E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
-
Mrb ARKADASLAR
Bu konuyu sevgilimle konusdum ve bana aynen söyle dedi.
Ikimizde ailelerimize karsi mesafemizi koruyacagiz.
Her gün git gel yok öyle dedi ayni komsu gibi olacagiz.
Eger sen diyorsanki denedik ben istemiyorum o zaman yine tasiniriz yeterki huzurumuz bozulmasin dedi.
Komsu iliskileri gibi yürüyecek bastan mesafemizi koruyacagiz dedi.
Ama bence denemeye deger dedi kendimizi toparladigimiz zaman cikacagiz zaten evden dedi.
Kesinlikle birlikde yemek icmek fln yok dedi arada biz gideriz onlar gelir o kadar dedi.
Bizim hayatimiza kimsenin müdahale etmesine izin vermem dedi.
Kimse seni üzemez dedi. Eger anlasamadiginizi anlarsam gitmessin olur biter dedi.
Ben sana hergün in demiyorumki dedi. Arada git bi hal hatir sor yine cik evimize dedi.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR
Konu açılalı yaklaşık on yıl olacak S sendemibrutus
Ben sana ne kadar karışabilirler çok az örnek vereceğim ama inan bu çok az evde yemek yapmayı unut işten gelir gelmez oradasın gitmeyelim desen benim melek annem bizi düşünüyor sen aksisin olur ev anahtarın banko onlarda olacak kv kızım siz evde yokken bir şey olur diyip yine melek olacak sen yokken girer mi girmez mi allah bilir kaldı ki anahtarımın başkasında olması bile rahatsız edici, kapım ayrı diyorsun ya yok öyle bir şey en ufak tartışma olsa sese çıkarlar kv ne zaman gelir gider belli değil evde rahat kıyafetle oturmayı unut kafasına göre gelebilir tatilde geç uyansan ona batar çünkü melek anne size kahvaltı hazırlar bekler bak bunlar çok az şeyler kv melek olsa kanadı çarpar çalışan kendi ayakların üstünde duran insansın aşktan da kimse ölmemiş kendini ateşe etme taktik falan boşver direk söyle ben aile olmak istiyorum anne yanında küçük çocuk gibi olmak istemiyorum deBenim 2 yillik bir iliskim var...
Sevgilimle cok iyi anlasiyoruz her konuda ama ne zaman evlilik konusu acilsa...
Altli üstlü oturmamizi istiyor...
Sevgilimin babasinin iki katli evi var...
Alt katda babamlar üst katda biz oturalim diyor...
Ev varken neden kira ödeyelimki diyor...
Ama ben burda yorumlari okudukca cok korkuyorum...
Bagzen sinirlerimi kontrol edemiyorum acaba ilerde sorun cikarmi diyorum...
Bir yandanda diyorumki kapilarimiz ayri sonucda esimde bende calisacagiz...
Ne kadar karisabilirlerki hayatimiza...
Sevgilimin ailesini arasdirdim herkes cok olumlu konusuyor...
Ayrica evlendigimiz de esimin sürekli isten gelir gelmez ailesine gitmesini istemiyorum...
Hani yakin oldugu icin kesin oraya ugramadan eve cikmayacakdir...
Istiyorumki kendi evinin sorumlulugunu bilsin...
Bunu ona nasil aciklayabilirim...
Bi sekilde söylesem yanlis anlasilacak bu defa diyecekki sen benim ailemi istemiyorsun...
Alakasi yok ben istiyorumki herkes kendi evini bilsin...
Bunu kendi annemede anlatdim beni yanlis anladi hemen...
Sevgilime söylesem kesin yanlis anlayacak...
Sürekli ailesine gittimi bu evliligin ne anlami olcakki...
Ben istiyorumki herkes kendi yuvasinda mutlu olsun...
Tabiki görüsülecek ama hergün degil...
SIZIN BU KONUDAKI FIKRINIZI MERAK EDIYORUM...
UMARIM SIZDE BENI YANLIS ANLAMAZSINIZ...:enbuyukkk:
9 sene olmuş kızzlar neyin tavsiyesi bu?Canım sende ilerde neler olabilecek tahmin edebiliyorsun. Erkek arkadaşın için evlilik çok kolay olacak hem ailesi ile yaşıyor gibi hemde evlenmiş olacak. Ama senin için öyle olmayacak sen evliliğe mi uyum sağlayacaksın ailesine mi. Kalabalık bir aile olacak. Onlara misafir geldiğinde yanlarında olmanı sana misafir geldiğinde gelmeni isteyecekler ve ilerde sadece yatmadan yatmaya gideceksin. Çocuğunu yetiştirme şeklin bile sorun olacak ilerde kötü olmaktansa baştan kötü ol, başka bir yerde ev iste. Bunu da azcık cilve ve ılımlı cümleler ile sevgiline söyle. Belki surat asar ama çizgin olsun. Kabul edersen ilerde kaynanam vb konular da açmak zorunda kalacaksın.
Ben sana ne kadar karışabilirler çok az örnek vereceğim ama inan bu çok az evde yemek yapmayı unut işten gelir gelmez oradasın gitmeyelim desen benim melek annem bizi düşünüyor sen aksisin olur ev anahtarın banko onlarda olacak kv kızım siz evde yokken bir şey olur diyip yine melek olacak sen yokken girer mi girmez mi allah bilir kaldı ki anahtarımın başkasında olması bile rahatsız edici, kapım ayrı diyorsun ya yok öyle bir şey en ufak tartışma olsa sese çıkarlar kv ne zaman gelir gider belli değil evde rahat kıyafetle oturmayı unut kafasına göre gelebilir tatilde geç uyansan ona batar çünkü melek anne size kahvaltı hazırlar bekler bak bunlar çok az şeyler kv melek olsa kanadı çarpar çalışan kendi ayakların üstünde duran insansın aşktan da kimse ölmemiş kendini ateşe etme taktik falan boşver direk söyle ben aile olmak istiyorum anne yanında küçük çocuk gibi olmak istemiyorum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?