teşekkürederim canım ama kayınpeder kesinlikle laftan anlayan biri değil cekin gidin diyor başka birşey demiyor:1hug:çok sinir bozucu bir durum ama bence alttan almayın sürekli birazda diş göstermeli yoksa anlamıyorlar baska türlüsünden ayrıca sizin yaptıgınızda hiç kötü birsey yok herkes aynısını yapardı
canım laf çıkacak birşey yok 17 yaşında çoçuk sorun neden onların ziline basıp açtırmamışım ama anahtarı kızımda olduğunu sanıyordum benzemuszemusolabilir canım kime atıracakmışsın ve komşunun oğlu küçükmü büyükmü hani belki söz olur diye laf olur diye böyle tepki verdiler ama gene saçma bence çıkmayın
zaten küçücük bir sorunda kovuyorlar evi onlar yapsa neyse evi kendimiz yaptık 2 çoçuk var duyunca onlarda üzülüyorlar:gitme:sanırım zaten sizi çıkartmak istiyorlardı ve bu da bahaneleri olmuş oldu, bu kadar saçma bir sebep duymadım, biraz bekleyin gerçi belki de gözdağı vermek istediler :sinifsinif:
eşim kızdı babasına büyütülecek birşey yok dedi ama adam dinlemiyor küfrederek kovdu onların istediği hep onların sözünü dinliycez otur diyecekler oturucaz kalk diyecekler kalkıcaz kendisi köyde büyümüş burasını da köy sanıyoreşiniz ağzını açıp bu saçmalığa bişey demedi mi pekii?
acısalar böyle yapmazlar adam kendi öz babasını cenazesine gitmedi düşünün yani ne kadar sertinsan torunlarına acır değil mi?
canım evsizin eviniz ben ölünce gelin oturun diyormuş:bbo:evı kendınız yaptıysanız cıkmayın o zaman
yok oyle 3 kurusa 5 köfte
ben olsam sonuna kadar hakkımı ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?