Eşimin ailesiyle durumunu belli etmemesi.

Annesi Ayağım ters döndü yetiş diye eşimi aradı bir ara ..
Eşim çıktı bursadan istanbula gitti.
Bir arka mahallede ortanca oğlu oturuyor eşimi aradı ama .
Eşim hastaneye götürdü akşamında nolmuş diye aradım ayağı ağrıyormuş dedi..
İnsan bunun için çağırırmı bide Ayağım ters döndü diye ağladı telefonda..
Ailem bu kadar ayrıntıyı bilmiyor ..
Çocuğum doğdu şuan 7 aylık aileden kimse gelmedi çoçuğum doğduktan 1 ay sonra ablasının oğlunun sünneti vardı organizasyon yapsın diye eşim gitti daha kimse hayırlı olsun diye bile aramadı ..
Annemde onlar öyleler kızım yazık gitsin annesinden kopamazya doğurmuş büyütmüş diyor ..
Babamda aynı fikirde ..
Olayı zaten bu kadar olduğunu bilmiyor kimse ..
Anlatamıyorum ..
Eşim balkona çıktı gecen para yollamadı diye annesi beddua ediyordu ..
Eşim dediki anne bak bişey söylüyorum beni dinle doğurdun diye bu borçlarım sana bana hakkımı helal etmiyorum deme ben senin yüzünden sokakta büyüdüm annelikmi yaptında haktan bahsediyorsun dedi ..
Orta okulda para getiricen diye okuldan alıp işe verdin ben haklarını sana ödedim sayıyorum dedi ..
Görülmediler birkaç ay eşimde farkında ama gel görkü birtürlü peşi bırakılmıyor herkese karşı böyle ..
En basitinden bassedeyim gecen çorap satan yaşlı bir amca görmüş havada çok soğuktu çay ısmarlamış gel amca diye ..
Akşam bir torba çorapla geldi içim parçalandı diyor ..
Bütün çorapları almış cebindeki bütün parayıda vermiş kendisi ertesi gün hiç parası olmadığı için avans çekti ..
Avans hesaba yatana kadarda sigarasız kaldı yürüyerek gitti ..

sen o adı koca olan safı neden boşamadın?

istedi mi abisinden

istedi mi abisinden
Hayır onlar bizden istedi komik dimi ..
Bunlar yaşanırken abisinin eşinden 100 lira gibi bir para almış ..
Abisinin eşi arıyor duruyor
Annemde bize yemeğe gelmişti Abim düğünde istediğim şeyi takamadım sana çok yakışır diye küpe aldım görünce sen geldin aklıma dedi ..
Bende elimde para yoktu gittim küpeyi bozdurdum verdim ..
Eve geldim eşim sinirliydi noldu dedim olayı anlattı sende isticeksin dedim abisinin çalıştığı yere gitti konuşmaya birkaç kez ama alamadı .

Bazı erkekler gerçekten acınacak durumda ya gerçekten acıyorum böyle aciz erkeklere. Ya annen seni oğlun olduğun için bile sevmemiş, ilgilenmemiş, derdini sormamış etmemiş anca işi düşünce aramış sen kalk onu insan yerine koy ara halini hatrını sor! Benim böyle annem babam olsa suratlarına bakmam beni evlat yerine koymadıkları, sadece para için veya işleri düştüğünde kullanmak olsun diye aradıkları için. Bunlardaki nasıl bir durum anlamak zor sana değer vermeyeni sen niye ararsın, nasıl bir ezikliktir.

Eşinizin iyi niyetini ailesi oldukça sömürmüş.Ama artık onunda akıllı davranması,bu zaafı yüzünden ne kadar sıkıntıya düştüğünü anlaması lazım.Bence eşinizin bu durumu psikolojik.Ailesinden gereken ilgi ve sevgiyi göremediği için beni sevsinler diye, böyle sürekli iyilik meleği gibi davranıyor olabilir.Terapiste gidince bu konudanda,yaşadığınız sıkıntılardanda bahsedeceksinizdir.Sizin söylediklerinize itibar etmiyorsa bile terapistin sözlerine edebilir.(İnşallah)Allah sizede sabır versin diyorum.Ömür törpüsü gibi bir adamla evlisiniz.

Peki neden bu kadar dert içinde katlanıyorsun. Ailen de iyi. Çocuğum için deme. İlerde çocuğunun rızkını başkaları yiye yiye bitirecek. Sen de onların güzel hayatlarına bakıp kalacaksın. Eşinin maaş kartını al elinden. Kimseye para yollayamasın

Sen eşinle çok iyi olduğunu,tüm problemin ailesinde olduğunu sanıyorsun ama tüm problem eşinde.Sana tokat atarken çok yiğit olan bu arkadaş kendi bulduğu işte kendisi çalışamıyor ....tüm ailesini senin ailenin yanında ise yerleştirmeye çalışıyor.Neden? Senin eşin dürüst,çalışkan,becerikli de neden başka bir yerde kardeşine iş bulamıyor ...direkt ilk aklına gelen gene senin aile işin oluyor?Eşinin anası abileri eşini yoluyor.....senin eşin seni....çok fark yok aralarında

Ben normalde eslerin aileleriyle aralarindaki irtibata karışmamaktan yanayim bir şartla ki onlarin arasındaki iliski benim hayatıma olumsuz yansımasın.
Esiniz ailesinden o kadar zarar görmüş , hapse girmis, kartından harcama yapılmış geri ödenmemiş ve bir şekilde siz hep magdur olmuşsunuz ama artik bir çocuğunuz da var. Eşinize sunu açık açık söylemeniz lazım ailesinden kaynaklı en ufak bir sıkıntıda bu evlilik bitme noktasına gelir,biter.
Eşinizin ailesine karşı zaafının bedelini siz ve çocuğunuz ödemek zorunda degilsiniz..

Illa birinin yükünü üstlenmek istiyorsan öksüz yetim cocuk okut, bari her daim dua edenin olur. Bu adam es degil asalak. Onu besleyecegine dedigimi yap. Yok seviyorum falan diyorsan onu da anlamiyorum valla

Eşinizin aklı yok.
Tüm parasını çoraba vermiş çünkü size ve bebeğinize bakan var nasıl olsa.
Eğer aileniz olmasaydı eşiniz yine o çoraplara para verirdi, siz çocuğunuzla aç ve soğuk evde yaşıyor olurdunuz.

Eşiniz ne koca, ne baba olabiliyor.
Neden bu adamı ailenize yük olarak taşımaya devam ediyorsunuz?

Corap ne ola ki ? Bildigimiz çorap mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…