evet canım kiraya vermek istiyoruz ama bu adam kiracıları da kovarEvinizi kiraya verip kirasını sizin alabilme ihtimaliniz varmı, en azından kira öderken zörlanmazdınız. Ya değilse işiniz gerçekten zör
arkadaşlar arsayı kayınpeder aldı 1. katı beraber yaptık 2. katı biz yaptık o yüzden tapu kayınpederin üstüne 2.katın kat mülkiyetini üstümüze vermediler 6 sene beraber oturduk çalıştığım zamanlar maşımı hep onlara verdik şimdi kötü oldum :gitme:Sizin hatanız çok büyük kendi evinizi niye eşinizin babasının üstüne yaptınız?
canım öylede borcumuz çok yeni dükkan açtık başa çıkabilirmiyiz kirada bilemiyorum
ah canım ne kadar mikrop bir insan bilemezsin hayatta vermez tapuyu hep onlara muhtaç olalım istiyor:umursamaz:peki tapuyu üzerinize alma sansiniz yokmu
sizde sart kosun tapuyu verin cikalim diyin sonrada o evi satip kendinize onlardan uzak allaha yakin bir yerden ev alin
canım onun yüzünü görünce deli oluyorum nefret ediyorum ben malesef yacılık yapamam bana göredeğil canımkibariye cok sinir bozucu kayinpederini okuyunca dedemi okuyor gibi oluyorum karakter ayni
bari arayi düzeltin barismis gibi yapip tatli dille onadami razi olmaz acaba tapuyu vermek icin
esinize bu durumda cok is düsüyor allah kolaylik versin
ENSONUN DA KENDİ EVİMİ BIRAKIP KİRAYA ÇIKTIM 1 ay oldu kirada oturuyorum hiç alışamadım çok moralim bozuksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?