- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Annesi Ayağım ters döndü yetiş diye eşimi aradı bir ara ..valla saka gibi,
yahu bu esinde gercekten akil yok mu senin.
hayir kendi cektikleri senin cektiklerin, hadi onlari gecelim,
yahu insan kendi cocuguna bakip kendine ceki duzen vermez mi.
ne aileymis arkadas,
adam kendi cocugunun rizkini dusunmez olmus.
ya ben cok kizdim,
seni de boyle gaza getirmek istemem ama,
amca vs neden kabul ediyor ki,
kimse demiyor mu esine, adam olacaksin bundan sonra,
o hayirsiz ailenle de bizi muhatap etmeyeceksin diye.
sen o adı koca olan safı neden boşamadın?Kredi konusundan çok dertliyim bu şuanda bassettiğimiz abisinin çocuğu olduğunda eşimin kartını alıyorlar ..
Geri ödeyeceğine söz vererek hastane masraflarını ödemek için üstüne limiti soruyorlar eşimden habersin o kartla çocuğa oda diziyorlar ..
Limiti bitiriyorlar biz ödicek diye bekle bekle eşim kara listeye girdi ..
O borcu ben bir kaç kez taksitlendirip ödemeye çalıştım ama olmuş sana 17 bin kaldı o öyle eşim kredi çekemiyor şimdi bizde zor zamanlarımızda sayelerinde süründük .
Benimde o zamanlar haberim oldu ..
Kredi konusundan çok dertliyim bu şuanda bassettiğimiz abisinin çocuğu olduğunda eşimin kartını alıyorlar ..
Geri ödeyeceğine söz vererek hastane masraflarını ödemek için üstüne limiti soruyorlar eşimden habersin o kartla çocuğa oda diziyorlar ..
O borcu ben bir kaç kez taksitlendirip ödemeye çalıştım ama olmuş sana 17 bin kaldı o öyle eşim kredi çekemiyor şimdi bizde zor zamanlarımızda sayelerinde süründük .
Geçenlerde tartışma yaşadık ..sen o adı koca olan safı neden boşamadın?
Hayır onlar bizden istedi komik dimi ..istedi mi abisinden
Peki neden bu kadar dert içinde katlanıyorsun. Ailen de iyi. Çocuğum için deme. İlerde çocuğunun rızkını başkaları yiye yiye bitirecek. Sen de onların güzel hayatlarına bakıp kalacaksın. Eşinin maaş kartını al elinden. Kimseye para yollayamasınHayır onlar bizden istedi komik dimi ..
Bunlar yaşanırken abisinin eşinden 100 lira gibi bir para almış ..
Abisinin eşi arıyor duruyor
Annemde bize yemeğe gelmişti Abim düğünde istediğim şeyi takamadım sana çok yakışır diye küpe aldım görünce sen geldin aklıma dedi ..
Bende elimde para yoktu gittim küpeyi bozdurdum verdim ..
Eve geldim eşim sinirliydi noldu dedim olayı anlattı sende isticeksin dedim abisinin çalıştığı yere gitti konuşmaya birkaç kez ama alamadı .
Ben de merak ediyorum ama sen dış sesimiz oldunBişey sorcam sizin nickinizi eşiniz ogrenmemis miydi ?niye hala aynı isimle yazıyorsunuz? Kusura bakmayın merak ettim
Benim esimde benim nickimi öğrendi . Umrumda değil pek ama değiştircem galiba artık iyice sinir oldumBişey sorcam sizin nickinizi eşiniz ogrenmemis miydi ?niye hala aynı isimle yazıyorsunuz? Kusura bakmayın merak ettim
Kredi konusundan çok dertliyim bu şuanda bassettiğimiz abisinin çocuğu olduğunda eşimin kartını alıyorlar ..
Eşinizin aklı yok.Annesi Ayağım ters döndü yetiş diye eşimi aradı bir ara ..
Eşim çıktı bursadan istanbula gitti.
Bir arka mahallede ortanca oğlu oturuyor eşimi aradı ama .
Eşim hastaneye götürdü akşamında nolmuş diye aradım ayağı ağrıyormuş dedi..
İnsan bunun için çağırırmı bide Ayağım ters döndü diye ağladı telefonda..
Ailem bu kadar ayrıntıyı bilmiyor ..
Çocuğum doğdu şuan 7 aylık aileden kimse gelmedi çoçuğum doğduktan 1 ay sonra ablasının oğlunun sünneti vardı organizasyon yapsın diye eşim gitti daha kimse hayırlı olsun diye bile aramadı ..
Annemde onlar öyleler kızım yazık gitsin annesinden kopamazya doğurmuş büyütmüş diyor ..
Babamda aynı fikirde ..
Olayı zaten bu kadar olduğunu bilmiyor kimse ..
Anlatamıyorum ..
Eşim balkona çıktı gecen para yollamadı diye annesi beddua ediyordu ..
Eşim dediki anne bak bişey söylüyorum beni dinle doğurdun diye bu borçlarım sana bana hakkımı helal etmiyorum deme ben senin yüzünden sokakta büyüdüm annelikmi yaptında haktan bahsediyorsun dedi ..
Orta okulda para getiricen diye okuldan alıp işe verdin ben haklarını sana ödedim sayıyorum dedi ..
Görülmediler birkaç ay eşimde farkında ama gel görkü birtürlü peşi bırakılmıyor herkese karşı böyle ..
En basitinden bassedeyim gecen çorap satan yaşlı bir amca görmüş havada çok soğuktu çay ısmarlamış gel amca diye ..
Akşam bir torba çorapla geldi içim parçalandı diyor ..
Bütün çorapları almış cebindeki bütün parayıda vermiş kendisi ertesi gün hiç parası olmadığı için avans çekti ..
Avans hesaba yatana kadarda sigarasız kaldı yürüyerek gitti ..
Eşinizin aklı yok.
Tüm parasını çoraba vermiş çünkü size ve bebeğinize bakan var nasıl olsa.
Eğer aileniz olmasaydı eşiniz yine o çoraplara para verirdi, siz çocuğunuzla aç ve soğuk evde yaşıyor olurdunuz.
Eşiniz ne koca, ne baba olabiliyor.
Neden bu adamı ailenize yük olarak taşımaya devam ediyorsunuz?
Sokaktaki satıcıya kıyamamış, tüm çorapları satın almış. Ama eşi beş parasız kaldığı için işe yürüyerek gitmiş.Corap ne ola ki ? Bildigimiz çorap mi ??
Ne diyecekti adam? "Tüm paramı anneme gönderdim yarın da amcandan avans istiycem" kulağa çok hoş gelmezdiSokaktaki satıcıya kıyamamış, tüm çorapları satın almış. Ama eşi beş parasız kaldığı için işe yürüyerek gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?