bu kaynana bozuntularının gelinleri aç görme merakı nedir anlamdım benim kaynanada bana açgözlü dedi ve ben onunla konuşursam kavga edecem bu kez hep lafları yedim altta kaldım ama buraya yazmaya başlayalı kendime güvenim arttı ve kesinlikle altta kalmıcam bende ona sağolun sizin sayenizde karnım doydu yoksa afrikadakiler gibi ölecektim iyi ki varsınız dicem haha haaaaa :)
bu kaynana bozuntularının gelinleri aç görme merakı nedir anlamdım benim kaynanada bana açgözlü dedi ve ben onunla konuşursam kavga edecem bu kez hep lafları yedim altta kaldım ama buraya yazmaya başlayalı kendime güvenim arttı ve kesinlikle altta kalmıcam bende ona sağolun sizin sayenizde karnım doydu yoksa afrikadakiler gibi ölecektim iyi ki varsınız dicem haha haaaaa :)
Biz bayramda oturmaya davet ettik de bilezik falan bekleme benden dedi canım,yani iyi niyetimizin bile altında maddi bi beklentimiz olduğunu düşündü, eski defterleri bi açsam neler çıkar da hatırlamamaya çalışıyorum
cevabınızı yeni okudum kusura bakmayın ben artık kaynanamla konuşmamayı kafaya koydum kim ne derse desin bıktım artık eşimde görüşme dedi kadın tam bir çirkef bişey yapmadığı gibi tek kuruşu boğazımdan geçmediği gibi birde açgözlü oldum sofrasına bikez oturmuşluğum yok ama aç oldum şimdi evime gelme merakı sardı kendisini ve eğer gelirse hem aç dediğiniz insanın gelipte alın teriyle aldığı eşyaların üzerine nasıl oturuyorsunuz dicem okadar canım yanıyor kısacası (