• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesiyle tatile gitme isteği

oofff biraz daha bu topikte kalırsam evlenmekten vazgeçecem :1:
bu erkek tarafının heralde canı çok sıkılıyo bi uğraş bulmak lazım yada kendi akranlarıyla ortam kurup bunlarıda dahil etmek
bu ne ya oldu olacak gelip aramızdada yatsınlar :1: şiştim vala :1:

bazıları utanmasa bunuda yapar gercekten..

benim eşim tek erkek çocuk evlenince kaynanam paylaşamadı beniimle

bir iki aylık evliyim gece bir de eline bir tabak üzüm almış kapıya gelmiş güm güm vuruyor atık baktık uyuyomuydunuz oturmaya geldim demez mi:S

valla nefret duygusunu evlenince tanıdım ben :(

sürekli kendi ailemen örnek veriyorum ama yetişme tarızmdan olsa gerek bu kadar batıyor.
mesela abimle eşi evlendikten sonra eş durumundan hemen biraraya gelememişlerdi abim haftasonları falan eşinin olduğu şehire gidiyordu.ama ilk zamanlar önce bize ugruyor ondan sonra eşinin yanına gidiyordu. bigün annemle babam dedi ki; artık senin evin orası buraya değil direkt oraya gitmen gerekir.ve o gelişi son oldu.artık direkt eşinin yanında.benim de annemin tek oğlu. üstelik ayrı yerlerde arada özlem var vs..şimdi annem ve babam aman da oğlumuz geldi diye pohpohlasalardı eminim abim bu harekete devam edecekti. ki eşi de çok sorun çıkartıyordu

bir iki aylık evliyim gece bir de eline bir tabak üzüm almış kapıya gelmiş güm güm vuruyor atık baktık uyuyomuydunuz oturmaya geldim demez mi:S

benimkde tek erkek ama valla hiç kusura bakmasınlar evlendiğim dk biter hiç uğraşamam
ona kalırsa bende koca bi sülalenin ilk gözağrısıyım onlar beni nasıl sakınıyolar da evlendikten sonra
herşeye burunlarını sokmuyolarsa(böle olacağından eminim) onlarda yapmasınlar bi zahmet..
ilk başlarda birlik oluruz filan dedim ama aman aman lazım değil herkes kendi kapısını örtsün
senin dediğin türden kv çok duydum o yüzden kendi evime çıkarım inş çünkü ben ööle şeylere gelemem yani..
benim annem bile nasıl özen gösterir kadın hastalansa gelmez ki nedir uykusu bölünmesin diye..
çok anlayışsız oluyo kvler yaa Allah ıslah etsin araya fesat sokup sonra da çocukları boşanıp başlarına kalınca bu sefer başlarının etini yiyolar fazlalık yapıyo o çocuk e madem ööle az biraz tut kendini sen de o zaman

:1: ben de canim senin gibi evlenince tanidim nefret duygusunu + ne kadar saf oldugumu anladim... ilk zamanlar herseye eyvallah dedim sonra buna ragmen yaranamadim simdide neredeyse aramizda yatacaklar... her gece telefonla gorusmek istiyorlar falan, ben çogu kez gorusmuyorum israrla israrla mahsus esime beni soruyorlar merak ettiklerinden deil laf sokar gibi... çocuk olunca daha da beter oldu hersey bu arada... utanmasalar kizin sesini duymadan uyuyamiyoruz dicekler...

arkadaşlar mrb.ben 2,5 aylık evliyim. malum konu eşimin ailesine ve ailesinin de ona olan düşkünlüğü.eşim evlenmeden önce her yaz ailesiyle tatile çıkıyordu.mesela 1 hafta izne ayrılıp ailesiyle sonra tekrar 1 hafta izne ayrılıp arkadaşlarıyla. ailesi derken de annesi , 2 tane ablası var ( ikisi de evli ve birinin iki yaşında cocugu var) ve ablalarının eşleri. şimdi de bana şimdiden bu yaz da ailesiyle mutlaka tatile çıkacagını söyledi. ben çok sinirlendim tartıştık. ne işin var dedim. eşim 33 yaşında bu arada. sen de gel diyor. ben onlarla atil yapmak zorunda değilim. onun ben istemememe ragmen bunu yapması normal mi... ya da evlendikten sonra bu normal mi arkadaşlar.tacrübelerinizi yazarsanız sevinirim. bunaldım artık.aslında daha çok bu düşünce yapıları beni rahatsız ediyor. mesela ben ailemle tatile giteye kalksam ailem ne işin var eşinle git der. ama onun ailesinin yaklaşımı hiç böyle değil

Merhaba =) Online takipte denk geldim konunuza.Ben evli değilim kısmetse yakın .. Fakat yorum yapmak istedim,, daha çok yeni evlisiniz,, eğer bi tatile çıkılacaksa gelecek olan yazda tabiki kocanız ve siz çıkmalısınız. İilk yazınız olacak zaten birlikte bir nevi balayı gibi olur. Eşinizi bu konuda çok anlayışsız buldum.
Evlendiğim zaman benimki bana bunu dese bir güzel gelirim hakkından..
Çok saçma..
Bir şekilde kararından vazgeçirmeye çalışın..Bu bizim evli ilk yazımız olacak başbaşa daha güzel vakitler geçirebiliriz deyin.
Kolaylıklar :16:

