• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesinin yavaş hayatı

Bu hayatta ne kadar çok umarsanız o kadar çok üzülürsünüz. Beklenti içinde olmamayı öğrenin bakın o zaman çok daha mutlu ve huzurlu olacaksınız. Ve siz de onlara yemek, çorba yapmayın herkes kendi hayatını idame etsin
aynen öyle yapıyorum. Çok şükür

Bence saçmalamışsınız. Kocaman kadın size hizmet mi edecek? Çağırdığınız misafiri ağırlayamıyorsanız çağırmayın. Kadına ne size gelen misafirden? Bazı insanlar öyle hastayım diye ağızlarına yapışmış. İyisin, iyi görünüyorsun deyip geçmek gerekiyor.

mesela benim ailem yok. bildiğiniz yok yani.
eğer bi gün evlenirsem çok isterim kocamın sıcak bi ailesi olmasını. annesi annem, kardeşi kardeşim olsun. ama olmazsa veya sizin saydıklarınız gibi yapsalar oturup bunu dert ermem kendime. Neden beklenti içine girdiniz ki?

şu forumda anladığım şey: doyumsuzuz. bi çoğumuz. her zaman şikayet her zaman beklenti.. karşı taraf hiç bi zaman yeterli değil gözümüzde

Öncelikle çocuğunuz yok 2 kişisiniz alt tarafı ve geç de çıkmıyorsunuz işten kadın neden yemek falan yapsın size mecbur değil ki bu beklentiyi anlamadım. Evinizin sorumluluğunu siz alacaksınız benim annem şehir dışında her işimi hem çalıştım hem yaptım kaynanam şeker hastasıydı rahatsızdı zaten.Misafir geliyorsa bir zahmet ağırlayacaksınız günler öncesinden hazırlık niye? hasta olsun olmasın zorında değil sizin anneniz hastayken neden ilgilenmedi? sırf bana yardım etmiyor diye gitmek istememeniz enteresan

Back
X