Eşimin ailesiyle başım dertte

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
439
3
96
Bursa
arkadaşlar 15 yıllık evliyim eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum çok geri kafalıylar uzun süredir doğru düzgün konuşmuyordum 2 gün önce eve geldim zile bastım çoçuklar yoktu eşimi aradım anahtarın kızımda olabileceğini söyledi bende komşumuzun oğlunu camdan sokup kapıyı açtırdım meğerse anahtarı oğlum daire kapısında bırakmış tabiki kayın peder camdan girip kapıyı aştırdığımı görmüş akşam oldu beni aşyaya kendi evlerine çardı bende gitmedim eşime nasıl olsa her zaman sana beni şikayet ediyorlar ne söyliyceklerse sana söylesinler dedim eşim gitti kıyamet koptu neden kapıyı komşunun oğluna açtırmışım diye şimdi evden kovuyorlar bizi evide biz kendimiz yaptık sadece kayın pederin üzerine gitmezseniz kapı anahtarlarını değiştirip eve sokmayız diyorlarmış kapıyı açtırmakta suç oldu çok moralim bozuk sanırım evimi bırakıp kiraya çıkıcaz napayım ben şimdi nolur akıl verin bana arkadaşlar:gitme::gitme::gitme::gitme:

çok sinir bozucu bir durum ama bence alttan almayın sürekli birazda diş göstermeli yoksa anlamıyorlar baska türlüsünden ayrıca sizin yaptıgınızda hiç kötü birsey yok herkes aynısını yapardı

çok saçma
bence zaten onlar sizin orda oturmanızı istemiolardı bu ufacık şeyde bahane oldu
ama bahane edecek baska sey bulamadılar mı ne yani çocuga açtırmak hata mı

olabilir canım kime atıracakmışsın ve komşunun oğlu küçükmü büyükmü hani belki söz olur diye laf olur diye böyle tepki verdiler ama gene saçma bence çıkmayın

çok sinir bozucu bir durum ama bence alttan almayın sürekli birazda diş göstermeli yoksa anlamıyorlar baska türlüsünden ayrıca sizin yaptıgınızda hiç kötü birsey yok herkes aynısını yapardı
teşekkürederim canım ama kayınpeder kesinlikle laftan anlayan biri değil cekin gidin diyor başka birşey demiyor:1hug:

bencede bahane si olmuş kapı açtırmak çıkmanızı istiyorlarmış arkadaşın dediği gibi bahane yaratmışsın sen ona

olabilir canım kime atıracakmışsın ve komşunun oğlu küçükmü büyükmü hani belki söz olur diye laf olur diye böyle tepki verdiler ama gene saçma bence çıkmayın
canım laf çıkacak birşey yok 17 yaşında çoçuk sorun neden onların ziline basıp açtırmamışım ama anahtarı kızımda olduğunu sanıyordum benzemuszemus

bosverin siz bu devirde kira vermek kolay mı hemde sanırım çocuklarınız var eşiniz tavrını koysun böyle sacmalık mı olurmus ya mübarek günlerde kocaman insanların yaptıgına bak

sanırım zaten sizi çıkartmak istiyorlardı ve bu da bahaneleri olmuş oldu, bu kadar saçma bir sebep duymadım, biraz bekleyin gerçi belki de gözdağı vermek istediler :sinifsinif:

sanırım zaten sizi çıkartmak istiyorlardı ve bu da bahaneleri olmuş oldu, bu kadar saçma bir sebep duymadım, biraz bekleyin gerçi belki de gözdağı vermek istediler :sinifsinif:
zaten küçücük bir sorunda kovuyorlar evi onlar yapsa neyse evi kendimiz yaptık 2 çoçuk var duyunca onlarda üzülüyorlar:gitme:

bu halde cıkmaktan baska yapılcak bısey yok sanırım
boylesı belkı sızın ıcın daha guzel olur
herkes ettıgınden utansın

sonuçta yaşları büyük deneyimleri çok
bir mahsur görmüş olabilirler
ama güzelce söylemek varken
hemen evden çıkarmak garip
yani benim evladım kendi dişi tırnağıyla ev yapacak
bende ona evden çık kiraya git diyeceğim hayret valla
birde canım evi niye kayınpederinin üstüne yaptınız

evı kendınız yaptıysanız cıkmayın o zaman
yok oyle 3 kurusa 5 köfte
ben olsam sonuna kadar hakkımı ararım

ana baba olmuslar ama demek ki insan olamamıslar yazık yazık birde genclere laf ederler yeri geldimi ana baba kıymeti bilmez bunlar derler

eşiniz ağzını açıp bu saçmalığa bişey demedi mi pekii?
eşim kızdı babasına büyütülecek birşey yok dedi ama adam dinlemiyor küfrederek kovdu onların istediği hep onların sözünü dinliycez otur diyecekler oturucaz kalk diyecekler kalkıcaz kendisi köyde büyümüş burasını da köy sanıyor

o zaman o insanlıgını tamamen yitirmiş ona söylenecek söz kalmamıs inşallah ölmeden bu yaptıklarını ceker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…