- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Hayır takdir görmek istemesi söz konusu değil. Baba ölünce kendini baba yerine koymuş, herşeye yetişmeye çalışıyor. Ayrıca ailesine çok fazla düşkün bence. Ama çooook uzun yıllar sonra pişman olur da artık iş işten geçer.Bunlar hep eşinin annesi tarafından takdir görme isteği
Ama ne yapsa yetmeyecek
Canını verse yaranamazzzz
Her ailenin bir enayisi var malesef o ailede kim olduğu belli herkes de faydalanıyor
Siz de yeni üyelik alın bence .surda erkek milletinden ayrı deşifre olmadan 2 dedikodu yapmayalım mi yani :)Benim esimde benim nickimi öğrendi . Umrumda değil pek ama değiştircem galiba artık iyice sinir oldum
Doğru.Ne diyecekti adam? "Tüm paramı anneme gönderdim yarın da amcandan avans istiycem" kulağa çok hoş gelmezdi
Dogru söylüyorsunuz:) yada degistirim nicki en temizi . Herseye burunlarını sokuyorlar zaten instagrama kadar.. merakli yaa . Benimki yani. :)Siz de yeni üyelik alın bence .surda erkek milletinden ayrı deşifre olmadan 2 dedikodu yapmayalım mi yani :)
Telefon açık kalmış açtığım bütün konuyu okumuş ..Bişey sorcam sizin nickinizi eşiniz ogrenmemis miydi ?niye hala aynı isimle yazıyorsunuz? Kusura bakmayın merak ettim
Benimki pek yorumları okumaktan sayfaya ismime bakmamış sanırım ..Benim esimde benim nickimi öğrendi . Umrumda değil pek ama değiştircem galiba artık iyice sinir oldum
Yani ailesine gönderdiğinden mi şüpheleniyorsunuz?Eşimin maaş kartını al diyenler olmuş zaten maaş kartı bende ..
2bin lira maaşa yatıyor gerisi elden veriliyor .
Ben o 2 bine kira faturalar vs ödüyorum ..
Elden aldığında bir kanıt olmadığı için oradanda benden habersiz uç beş alıp yolladığını düşünüyorum ..
O elden aldığı onda kalıyor karta yatan bende ..
Oda eve alışveriş bebeğin ihtiyaçlarını elden aldığıyla karşılıyor .
Ama misal 1500 elden aldım diyor .
Extra para görüyorum cebinde ..
Bunu niye ayırdın 200 lirayı diyorum saklamış resmen montun üst cebine ..
Gülümsedi sadece neden karıştırdın dedi karıştırmadım yıkıcaktım dedim ..
Cevaplamadı geciştirdi.
Net değilki kazancı çalıştığı saat başı para alıyor hergün aynı saate girip çıkmıyor her hafta aynı gün tatil yapmıyor ..Yani ailesine gönderdiğinden mi şüpheleniyorsunuz?
Kocanızın net kazancını, nerelere harcadığını bilmemek garip değil mi sizce de?
İşiniz zor.Net değilki kazancı çalıştığı saat başı para alıyor hergün aynı saate girip çıkmıyor her hafta aynı gün tatil yapmıyor ..
Ama evet süphem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?