun hadsizler valla çok gıcık oldum utanmadan geldiler mi geçmiş olsun demeye
RezillerHastaneye gelmişler ağlamalar falan pişman olmuş eve çıktım daha yanıma gelmediler bile engelledim her yerden ne kadar pişman olsa bile dedim ya içimden affetmek gelmiyor hakkımı helal etmiyorum içim çok doluydu o yüzden buraya yazmak istedim
Çok teşekkür ederim sağolunReziller
Eve gelme taleplerini de kabul etmeyin
Şu hassas durumunuzda bu sınırı çektiniz çektiniz yıksa bir daha cekemezsiniz
Tekrar çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin amin
Sonuna kadar haklısın da s.ktr et. Çok ciddiyim s.ktr et. İki tane gül gibi çocuğun, anlaştığın kocan var. O kadar ameliyat atlatmissin. Bunlarla kendini yorma.Merhaba canlar, 1 hafta çok tehlikeli bir ameliyat geçirdim ve ölümden döndüm Allah'a çok şükür atlattım ve beni yavruma, aileme bağışladı ama içten içe içimi kemiren bir durum var ki buraya yazmak istedim. Eşim çok iyi bir insan birbirimizi severek evlendik 10 aylık bir de oğluşum oldu ama ailesi için aynısını söylemek çok zor özellikle son ameliyatımdan sonra evlenirken ne maddi ne manevi bir kaynanalık ve kayınbabalık görmedik ama hep başımızın üstünde tuttuk daha doğrusu tuttum 10 ay önce hastanede doğum için yatış verdiler devlet hastanesi olduğu için özel oda imkanımız yoktu yanımda kalacak refakatçimde yoktu annem çalışıyor babam çok ağır kalp hastası mecbur eşim kalacaktı tek kişilik oda olmadığı için eşimi almadılar karnım burnumda tek başıma kaldım eşimin annesinden rica ettim yanımda kalmasını sonuçta oğlunun karısı torunun annesiyim ve geliniyim kayınpederim karısını kıskanıyormuş güya yanıma göndermedi tek başıma kaldım yanımdaki diğer hamile hanımın anneside bana bakmak zorunda kaldı iki canlı halimle ağlaya ağlaya doğumu bekledim yinede büyüklük bende kalsın eşimin hatırı var diye sesimi çıkarmadım 9 ay sonra beynimde beyincik sarkması olduğunu ve çok beni öldürecek kadar tehlikeli bir seviyeye geldiğini öğrendik tek çaresi ameliyatmış olmak zorundaydım yoksa hayatımdan olacaktım annem işten çıktı bebeğime ve bana bakmak için daha doğrusu bebeğim hala anne sütü alıyor ve kesilmek istemiyordu yine eşimin ailesi ne aradı sordu benim ailem aradı ne yapalım diye sonuçta dünürüz diye ama lafı yediğimizle kaldık bana etmediği kötü laf kalmadı kaynanamın yalan söylediğimi ve oyun oyun oynattığımı anneme söyledi çok zoruma gitti ameliyata kadar hiç aklımdan çıkmadı doktorlar söyleyince ikna oldular pişman olmuş ama iş işten geçti artık Allah günahımı affetsin ama onları hiç affedemiyorum hakkımı helal etmek bile içimden gelmiyor daha doğrusu etmiyorum sizce ben haksız mıyım?
Çok teşekkür ederim önüme bakacam artık eşimde kendi tercihi destek olursa başımla beraber kendisi de beni haklı buluyor ama...Sonuna kadar haklısın da s.ktr et. Çok ciddiyim s.ktr et. İki tane gül gibi çocuğun, anlaştığın kocan var. O kadar ameliyat atlatmissin. Bunlarla kendini yorma.