Son düzenleme:
Merhaba =) Online takipte denk geldim konunuza.Ben evli değilim kısmetse yakın .. Fakat yorum yapmak istedim,, daha çok yeni evlisiniz,, eğer bi tatile çıkılacaksa gelecek olan yazda tabiki kocanız ve siz çıkmalısınız. İilk yazınız olacak zaten birlikte bir nevi balayı gibi olur. Eşinizi bu konuda çok anlayışsız buldum.
Evlendiğim zaman benimki bana bunu dese bir güzel gelirim hakkından..
Çok saçma..
Bir şekilde kararından vazgeçirmeye çalışın..Bu bizim evli ilk yazımız olacak başbaşa daha güzel vakitler geçirebiliriz deyin.
Kolaylıklar :16:

onun cvbı belli tatlım: senle de gideriz...şu saat olmuş sinirden uyumadım lanet olsun yaa

Bütün bunları şu an düşünerek kendizi strese sokarsınız
Yaza daha vakit var.
Şimdi hiç huzurunuzu kaçırmayın.
Eşiniz konuyu açarsa o zamana kadar kim öle kim kala, Allah sağlık versin yarına çıkacağımız belli değilken
yazın planlarını yapmayalım diyerek kapatın konuyu.
Hele bi o gün gelsin de..

oofff biraz daha bu topikte kalırsam evlenmekten vazgeçecem :1:
bu erkek tarafının heralde canı çok sıkılıyo bi uğraş bulmak lazım yada kendi akranlarıyla ortam kurup bunlarıda dahil etmek
bu ne ya oldu olacak gelip aramızdada yatsınlar :1: şiştim vala :1:

Tatlım yine buluştuk :9::9:
Valla ben online takipte denk gelmesem bazı konulara girmiyorum hiç buralara bunalım geliyo :9::9:
Neler var daha neler şaşırılacak cinsten..

Son düzenleme:
onun cvbı belli tatlım: senle de gideriz...şu saat olmuş sinirden uyumadım lanet olsun yaa

Bir dakika senlede gideriz derken ailesiylemi gitmeyi düşünüyormuş sadece de sizede senlede gideriz diyor..Tam sopalık :53::53:

Son düzenleme:
Tatlım yine buluştuk :9::9:
Valla ben online takipte denk gelmesem bazı konulara girmiyorum hiç buralara bunalım geliyo :9::9:
Neler var daha neler şaşırılacak cinsten..

keske ben burayi evlenmeden bilseydim yaptigim hatalarin hiçbirini yapmazdim ! bence madem evleniyorsun tecrubelerimizden yararlan ;) bu arada simdiden mutluluklar...

:1: ben de canim senin gibi evlenince tanidim nefret duygusunu + ne kadar saf oldugumu anladim... ilk zamanlar herseye eyvallah dedim sonra buna ragmen yaranamadim simdide neredeyse aramizda yatacaklar... her gece telefonla gorusmek istiyorlar falan, ben çogu kez gorusmuyorum israrla israrla mahsus esime beni soruyorlar merak ettiklerinden deil laf sokar gibi... çocuk olunca daha da beter oldu hersey bu arada... utanmasalar kizin sesini duymadan uyuyamiyoruz dicekler...

aynı şeyi ben de diyorum şimdi ne kadar safmışım :S

ben tek erkek ailesine uzak durmasın diye aynı apartmanda oturmayı kabul ettim..

evlendim ilk sekiz ay eşim dokuzda işten geliyordu kaynanam bi bahaneyle tlf açıp oglunu çagırıyordu 11- 12 de anca geliyordu eve sonrada yatıp uyuyordu

sonra bir gün gitmedi neler yaptı kadın günlerdir yanıma ugramıyor anne nasılsın demiyor diye :S şok oldum

bişeyler yoluna zamanla giriyor ama iş işten geçiyor..

benimde korkum şimdi bebek olduktan sonra aynı şeyleri yine yaşarmıyım diye :(

keske ben burayi evlenmeden bilseydim yaptigim hatalarin hiçbirini yapmazdim ! bence madem evleniyorsun tecrubelerimizden yararlan ;) bu arada simdiden mutluluklar...

Sanırım sizinde evliliğinizde sorunlar olmuş :31:
Bazı konularda insanı bunalıma sokuyor ama enteresan olaylar oluyor :18:

Bir dakika senlede gideriz derken ailesiylemi gitmeyi düşünüyormuş sadece de sizede senlede gideriz diyor..Tam sopalık :53::53:

ben onlarla gitmiyorum ya hani..ya da niye benle plan yapmadığını sorunca cvbı bu
yani açıcaksın davayı görücek o mahkeme celbini aslında

ben onlarla gitmiyorum ya hani..ya da niye benle plan yapmadığını sorunca cvbı bu
yani açıcaksın davayı görücek o mahkeme celbini aslında

Dur daha 2.5 aylık ne davası be canım yuvalar öyle kolay kurulmuyor :31:

Anlaşılan sizler evin tek oğullarını almışsınız ah bu kaynanalar yokmu kaynanalar kaynar kazanda yakmalı bazılarını :ssz:

Sanırım sizinde evliliğinizde sorunlar olmuş :31:
Bazı konularda insanı bunalıma sokuyor ama enteresan olaylar oluyor :18:

tatille basladi, tatilde kaynanamin kiskançlik sonucu iftira fesatligiyla devam etti simdi ise yemege davet etsek valizleri alip bize yerlesirler... o yuzden benim yeni evlenecek her bayana tavsiyem : en basindan mesafeyi korumak ! mumkunse uzak oturmak, ne esinizi ne de onlari çok içli disli olmaya alistirmamak... bosuna dememisler "alismis kudurmustan beterdir" diye

bence kaynana veya ablalar bi yere kadar.asıl iş erkekte bitiyor

Evet katılıyorum neyse ki benimkinin ne abla ne de kardeşi var nede annesiyle arası iyi :9:
1 abisi var dünya iyisi bende abi derim çok severim..Görümcem olmadığına şükrediyorum .

Son düzenleme:
Back
X