amin zaten asla hakkımı helal etmiyorum canım:Saruboceq:o zaman o insanlıgını tamamen yitirmiş ona söylenecek söz kalmamıs inşallah ölmeden bu yaptıklarını ceker
hayatım yapıcam öylede bu mubarek günde günaha girmek istemiyorum sabretmeye çalışıyorummafoldumbencanim saygi saygi diyoruz ama, saygida bir yere kadar ama dimi...cikin apartman dairesine , kimi kimin evinden kovuyorsunuz bakiiimmmm diye bagirin..aaa yeter ama bu kadar da sacmalik olmaz yaaaaaaaa..15 senelik gelinlerini ne yerine koyuyolarmis. ne yapmisin ki evinden atilacak kadar....sessiz kalmayin her zamanda.. yeri geldimi sesinizi de cikarmayi bilin..ayip ama yaa..
canım evsizin eviniz ben ölünce gelin oturun diyormuş:bbo:
aynen öyle beni hiç sevmiyor senelerdir yaptıklarına hep katlandım sırf eşimi çok sevdiğim için resmen kıskanıyor bizi işyeride açtık iyice çekemez oldularsacmalıga bak onun ölmesini mi bekleyecekmişsiniz nedenmiş sizi görmek onu rahatsızmı ediyormus
canım eşimde bıktı artık babasıyla uğraşmaya kiraya çıkalım diyor:uhm:canım bunlar anlaşılan sizi evden çıkarmayı kafalarına koymuşlar anlaşamıyorsanız zaten durmanında bir anlamı yok çocuklar içinde hiç hoş bir durum değil eşin ne diyor bu işe?
canım öylede borcumuz çok yeni dükkan açtık başa çıkabilirmiyiz kirada bilemiyorumarkadaşım sizde ne yaptırdıysanız sökün evden bırakın.benimde eşim evi kendi yaptı ama tapusu ailesinin üstüne .geçen konuşuyolar kalorifer yaptırdık eve istedikleri kadar süslesinler tapuyu vermicem diyodu babası .ilerde ev alırsam çerçevesine fayansına kadar söküp gidicem.
eşin istiyoken ev bakmaya başla bence huzurunuz olsun
zaten küçücük bir sorunda kovuyorlar evi onlar yapsa neyse evi kendimiz yaptık 2 çoçuk var duyunca onlarda üzülüyorlar:gitme:
tapu kayın pederin üstüne bizde pişman olduk ama iş işten geçti:umursamaz:keşke en başından dipdibe ev yaptırmasaydınız canım ya, ne bileyim uzak bi yerden arsa alıp yaptırsaydınız, tabu kimin üstüne
diş gösterse nolcak laf anlamıyorlar ki çok ters kişiliği vareşin ne diyor diş gösteremiyormu
biz yaptik kimi nerden kovuyosun diyebenneyaptımki
çok direniyoruz ama bıktık artık ömrümüzü yediler hep bizi suçluyorlar hep bi kötüyüz onlar iyi:çok üzgünüm:böyle bir durumda insanın çekip gidesi geliyor ama eve yaptıgınız o kadar masraf o kadar emek bir yandanda insanın canı acıyor.
karşılarında cocuk var sanıyorlar herhalde. insanlar yaslandıkça ne kadar çekilmez oluyorlar yaaklava:
valla canımcım insan ne olursa olsun inadına direnesi geliyor kötükedihüso
çok direniyoruz ama bıktık artık ömrümüzü yediler hep bizi suçluyorlar hep bi kötüyüz onlar iyi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?