Esımın aılesıyle altlı üstlü oturmak...???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım bencede öyle olmaz benim sevdiceğimde diyodu ama yok işte aile bi taraftan baskı sen bi taraftan dır dır kendisi bunalıcak sonra al sana evde huzur yok !!!

hadi kızım yemeğe gelin hadi kahvaltıya hadi çaya gelin yok evde tek oturma bak misafir geldi gel aşağı misafiri geldi bizi çağırmadı... eşinle seni çağırınca
bi kere müsait değiliz dersin iki kere dersin
sonra oğlanının aklını çelen gelin olursun...

valla ben bu konuda çok ön yargılıyım yada ben çok kötümserim bilemiyorum belki ben abartıyorumdur kayınvaliden anlayışlı biriside olabilir.....
ama bence böyle oluyo en güzeli altlı üstlü mesafeli olucağına evinde mesafeli olsun derim... ikna et sevgilini bence edemezsende her soruna hazırlıklı olalım dersin baştan
tabi sevgilinin ailesi nasıllar bilmeden yorum yazdım ama olacak şeyler bunlar.....

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu temiz bi a4 kağıdına kendi el yazısıyla yazsın
Aksi takdirde 1 milyon dolar tazminat ödeyeceğini taahhüt etsin imzalasın

eminim o dedikleri öyle olmazz

bizimkiside ben hiç birşey demeden aynı binada oturutmam ben snei başka yerde rahat yaşarız dedi hep

şimdi nişandan sonra ev alıp çıkana kadar oturcaz demeye başladı

sonrada beraber yeriz akşamsan akşama geliyoruz eve zaten dedi

:):):):) hele evlenince nasıl değişir

ama cnm ben şartlar sayesinde kabul ettim

o eve girdiği oturduğu anda kendimiz ev kredisi çekip ödemeye başlamalıyız
kesinlikle ayrı yemek yemeliyiz

bunları kabul edersen olur dedim

ya canım benim yukarda yazdıklarımı oku tekrar tekrar bunları düşün sakın kabul etme

yemekti oydu buydu bi bakmışsın üstünü değiştirmeden değiştirmeye gidiyosun evine...

Altılı üstlü oturuyoruz SAKIN diyorum.Ben çekiyorum ne kadar çalışırsan çalış her akşam yanlarına iniceksin hal hatir sormaya yorgunum deyip evine çıkman imkansız zaten 1 - 2 saat illa oturcan.Bir misafiri gelse haftasonunu onlara opsiyonlayacaksın. Yok öyle planımız var demek. Kv seni gezmelere götürcek gece 00,00 'dan önce kalkamazsın hele bir de hiç çalışmamış yorgunun halinden anlamıyorsa vay haline.Sen belki evinde yemek isteyeceksin tutturacak illa burda yiyin diye sen belki sofrayı hazırlamış olacaksın o kadar emrivaki yapılacakki salatayı alıp iniceksin kv evine. Haftasonları evdesin diyelim kaçta kaltın ne yaptın ne yapıyorsun arayacak aramasa da kapıya gelecek.Belki yorgunsun geç kalkacaksın bu saatte uyunur mu diyecek hele birde erkenden kalkan biriyse. Altın günlerine katılacaksın, hizmet edeceksin. Benim için hizmet etmek mesele değil yapıcaksın sonuçta o da annen ama önemli olan bir allah razı olsun duyabilecek misin ? Canım bende evlenmeden önce bu tarz kaygılarım vardı eşim yok kimse bizim evimize karışamaz dedi öyle böylr evlendik ben ne dedimse kv aynısını yaptı ve eşimde çok pasif.Biz bu evimize karışma meselelerinden direkten döndük anlatabiliyor muyum şimdi hiç takmıyorum haftada 2 gün ya çıkıyorum ya çıkmıyorum tabi senin baştan nasıl alıştıracağında önemli ama tatlım onların dediği oluyor, onlar ağır basıyor hele birde eşin savunmaz vay ki haline.Ben genç kızlara bırak aynı apartmana gitmeyi aynı sokağı bile düşünmeyin diyorum.Kendi ailenede onun ailesinede eşit noktada ol mütevazi bir şekilde git gel.Madem tek gelinsin kv yardımcı ol ama SAKIN aynı apartmana gitme.Benim şimdiki aklım olsaydı ASLA aynı apartmana gelmezdim.Benim ses tonum biraz yüksek bazen kavgamı ediyorsunuz diye geliyor kocam değil mi kavga da ederim gülüşürüm de.Özel hayat sıfır yani. Tabi yine sen bilirsin :) Daha anlatamadıklarımda var.. :)

Konu sahibi ne yapmis acaba gitmis mi ayni binaya merak ettim simdi

Canım sende ilerde neler olabilecek tahmin edebiliyorsun. Erkek arkadaşın için evlilik çok kolay olacak hem ailesi ile yaşıyor gibi hemde evlenmiş olacak. Ama senin için öyle olmayacak sen evliliğe mi uyum sağlayacaksın ailesine mi. Kalabalık bir aile olacak. Onlara misafir geldiğinde yanlarında olmanı sana misafir geldiğinde gelmeni isteyecekler ve ilerde sadece yatmadan yatmaya gideceksin. Çocuğunu yetiştirme şeklin bile sorun olacak ilerde kötü olmaktansa baştan kötü ol, başka bir yerde ev iste. Bunu da azcık cilve ve ılımlı cümleler ile sevgiline söyle. Belki surat asar ama çizgin olsun. Kabul edersen ilerde kaynanam vb konular da açmak zorunda kalacaksın.

Ben sana ne kadar karışabilirler çok az örnek vereceğim ama inan bu çok az evde yemek yapmayı unut işten gelir gelmez oradasın gitmeyelim desen benim melek annem bizi düşünüyor sen aksisin olur ev anahtarın banko onlarda olacak kv kızım siz evde yokken bir şey olur diyip yine melek olacak sen yokken girer mi girmez mi allah bilir kaldı ki anahtarımın başkasında olması bile rahatsız edici, kapım ayrı diyorsun ya yok öyle bir şey en ufak tartışma olsa sese çıkarlar kv ne zaman gelir gider belli değil evde rahat kıyafetle oturmayı unut kafasına göre gelebilir tatilde geç uyansan ona batar çünkü melek anne size kahvaltı hazırlar bekler bak bunlar çok az şeyler kv melek olsa kanadı çarpar çalışan kendi ayakların üstünde duran insansın aşktan da kimse ölmemiş kendini ateşe etme taktik falan boşver direk söyle ben aile olmak istiyorum anne yanında küçük çocuk gibi olmak istemiyorum de

9 sene olmuş kızzlar neyin tavsiyesi bu?

Ay bilemedik ki çok utandım konu çok eskiymiş.

Simdi burda herkes kendi es ailesini dusunup yorum yapar.
Ev varken ve es ailesi iyi insanlarsa otur tabi.bu konuda huysuzluk cikarirsan ta ilk basta onlar sana karsi soguyabilir.ılımlı ol derim.
Zaten iyilermiş..on yargilı olma derim..en keyifli gunlerinin tadinı çikar

Kız ne yaptı acaba onu merak ettim

Tabiki oturma kimse onlarla o kadar yakın değilki kötü desinler.ayrıca yorumlara da kanma sorsan herkes herkesi çok sever.

Okurken sesli güldüm ağzına sağlık resmen hayatımı özetledin tebrik ediyorum seni arkadaşım :) :) Hepsi birer melek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…