Benim 2 yillik bir iliskim var...
Sevgilimle cok iyi anlasiyoruz her konuda ama ne zaman evlilik konusu acilsa...
Altli üstlü oturmamizi istiyor...
Sevgilimin babasinin iki katli evi var...
Alt katda babamlar üst katda biz oturalim diyor...
Ev varken neden kira ödeyelimki diyor...
Ama ben burda yorumlari okudukca cok korkuyorum...
Bagzen sinirlerimi kontrol edemiyorum acaba ilerde sorun cikarmi diyorum...
Bir yandanda diyorumki kapilarimiz ayri sonucda esimde bende calisacagiz...
Ne kadar karisabilirlerki hayatimiza...
Sevgilimin ailesini arasdirdim herkes cok olumlu konusuyor...
Ayrica evlendigimiz de esimin sürekli isten gelir gelmez ailesine gitmesini istemiyorum...
Hani yakin oldugu icin kesin oraya ugramadan eve cikmayacakdir...
Istiyorumki kendi evinin sorumlulugunu bilsin...
Bunu ona nasil aciklayabilirim...
Bi sekilde söylesem yanlis anlasilacak bu defa diyecekki sen benim ailemi istemiyorsun...
Alakasi yok ben istiyorumki herkes kendi evini bilsin...
Bunu kendi annemede anlatdim beni yanlis anladi hemen...
Sevgilime söylesem kesin yanlis anlayacak...
Sürekli ailesine gittimi bu evliligin ne anlami olcakki...
Ben istiyorumki herkes kendi yuvasinda mutlu olsun...
Tabiki görüsülecek ama hergün degil...
SIZIN BU KONUDAKI FIKRINIZI MERAK EDIYORUM...
UMARIM SIZDE BENI YANLIS ANLAMAZSINIZ...:enbuyukkk:
Herşey eşine bağlı. Bunu unutma... HERŞEY.
Kayınvalidemle çok yakın evimiz. Arada bikaç ev var sadece.
Ama eşim hiçbir zaman işten dönerken önce annesine uğramaz. Uğrayacaksa da arar ben bi anneme uğrayacağım, bi planın varmı diye sorar. Hiç sorun etmem uğrasın annesi. Ama bana sormadan her akşam giderse sorun çıkarırım.
Kayınvalideme misafir gelir çağırmaz. Ama uzaktan bi akraba geldiyse mesela amcaları eşimin arar bi uğrayın der. İşimiz yoksa uğrarız varsa söyleriz ve uğramayız.
3 sene bitti evliliğimde bir kere temizlik için çağırmış değildir.
Evime zırt pırt gelmez hatta nerdeyse hiç gelmez. Gelecekse de önceden arar.
Bayramlarda önce benim aileme gideriz kahvaltıya sonra kayınvalideme.
Bikaç saat oturur kalkarız. Kendi ziyaretlerimizi yaparız. Asla oturun falan diye zorlamaz.
Yemek yapar arar. Oğlum yemek yaptım ister gelin yiyelim ister al götür evde yiyin der.
Yada işten gelirim kızıma yemek yapamamışımdır ararım "anne çorba varmı irem için " derim. Hep hazırdır çorbası alır kızımı doyururum.
bunların yanında sorun olan bazı şeyler de var ama o kadarda olucak annesi babası sonuçta.
Mesela uydu ayarlancak eşim aranır, odun alıncak eşim aranır. Ama yine illa geleceksin olayı yok.
Başta da dediğim gibi olay eşinde bitecek ister uzak ol ister yakın.
Ve unutmadan söyleyeyim. Evliliğin ilk zamanları maddi açıdan zor kira vermemek an mantıklısı.
Nişanlınla konuş mutlaka. Bunu bunu istemiyorum. Olursa huzurumuz olmaz. Kabulse oturalım de.
Sevgiler.
hımmmm..aynı sorunu yaşıyoruz canım..ben kesinlikle kabul etmiyorum ve açıkça konuştum bu konuyu.sen de sakın nasıl söylerim nasıl konuşurum kırılır mı diye düşünme.o senin eşin olcak ve onunla konuşmadığın bişi olmamalı.ilerde pişman olursun söyleyim.sakın iyilermiş anlaşırım falan diye düşünme.ne kadar iyi olursa olsun en güzeli mesafe olması.rahat rahat evlilğin tadını çıkarmak varken neden çat kapı gelen bi kaynanayla uğraşmak zorunda kalasın ki?
Ama eşim hiçbir zaman işten dönerken önce annesine uğramaz. Uğrayacaksa da arar ben bi anneme uğrayacağım, bi planın varmı diye sorar. Hiç sorun etmem uğrasın annesi. Ama bana sormadan her akşam giderse sorun çıkarırım.
Kayınvalideme misafir gelir çağırmaz. Ama uzaktan bi akraba geldiyse mesela amcaları eşimin arar bi uğrayın der. İşimiz yoksa uğrarız varsa söyleriz ve uğramayız.
Bikaç saat oturur kalkarız. Kendi ziyaretlerimizi yaparız. Asla oturun falan diye zorlamaz.
Yemek yapar arar. Oğlum yemek yaptım ister gelin yiyelim ister al götür evde yiyin der.
Yada işten gelirim kızıma yemek yapamamışımdır ararım "anne çorba varmı irem için " derim. Hep hazırdır çorbası alır kızımı doyururum.
bunların yanında sorun olan bazı şeyler de var ama o kadarda olucak annesi babası sonuçta.
Mesela uydu ayarlancak eşim aranır, odun alıncak eşim aranır. Ama yine illa geleceksin olayı yok.
Ve unutmadan söyleyeyim. Evliliğin ilk zamanları maddi açıdan zor kira vermemek an mantıklısı.
Nişanlınla konuş mutlaka. Bunu bunu istemiyorum. Olursa huzurumuz olmaz. Kabulse oturalım de.
Sevgiler.
Sevgiler.
bütün gelinler ve kaynanalar aynı olacak diye birşey yok.sen henüz bekarsın.evlenip de başka bir kadına tahammül etmek nedir bilmezsin.bütün aile mutlu mesut geçinenler var. en iyi dediğin yerde bile mutlaka srun vardır.öyle uzaktan konuşmak kolay. sen git bir de işin ilgililerine sor bakayım ne diyecekler.ayrıca kimse kocam ailesiyle görüşmesin demiyor.sen evlen yuvanı kur aynı yerde oturman şart değil gel foruma tekrar.kaynananla aynı apartmanda oturmak istermisin sorusuna ne cvp vereceksin bakalım??
Allah hayırlı kısmetler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?