Eşimin ailesiyle oturmak istemiyorum

Küçüksün ve cahilsin daha. Bunu hakaret etmek için söylemiyorum tecrübesizsin büyük ihtimalle de okumamışsındır. Sevmeyi sevilmeyi sen ne sanıyosun bilmiyorum ama eşin anlayışlı falan değil. Rahatını bozmak istemeyen ana kuzularından biri işte.
Çocuk büyüyünce nasıl aynı odada kalacaksınız? O kadar anlayışlıysa bunu da anlasın bakalım.

Çocuklar için maalesef öyle oluyor o yüzden bebek doğduktan 2 3 yıl çalışmayi doğru bulmuyorum sonra başkalarına alisiyorlar

Çocuklar için maalesef öyle oluyor o yüzden bebek doğduktan 2 3 yıl çalışmayi doğru bulmuyorum sonra başkalarına alisiyorlar
ben 1 yıl ücretsiz izindeydim yetmedi maalesef.
mecburi başladim yoksa ben 2,5 yıl hiç çalışmazdim.
öğleden akşama kadar duruyo çocuk onlara alışıyor. beni unuttu. haftasonu benimle birlikte. hiç de tınlamiyo bana.

Altli ustlunun dezavabtaji, calismakla alakasi yok. Bir ev kuralli diger ev kuralsiz olunca cocuklarin da dengesi bozuluyor. Su an baba evinde misafirim. Cocuklar iyice kontrolden ciktilar, eve donunce ince ayar yapicam.

Altli ustlunun dezavabtaji, calismakla alakasi yok. Bir ev kuralli diger ev kuralsiz olunca cocuklarin da dengesi bozuluyor. Su an baba evinde misafirim. Cocuklar iyice kontrolden ciktilar, eve donunce ince ayar yapicam.
babaanne hala hiç kıyamiyo. herşeyi çok yüz veriyo bende sinirleniyorum.
çocuğu mama sandalyesine oturttuk zorla oturttum ağladii
halasi alinca sustu bu bi yalnci ağlamalari..
ben içten içe sinirlendim... bişey diyemedim.
eşim de bana katıldı kızdı kardeşine...oturt şunu diyo.
abi ağliyo diyo ayy kıyamam diyoo..
sonra oyuncak aşliğinde rahat oturdu. bi süre sonra sıkılmaya başladi..
hep babaanne dede halanin yannida yapıyo nede olsa bana kıyamiyo diyerekten.
daha 1,5 yaşinda

Benim kucuk da bir kac ay buyuk, burada aynen istedigi olmayinca ciglik atmaya basladi, cunku biliyor yapilacak o. Evde sansini bile denemez.
Pek tavsiye veremiyorum nasil cozersiniz diye ama beni sevmiyor diye dusunmeyin sakin.

Benim kucuk da bir kac ay buyuk, burada aynen istedigi olmayinca ciglik atmaya basladi, cunku biliyor yapilacak o. Evde sansini bile denemez.
Pek tavsiye veremiyorum nasil cozersiniz diye ama beni sevmiyor diye dusunmeyin sakin.
bide telefon manyagi tuşlari basmayi bile öğrenmiş gizlice kapıp götürüyo
bende aliyorum sonra yerlere sürünüyo ağlamaya başliyo.
ben uzak tutturuyorum
oyuncak tel aldik oynasin diye hiç bakmiyo ona orjinal olucak.
gerçekten şimdilik bebekler çok uyanik ya.

Herkes aynı şeyi söylemiş ben de farklı birşey söylemeyeceğim.

Ancak diyeceğim o ki, keşke siz eşinizin uykusunu düşündüğünüz kadar, eşiniz sizin halinizi düşünseydi...

Tek çözüm ayrı eve çıkmanız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

kalabalık aile özlemi nedir ya .. iki insan aynı evde birbirine tahammül edemiyorken..Yaşınız çok küçük olduğu için hiçbişey anlamadan kendinizi yakmışsınız bari aileniz izin vermeseydi aynı evde yaşamanıza.Eşinizi niye düşünüyosunuz ki uyuyamıyor diye siz bir oda daha olsa size ait ,geri kalan herşey okey mi evde 30 kişiyle yaşamak güzel yani öylemi? Kendinizi kurtarın ordan öyle yaşanmaz aynı evde.

Canım durumunuz kötü değilse çalışma bı sure al çocuğunu evinden dışarı çıkma kendine alıştır derim sık sık gelmeyin de görümcene de bana alısmiyor de

Cok haklsın cnm bende biliyorum eşime söyledim eşimde istiyor en kisa zamanda gecicez insllh cok saol kirmadan yorum yaptigin icin

Gerizekali esim anlayisli cocuk aglasin birak diyor ben o erken kalktigi icin kendimi kotu hissediyorum nolur kirmadan yorum yapsanız ölürmüsün

Tabikide hayır ben
Tesekkur ederim

İnsan kalabalık aile seviyor diye öyle koloni halinde oturmayı kabul eder mi.bir de çocul yapmışsınız bı halde siz bir aile değilsiniz ki bir sorununuz yok ama büyük ihtimallr eşinizde ayrı ev açma sorumluluğu göstermemiş belki durumu yoktu ki.kabul etmiş keşke şartların uygun olmasını bekleseydiniz sizde çalışsaydınız kendimiz istemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…