Suratlarına bile bakma, konuşma. Eşine de bunun gerekçesini soyle bırak Allahindan bulsunlar.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Görüşme. Evine dahi alma oğulları gidebilir isterse o el kadar bakmadıkları bebeği de gönderme.Merhaba canlar, 1 hafta çok tehlikeli bir ameliyat geçirdim ve ölümden döndüm Allah'a çok şükür atlattım ve beni yavruma, aileme bağışladı ama içten içe içimi kemiren bir durum var ki buraya yazmak istedim. Eşim çok iyi bir insan birbirimizi severek evlendik 10 aylık bir de oğluşum oldu ama ailesi için aynısını söylemek çok zor özellikle son ameliyatımdan sonra evlenirken ne maddi ne manevi bir kaynanalık ve kayınbabalık görmedik ama hep başımızın üstünde tuttuk daha doğrusu tuttum 10 ay önce hastanede doğum için yatış verdiler devlet hastanesi olduğu için özel oda imkanımız yoktu yanımda kalacak refakatçimde yoktu annem çalışıyor babam çok ağır kalp hastası mecbur eşim kalacaktı tek kişilik oda olmadığı için eşimi almadılar karnım burnumda tek başıma kaldım eşimin annesinden rica ettim yanımda kalmasını sonuçta oğlunun karısı torunun annesiyim ve geliniyim kayınpederim karısını kıskanıyormuş güya yanıma göndermedi tek başıma kaldım yanımdaki diğer hamile hanımın anneside bana bakmak zorunda kaldı iki canlı halimle ağlaya ağlaya doğumu bekledim yinede büyüklük bende kalsın eşimin hatırı var diye sesimi çıkarmadım 9 ay sonra beynimde beyincik sarkması olduğunu ve çok beni öldürecek kadar tehlikeli bir seviyeye geldiğini öğrendik tek çaresi ameliyatmış olmak zorundaydım yoksa hayatımdan olacaktım annem işten çıktı bebeğime ve bana bakmak için daha doğrusu bebeğim hala anne sütü alıyor ve kesilmek istemiyordu yine eşimin ailesi ne aradı sordu benim ailem aradı ne yapalım diye sonuçta dünürüz diye ama lafı yediğimizle kaldık bana etmediği kötü laf kalmadı kaynanamın yalan söylediğimi ve oyun oyun oynattığımı anneme söyledi çok zoruma gitti ameliyata kadar hiç aklımdan çıkmadı doktorlar söyleyince ikna oldular pişman olmuş ama iş işten geçti artık Allah günahımı affetsin ama onları hiç affedemiyorum hakkımı helal etmek bile içimden gelmiyor daha doğrusu etmiyorum sizce ben haksız mıyım?
Kesinlikle öyleGörüşme. Evine dahi alma oğulları gidebilir isterse o el kadar bakmadıkları bebeği de gönderme.
Çok geçmiş olsun ben şuan iyiyim tavsiyem bir an önce doktora gidin korkutmak gibi olmasın ama lütfen sağlığınız için gidin belli bir süre sonra cok tehlikeli oluyor ve ölümle sonuçlana biliyor malessef bunlardan ses çıkmayınca benim aile büyüklerim iyi bir beyin cerrahı buldular bir para karşılığında benim ki ölüm tehlikesine kadar gelmiş 10 mm geçmiş zaten o doğumdan nasıl sağ çıktım herkes şaşırıyor doktorlarda dahil yani öksürsem ölürmüşüm allah evladıma bağışlamış benim bu ameliyat başarılı geçti dediğim doktorum çok iyiydi zaten bu hastalık ilerlerse ameliyattan başka çaresi hiç bir hastanede yok tavsiyem hemen gidin ve tedavi olun benim artık kalbime vuruyordu baştan ziyade şuan sizin durum nedir gittiniz mi bi doktoraÇok geçmiş olsun.Ameliyatiniz nasıl geçti şimdi nasılsınız?Bende aynı dertten muzdaripim.Ameliyattanda korkuyorum şimdilik idare ediyorum ama önümüzdeki günlerde tekrar doktora gideceğim ilerlediyse kacisim kalmadı sanırım.Ayrica beyincik sarkması varken normal doğum yapabildinizmi?Ben oksuremiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?