tapu kayın pederin üstüne bizde pişman olduk ama iş işten geçti:umursamaz:
bende evlendiğimde ailesiyle aynı binada oturuyordum yeme içme bütçe biraradaydı sadece yatmaya kendi daireme çıkıyordum.sonra anlaşmazlıklar başladı ve kayınpeder bizi evden kovdu.bizde eşimle bir valiz alıp istanbula geldik.burda işe girdik ev tuttuk.uzun zaman arada kırgınlık oldu.benimle 5 sene konuşmadılar.eşim onların evine götürmedi.sonra barıştık.şimdi yaşlandılar bizi geri çağırıyorlar.eşimde beni kovdunuz,hangi yüzle geri dönmemi bekliyorsunuz.diyor ve geri dömüyor.eşim kızdı babasına büyütülecek birşey yok dedi ama adam dinlemiyor küfrederek kovdu onların istediği hep onların sözünü dinliycez otur diyecekler oturucaz kalk diyecekler kalkıcaz kendisi köyde büyümüş burasını da köy sanıyor
sizi evdek çıkarmak için bahane arıyolarmış,bulmuşlar.kibariyem canım hiç üzülme.Allah herkesin kısmetini verir.o evden çıkmanız daha hayırlıdır belki.boşver uzak durursun bunlardan,kafan rahat olur.o eve yaptığın masraflar da çıkar onlar gözünle görürsün.evden çık ve seyret hallerini onların.bak neler olacak:teselli:arkadaşlar 15 yıllık evliyim eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum çok geri kafalıylar uzun süredir doğru düzgün konuşmuyordum 2 gün önce eve geldim zile bastım çoçuklar yoktu eşimi aradım anahtarın kızımda olabileceğini söyledi bende komşumuzun oğlunu camdan sokup kapıyı açtırdım meğerse anahtarı oğlum daire kapısında bırakmış tabiki kayın peder camdan girip kapıyı aştırdığımı görmüş akşam oldu beni aşyaya kendi evlerine çardı bende gitmedim eşime nasıl olsa her zaman sana beni şikayet ediyorlar ne söyliyceklerse sana söylesinler dedim eşim gitti kıyamet koptu neden kapıyı komşunun oğluna açtırmışım diye şimdi evden kovuyorlar bizi evide biz kendimiz yaptık sadece kayın pederin üzerine gitmezseniz kapı anahtarlarını değiştirip eve sokmayız diyorlarmış kapıyı açtırmakta suç oldu çok moralim bozuk sanırım evimi bırakıp kiraya çıkıcaz napayım ben şimdi nolur akıl verin bana arkadaşlar:gitme::gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?